32

Анонимен

преди 1 месец

Това не е вярно. Медиите писаха. Самата тя силно се излага. Всъщност , за нея пишат редовно. Например, че в продадения дворец било страшилище, пълно с черни и ужасяваюи неща....

31

Учете история

преди 1 месец

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

30

Учете история

преди 1 месец

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

29

Анонимен

преди 1 месец

Тази била дъщеря на Лили Иванова?

28

Анонимен

преди 1 месец

Наскоро научих, че песента с която стартира тази госпожа, е Арлекино на Емил Димитров. Ако не е бил той да я снабди с песен, никой нямаше да е чувал за нея.

27

Без тротинетки

преди 1 месец

важното е Путин да сцепе САЩ

26

Анонимен

преди 1 месец

Какво бил дал Путин на Русия? Нищо, освен че я възроди след като беше безмилостно ограбена съвместно от руските олигарси и Запада през 90-те. Нали затова е цялата кампания срещу него - просто не е пудел като западните лидери да прави това, каквото му наредят от Вашингтон. Я питай редовите руснаци защо гласуваха масово за него, което впрочем и преди СВО правеха, но не в такъв мащаб. Защо има 80% одобрение (според поддържани от Запада агенции)?И я ми намери един западен лидер дори с 50% одобрение.

25

Анонимен

преди 1 месец

Руският президент не толерира Алла-Балла!

24

Анонимен

преди 1 месец

Тая я създадоха по СССР. Тя си предостави само гласа. Иначе песните, пи ара, пълните зали....сега може ли да изпее и една нота? Някой трябва да и напише песен, но никой не и пише. Вместо да се кланя до земи на Русия, взела да плюе. Че и грамаден апартамент в сталинска висотка срещу Кремъл имаше. Още има. Никой не и го е взел. Убедих се, че неблагодарността не знае граници.

23

Анонимен

преди 1 месец

Е нормално,Русия се превърна в уродлива нацистка държава.Правилно Олла Пугачова се изнесе да не омърсява името си.Утре Путин ще го обесят, а Пугачова ще свети завинаги в историята на Русия и като творец,и като човек.Да му мисли Никита Михалков-Излагацията.

22

Минувач

преди 1 месец

75 години дебеланство разврат и чревоугодие ! Тфух

21

Конникът без глава

преди 1 месец

Тя е предателка,съпруга и още по голям.

20

Бай Дрън

преди 1 месец

Е, тя с мълчание подмина и смъртта на Пригожин и Навални. За мъртвите или добро, или нищо. А Алинка отдавна си е изпяла песните.

19

Анонимен

преди 1 месец

Аз като дете я харесвах. Особено песничката за първокласника. Но ако си талантлив, то не значи, че отговаряш и на свестен човек. Като човек е кръгла нула. Иначе е талантлива без съмнение.

18

Анонимен

преди 1 месец

Алла Пугачова не била дала нищо на Русия... А Путин какво е дал на Русия и на света? Единствено смърт и омраза. Нещо да е написал, композирал, нарисувал, изобретил, открил, построил? За една джамия се сещам само... Руската култура е велика, а сатрапи като Путин нямат никаква заслуга за това. Така че Алла стои много по-високо от Путин в руската история.

17

Анонимен

преди 1 месец

Само няколко души се осмелили! А останалите, може би, просто не са искали?

16

Анонимен

преди 1 месец

ако не беше "Арлекино", за която ѝ дадохме "Златния Орфей", никой нямаше да я забележи, дотогава никой не я знаеше, сега използва войната за да се изнесе в Израел, но като разбра, че децата ѝ трябва задължително да ходят войници, замина за Кипър

15

Kaква

преди 1 месец

точно е Алла, че РФ да и е задължена с нещо, не разбрах. Ще я поздравят близки и приятели, нормално. Що за новина? Вее си парцалките тук-там и върти едни и същи песни по-дълго и от "глобалното затопляне".

14

Анонимен

преди 1 месец

русия е на военни релси никой не го интересува музика вече мисли се само за ракети,бомби,картечници,автомати,танкове,мини,дронове,кръв разрушения убийства и други подобни.

13

Анонимен

преди 1 месец

А защо да бъде поздравявана? Тя се отрече от Русия, предаде страната си, която и е дала всичко. Сега пък да я поздрави, хайде у лево.