28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 26 - копейките пич са "братя" с всички амуджи - от Иран, в който "виждат" Персия, до талибаните, Северна Корея, Венецуела и де що има Африкански изверги които избиват като пилци поданиците си - достатъчно е да кажат, че са с Путин. Аз обаче имам за тях пожелание - да сбъднат мечтите си и да изкарват хляба си във фирма с китайски собственик и руски капитали! Е тогава ще видиш как ще лазят по пода и ще се молят за ЕС!

27

Анонимен

преди 1 месец

Това е по сценария на Кисинджър,който между другото в евреин.Пишеше в една дебела книжка точно там да се направи ядрена войничка,за да заграбят нефтените кладенци на арабите.Дано се размине.Кисинджър вече гори в ада за даване на акъл как да се палят световни войни.

26

Бай Дрън

преди 1 месец

27, за какви градове говориш? Нали ревете като се нацели хотел с наемници в Украйна, как сега ще оправдаете атаките над ирански градове? Ама не се ли виждате какви сте сммотаняци.

25

Аллах срещу Йехова

преди 1 месец

Ще използеат изчезналия кивот или ядрено оръжие накрая.

24

Анонимен

преди 1 месец

Ама те са си в ада от край време

23

Анонимен

преди 1 месец

Амуджите ще трябва или да си седнат на задниците, или ще бъдат шамарени много яко! Следващите въздушни удари ще са по ирански градове! Като се има предвид че ПВО-то им е още на ниво 80-те години на 20 век, то би трябвало много да внимават

22

Анонимен

преди 1 месец

копейките са за иран дружба навеки

21

Анонимен

преди 1 месец

Ами хайде сега да се преместим в Близкия изток, че ни писна от Украйна. Имаме нужда от разнообразие. Това ще да са много кофти новини за Зеленчука, но за всички останали ще са хубави.

20

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да има мир с брадясалите ислямисти. Решението е само както се действаше срещу ДАЕШ

19

Анонимен

преди 1 месец

Зад Иран стои мощната Русия,а зад нея мощния Ким Водороднио.Не може да бъде победен...

18

Бонго Бонго

преди 1 месец

До хи хиДо преди 15 години Сащ беше по силна от цяла Европа заедно икономически. Те са добре е ги мисли

17

Бонго Бонго

преди 1 месец

До хи хиДълговете на тази страна и други западни страни изобщо не оказват влияние нито на стандарта им на живот нито на отбраната.Ти гледаш дълговете, а аз ще ти посоча златният резерв в тонове злато диаманти и прочие.Ще те купят и продадат и пак ще питаш дали те се оплакват поради липса на храна, заплати, почивки, спестявания. Изобщо не разбираме техните стратегии и политики.Водещи са и в икономика и в отбрана. Долара харчи ли се??? Разбира се

16

Анонимен

преди 1 месец

Бийте са и са избийте всички арабели и ч.ифути :)))

15

Мдааа,

преди 1 месец

да речем,че е така... По-интересното е обаче какво всъщност се извършва на заден план,скрито от широката публика.Риторично,дали Пиндостан не оправдава зарязването на Уссрайна,под предлог,че агресивната изкуствена държава Изсраел е "нападната" и е приоритет да се "защити" 4ифутия от злите и съседи(които е бомбардирала и избивала техни цивилни жители)...И дали предизборно не е жизнено необходимо да се спаси кравария от фалит,както обикновено чрез мащабна война далеч от собствената и територия?!?

14

Public enemies

преди 1 месец

Не бъркайте Иран с Ирак, доста по-голяма страна с по-значителна армия може да води и спечели война с всеки в региона. Единствено враждата между различни племена в самата държава а не страха от САЩ е причина Израел още да съществува.

13

Така е ..

преди 1 месец

От историята знаем че който започва воина , винаги губи.Отнася се и за Путин.Тежки последствия има за всички участници.

12

Анонимен

преди 1 месец

Опасността в България идва от войната на Русия в Украйна, а не толкова от Близкия Изток. В България има около 15-20% "копейки" и именно те са заплахата за нас, защото се разглеждат като 5та колона от Путин. Подобна 5та колона няма у нас сред населението - нито за Израел, нито за Иран или Хамас.

11

Анонимен

преди 1 месец

Как ще има Иран желание за пълномащабна война.По времето на Садам и Хомейни се води война отнела стотици хиляди животи.Нито едната от двете страни не беше победител.Значи военната сила и на двете страни е едно към едно.Дойде Пустинна буря и САЩ срина Ирак за по малко от седмица.После втората война Ирак премина в насипно състояние а Садам беше публично обесен.Иран още по-бързо ще бъде поставен на колене а аятоласите ще се веят подобно на Саадам.На ясно са как ще се развият нещата и ще кротуват.

10

Хи хи до Бонго Бонго

преди 1 месец

Имат пари Щатите, ама другия път. Имат само триесе и кусур трилиона дълг, а републиканците не искат да се емитира нов дълг, щото стария вече много тежи, и отдавна е преминал всякакви разумни граници !

9

ВОЙНАТА Е

преди 1 месец

ХУБАВО НЕЩО КАРА ЧОВЕКА ДА ИЗТРЕЗНЕ Е