15

Емилия

преди 15 години

на 30 май е денят на Св. Емилия и съответно тогава е моят имен ден... благодаря, но не ми приписвайте за имен ден нито днешния, нито 25 декември...За справки: православния календар

14

Пламен

преди 15 години

Потърси в нета какво означава името ти и ще разбереш защо имаш именден днес.

13

.

преди 15 години

пРАЗНУВАЙ Миленче,празнувай народеееееее ! Празнувай ! Поне се радвай на малкото дни,в които можеш да си позволиш това - без значение дали си Милена,Свилена,Гергана,Иванка или която и да си там :) Като можеш - празнувай.Без значение кой ден е .

12

dgeriko

преди 15 години

4eestit imen den na vsi4ki.A milena dali ima 4e se 4uva i tova po radioto.pomognete s otgovor,molq....

11

преди 15 години

какъв Огнян,какъв Емил......на днешния ден?!?

10

Царски свещенник

преди 15 години

Емил и Емилия празнуват на 25 декември, защото името е разновидност от Емануил.

9

майничката

преди 15 години

Всички, които нямат "директен" имен ден, празнуват през първата неделя след Петдесятница. Тогава е празник на всички светии. Тази година беше на 22 юни.

8

Мишо

преди 15 години

Айде наздраве, аз се започнах вече!

7

Радка

преди 15 години

Но от две-три години колегите ме изнудват и на този светъл празник да черпя. Лошо няма, то така и така си търсим само поводи за черпене :)Живи и здрави всички именници и техните семейства. Наздраве :)P.S. до pilimonБиблията е писана върху предания. Това, че в Библията не пише за ангелите не означава, че няма достатъчно много информация от библейски времена, където има свидетелства за съществуването им. Пий едно за здравето на имениците днес и не му мисли много-много.

6

pilimon

преди 15 години

това което е описано не ми прилича на истина,това означава ,че библията не е четена.никъде не се дава такава информация за такива велики духовни същества като ангелите,а за народните поверия мога да кажа че са направо езически,къде пише че изобщо съществува ангел на име рангел събрат на петър?заради измишльотините които се говорят българия е на това ниво,духовните неща са на последно място,а на първо са именни дни,кръщенета ,ядене и пиене

5

kiroooooo

преди 15 години

Дали има днеска имен ден?

4

Radec

преди 15 години

Tam pi6e samo Radka .. mi Radko :P ?

3

преди 15 години

Ренета пък хич не се връзва с този ден

2

Пламен

преди 15 години

хахахаха,от къде на къде и аз имам имен ден днес ? Недоумявам просто.За пръв път чувам подобна измислица.Все едно на Никулден имен ден да има Смърдовранчо.

1

преди 15 години

CHESTIT PRAZNIK NA VSICHKI. JIVI I ZDRAVI :)