46

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Лодката на ицето лодкаря потъна, самолета на кици тръгна за Канада.

45

?

преди 1 месец

Що ривът жълтопаветните? Га бяха "конституционно мнозинство" с ГЕРБ и ДПС не ривяха. И га Ристю, Ристюица, оня Славов и други подобия зас ра ха са пореден път конституцията, пак не риваха. Ся що ривът? Кой измисли тази простотия с "лимитираните" служебни премиери? Да не би да съм аз?

44

Киро Канадеца

преди 1 месец

Ние гласувхаме промените в конституцията, ние галсувахме за галчев за шеф на сметната палата, ние гласивхме за Деси за конституционен съдия, ние избрахме Сарафов, ние изпрахме г-н Борисов. Слава Украине!

43

Ники до 33

преди 1 месец

Баце,ако беше миционер,то щеше да е китка.Той си е мутрагеню отвсякъде- поведение, култура,пародия на политик.От както стана главен секретар на МВР до наши дни освен за личната си изгода не мисли за нищо друго.И сега гледа да спаси *** си и прави ....на хамериканците.Но управлява държавата вече колко години и ни представлява пред света.И дава облика на България.Пази Боже сляпо да прогледне!

42

Анонимен

преди 1 месец

Главчев е независим, не е от ГЕРБ и не познава Борисов и Даниел Митов не е външен министър на Борисов и той е независим, защото България е независима. Това е паралелната действителност, която най-нагло се налага. Малък цитат от преди 140 години ,когато България става независима: " "Има постоянен сблъсък с контролиращата Руска империя тя контролира целия процес. Това е невероятен сблъсък. В Учредителното събрание над 15 пъти на нашите първостроители се забранява да правят определени дейности. ()" Сегашните измислени патриоти се кълнат във вярност на Кремъл и забравят,че е в Москва, а не в Со

41

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ в глупостта си, издигна правителство на ГЕРБ, където Борисов решава кой да е министър. КС какво се тутка още дали са противоконституционни промените. Може би трябва да се махне и КС и тогава ще се разбързат.

40

Анонимен

преди 1 месец

Вчера гледах Мутрата по телевизията и забелязах, че беше много нервен !Да не би от Посолството да е получил неприятно съобщение ?

39

Анонимен

преди 1 месец

Да си за герб на изборите, означава че си сляп и това ти харесва! Панахидата за България, ще я организира Магнитски!

38

Анонимен

преди 1 месец

Льотчика се гушна с Тиквата и Прасето. От мутри вън, стана мутри вътре.

37

Анонимен

преди 1 месец

Радев уж щеше да гони мутрите, а ги върна във властта.

36

Анонимен

преди 1 месец

Хайде да завършим комплекта и вместо Главчев премиер да бъде Бойко Борисов. Благодарение на президента така ще започне епизод пореден от управлението на мутрите.

35

Анонимен

преди 1 месец

ДБ имат един файтон жълтопаветни избиратели. След излагациите през последните месеци може и толкова да не съберат. А Пинокио отврати много хора от себе си с простотиите, които направи с конституцията.

34

Анонимен

преди 1 месец

Да не забравяме все пак, че именно ППДБ направиха първия кабинет без Борисов и Доган във властта от десетилетия и именно Слави го свали по заповед от Зайчарника и Сараите.

33

Анонимен

преди 1 месец

Това е уникална историческа и управленска ситуация;))) Лидер на партия предлага на служебен министър-председател смяна на министър, все едно е президент, но същевременно, не е;))) Всъщност, цирк "Бойко" тепърва започва своята програма в България под щедрото спонсорство на кръга "Капитал" и Делян ДПС. Протести няма да има. Всички протести досега в България беха спонсорирани от олигарсите!

32

Василев

преди 1 месец

Политиците живеят наистина в отделен свят. Тяхните анализатори също.Един Харизанов от крадец на тръбите за напоителната система и партньор на ББ в тениса ,се превърна в основен анализатор.Едва се беше отървал,след като го пребиха с бухалки.Те са престъпна каста,която няма нищо общо с политическата класа на една нормална държава.

31

БАЦЕ , ТАКЪВ-ОНАКЪВ.

преди 1 месец

...АМА ВЕЧЕ СУМА ГОДИНИ ВИ РАЗДАВА КАРТИТЕ И ВИ УПРАВЛЯВА ---ПА ВИ Е СИ ГО ПЛЮВАЙТЕ, КАТО ВЛАКА ЗА ВАРНА....ха,ха,хаааааа...

30

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 месец

Добре , че е бил Султана , тия 500-г. , че да я има и България!

29

Анонимен

преди 1 месец

Къдравата Сю завършила ли е МО и къде? Ако е завършил Дипломатическия институт към МВнР , то това е детска игра с това, което се учи цели 4 години.То и Боце е завършил Пожарно дело в Симеоновската школа, но това не го прави политик, въпреки че се напряга да стане такъв вече 15 години. Боце си е Милиционер от Банкя и натурата му, и методите му на действие са милиционерски. А Сю е неговата предана ученичка, каквито ги имаше и има много: Дариткова,Фидосова,Цачева,Г.Георгиев,Захариева,Петкова,Караян

28

СМЕХ...

преди 1 месец

Сега разбирам , защо 500-години други са ви управлявали и раздавали правосъдие ---ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ...ха,ха,хааааа....разкапали сте се , като селска тоалетна на двора...

27

До да идва Пеевски

преди 1 месец

Па той Пеевски си те управлява, *** не си разбрал още