189

Абориген

преди 1 месец

Дано не подпише, иначе ще излезе, че е в комбина с Борисов и някое посолство.7

188

Идеалист

преди 1 месец

Скоро ще разберм дали имаме български Президент или американска синергетина пионка!

187

ЗаТоваСмеНаТояХал

преди 1 месец

Откакто преди повече от четвърт век СДС-Шайката въведе англо- краварската ценностна система, и морал за еталон за подражание, опростачването на нацията до такава степен се разви, че *** успешно се превърна в стълбичка за кариерно израстване и всякакви облаги.

186

Дядо Соци

преди 1 месец

Четох биографията на Даниел Митов. Впечатляващо. Заслужава.

185

емо

преди 1 месец

най-нормалното нещо в тази ненормална ситуация е президентът да откаже всякакви нови назначения,мотивирайки се с функциите на служебното правителство - да подготви и проведе изборите. ако е запазил достойнството си - ще го направи и ще се противопостави на евроатлантическата сбирщина.

184

До хаха -

преди 1 месец

Невъзможно е нормален човек да вирее сред нашите политици. Ще си позволява волности Димитров. Не се бил справил добре на конференцията за Украйна. Явно малко е ръкопляскал и венецехвалил зелника и не е обещал достатъчно помощ. А конференция за България кога?

183

Анонимен

преди 1 месец

Даниел Митов е американско *** и голяма шушумига. Ще слушка и ще изпълнява заповеди козирувайки. Пореден пример, доказващ че в БГ-политиката нормални хора не могат да виреят!

182

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, к.181 Доколкото разбирам, твърдиш, че нова политика със стари к..ви не става. Боце какъв политик е: от старите или от младите? Или е от кадрите на Магнаурската школа -Симеоново? Годините му са 64.

181

Анонимен

преди 1 месец

Къдрокосата Сю? Та тоя ближен на Боже какво образование има и къде го е завършил? Дипломация или Външно-икономически връзки? За Боце е ясно - следвал е Пожарно дело в Симеоновската Магнаурската школа, а там Дипломация е задължителна дисциплина и я учат цели 4 години! Вижте Боце - учил е и Външна Дипломация, затова владее перфектно English. Учил е и Вътрешна дипломация и затова е казал на Главчев: Чуй ме за външния министър и се съобрази. Ако не искаш, ще направя така,че да се съобразиш,

180

Анонимен

преди 1 месец

Февруари месец двама сенатори отидоха в Унгария, за да натиснат Орбан да одобри членството на Швеция в НАТО. Краварите са свикнали където и да идат, всички да изпълняват заповедите им. Но в Унгария били доста разочаровани, защото никой представител на унгарското правителство не поискал да се срещне с тях. Но това се случва в Унгария, с премиер Орбан. А ние тук, жалките краварски лакеи даваме даже и това, което още не са ни поискали.

179

хаха

преди 1 месец

Димитров отказал среща с т.нар. висш американски дипломат рано сутрин. След това под натиск се съгласил да я проведе към 17:00ч. На международната конференция посветена на сигурността в Черно море не прочел какво са му били написали, та затова искат да го махат. Защото явно Димитров не е изгоден на Посолството. Колкото до Митов, къдравата Сю се е доказала в лакеййййййстото си към САЩ, значи е много добра кандидатура.

178

Анонимен

преди 1 месец

България си остава СЪЩАТА .Нов бардак със стари к...ви не става !

177

Анонимен

преди 1 месец

Герб отново налазиха по върховете , а ''тоя'' понеже до сега НИЩО НЕ СТАа от него Баце се чуди как да го направи и от него , ПРОБА-ГРЕШКА !

176

мдаа

преди 1 месец

На краварите им трябват ястреби, а не гълъби на мира. Затова и махат Димитров, защото не се е изказал достатъчно остро против Русия на т.нар. Кримска платформа в София. И някакъв си заместник държавен секретар не харесал позицията на Димитров. След това пък се задейства Борисов, че нали и той е на каишка по Магнитски и ето резултата.

175

Анонимен

преди 1 месец

Пожарникаря отново ще запали държавата с простотията си и деребействането в нея.Тича по градовете като охранен ***,да заклеймява всичко което ще му е опонент за престоящите избори.

174

Румбата

преди 1 месец

Руските олигарси и приятели на Путин -Мордашов,Абрамович,Милер,Чорни,Авен, Дерипаска,Ротенберг,Микелсон,Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

173

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

А Президента се направи че не ги е чул... Нека пак да пробват.

172

Анонимен

преди 1 месец

Отговорност за правителството сега трябва да носи лицето Бойко Борисов , а не г-н Главчев. Не може Борисов след като си има одобрен от Главчев и действащ министър и президента да е подписал указ да прави смяна. Борисов за много нещо трябва да носи отговорност и ще дойде този момент.

171

ПП ДБ СА КОПЕЙКИ

преди 1 месец

СЕГА ДА СКОЧАТ ДА БРАНЯТ РАДЕВ

170

Призив

преди 1 месец

Г-н Президент!Не подписвайте НИКАКЪВ НОВ УКАЗ за Даниел Митов!! Нека Главчев да си сърба попарата заедно с Винету!! Вие в тез игрички НЯМАТЕ МЯСТО !!!