46

ароматния пръч

преди 1 месец

И срещу кого ще се репчат орела и галския петел?Няма да е срещу свещената овца,а срещу еднотонна сибарска мечка,а тя не хвърля къчове,а има нокти и зъби.

45

Анонимен

преди 1 месец

Не не, този зеленския май *** много страшно. Какво имаш в предвид, че искаш подкрепа за украйна като за израел ве маняк!? В последните 2 години се наляха толкова много милярди за украйна, че няма да можете да ги върнете до 2400 година поне.Този изобщо ли не усеща колко нахален и нагъл почва да става. Защо смята, че някой му е длъжен, та те дори не са в ЕС нито в НАТО. Абсолютно никоя държава не им е длъжна по никакъв начин по принцип и вместо в мометна да благодари, той иска още и още...

44

ъ

преди 1 месец

Ами прав е за себе си зеленият еврей, с какво е по-различен от оня кръволок Биби? Проблемът е, че НАТО+Израел едва удържаха една атака на Иран. Но Русия не е Иран и Украйна не е Израел. Пък на НАТО му свършиха боеприпасите покрай всичките глупости на Бай Дън, Бо Жо и Столти. Направо не знам какво ще стане, ако на някой трещялник му хрумне да обстреля малко Европа.

43

Анонимен

преди 1 месец

Няма отърване от тия хрантутници.Повече от 400 милиарда потънаха там и искат още и още.Зеления да даде пример и да дари имуществото си на Украйна

42

Стига вече

преди 1 месец

Всеки ден все едно и също приказва и всеки ден трябва да му се публикуват ревовете за пари и оръжие. Имат ли избор украинците? Имат - преговори за край на войната. А такива преговори вече се проведоха през 2022 година в Истанбул. Но тогава в Киев е пристигнал Борис Джонсън (тогава премиер на Великобритания) и казал: "Няма да подписваме нищо, а ще воюваме". А войната можеше да спре още тогава. Това щеше да спести на украинският народ много жертви и разрушения.

41

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/32 "Вдигай бялото знаме за да се спасят повече човешки живота." - напротив! Прочистването на натовските урки трябва да бъде завършено на 100%

40

Христо Христов

преди 1 месец

До Еееее/41 "... с нищо не съм длъжен на никой. Стига ми бъркали в джобовете ве, починете си малко!" - ВСЕКИ гласувал за ЕС и НАТО да го командват е длъжен да дарява за Украйна. Докато не остане гол и бос и не умре от глад!

39

Христо Христов

преди 1 месец

Вова, мачкай наглите урки!

38

Еееее

преди 1 месец

Аре бегай ве, с нищо не съм длъжен на никой. Стига ми бъркали в джобовете ве, починете си малко!

37

Анонимен

преди 1 месец

Той настоява!? Явно са свършили парите за кокаин и е минал на лепило.

36

Анонимен

преди 1 месец

Гледай си работата наркоман смотан. Дано ви избият до крак, празноглави Укри.

35

Хъ хъ хъъъ!

преди 1 месец

Ами нека си ***! Западняците го прелъстиха и изоставиха.Разбраха, че зеленото шмъркалниче ги краде като дърт евреин и им стана голям проблем. Сега Geйропците се чудят как да се измъкнат от тинята наречена ***.

34

Анонимен

преди 1 месец

НАТО Е СТРАХЛИВА КРАДЛИВА *** !!!!

33

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Аре стига с това ПВО. Нато да пуша атома в Москва, после и Петер. Всичко ще се оправи. Путин ще избяга на самолета, като кучетата.

32

Мнение

преди 1 месец

Няма вечно приятелство, има вечни интереси.

31

Анонимен

преди 1 месец

Зельо, на твойте приятели им е все едно за Украйна. Искаха да отслабят и работят Русия. Като не се получи спряха финансирането. Вдигай бялото знаме за да се спасят повече човешки живота.

30

Бум

преди 1 месец

Русия създаде нова военна групировка "Север" 200 000 щика.

29

Анонимен

преди 1 месец

Няма приятелство в геополитиката а само пари!

28

Анонимен

преди 1 месец

Порошенко: Ние и Вие. Ами Вие решиха да си извоюват правата, чо сте завили? Щом президентите на една страна не са президенти на целия народ, то трябва да се реагира. А майдана си беше чист преврат по латиноамерикански образец и от тия дето рипаха по стадионите и крещяха, сигурно са останали 5 човека, другите ги мобилизираха. Ай сиктер.

27

Ами

преди 1 месец

То и аз настоявам българските граждани да получат подкрепа от Германия безплатни Мерцедеси, колкото се продават годишно в Германия. Даже мисля, че първия безплатен Мерцедес от Германия трябва да ми го дадат точно на мен, а следващите 100 на моите роднини и приятели. Иначе не е демократично и справедливо :) И недейте да ме плюете, защото ще се оплача в Брюксел, че поддържате Кремъл :)