311

Рушофилска курва

преди 1 месец

дано сделат централна канализация в кУмсОмолск на аМур, че се вмирисаха от тези септични ями. Успех, ама надали.

310

Юлиян до 306

преди 1 месец

Русия където и да отиде, помага.Строи язовири,инфраструктурни обекти,заводи.Изобщо залага фундамента на основата на който се обуславя последващото икономическо развитие.Където и да е била,направеното след нея остава за поколенията и навсякъде я помнят с добро.Западът прави обратното.Заробва с кредити бедните държави и с подкупи и шантаж ги прави постоянно зависими.И спокойно "изсмуква"на безценица ресурсите им.Затова зависими доскоро страни от Африка,Азия и Латинска Америка се обръщат към БРИКС.

309

Юлиян

преди 1 месец

Не можела Русия!!!Виж го ти "Мозъка".Че ако тя не може,тогава кой?Благой?Напъват се тук някакви незначителни"евроатлантически въшки" да излязат на челото и плямпат всякакви небивалици,сякаш нещо зависи от тях."Експерти" без перспектива.Възпитаници на "изгорялото" училище.

308

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Кметът на наводнения руския град Орск си е купил апартамент в Дубай за почти половин милион долара. Четири месеца преди това семейството му се преместило в Дубай, а синът му напуснал Росия още през 2022 година, в началото на мобилизациите.

307

Юлиян 2

преди 1 месец

Кой не може да мобилизира за месец толкова нови бойци,колкото губи само за седмица?Кой не може да компенсира унищоженото и повредено от противника въоръжение и техника?Кой губи катастрофално един след друг енергетичните и логистични,изключително важни,незаменими обекти.Да не би да е Русия.Украйна и нейната армия са пред колапс.Украйна е на ръба на пропастта.Какви са тия непочиващи на никакви факти твърдения.Русия напредва бавно, методично и планомерно.Знае как и може.И нищо не може да я спре.

306

Юлиян 1

преди 1 месец

Ей,хора,мислете поне малко с главите си.Естонски"генерал"!На каква"армия".За тях и подполковник е прекалено много.Каквато армията,такъв и "генералът".Едно,че лъже за загиналите,второ,че изопачава истината.Украинската защита"трещи"и се"пука"по цялата линия на фронта.Загубите им са в ПЪТИ ПОВЕЧЕ от тези на руснаците.Дезертьорството взима катастрофални размери.Преди дни украинското командване дори взе решение да разформирова една бригада заради масовият характер на дезертирането...

305

Анонимен

преди 1 месец

"Запада стотици години краде чужди народи. Чрез робство,колонизация" И колхозниците им завидяха няколко века по- късно и решиха, че ше го правят и те ли?

304

Анонимен

преди 1 месец

"И да пазите България и християнството." А па вие кАпейки я пазите като веете чужди байряци на връх националния ни празник ли?

303

Отечество

преди 1 месец

Запада стотици години краде чужди народи. Чрез робство,колонизация, незаконно придобиване на ресурси, избиване на местно население. Създава корупция в управлението, всичко за да богатее на чужд гръб. А вие благовеете пред тях, защото се кланяте на парите им. Ако обичате духовното, щяхте да сте критични. И да пазите България и християнството.

302

July

преди 1 месец

Very good. Време е за игра на мишка и котка.

301

Зоро

преди 1 месец

смешни натовци, не ви стиска да нападнете Русия. Но пращате нашите славянски братя да се избиват за вашия интерес. Сеете бури...

300

Анонимен

преди 1 месец

"Руските жертви и 500 000 да са, това като процент" Дойдохме ли си на думата, че за кАпейките както естествено и за колхозниците (от тях се учат) са само процент и нищо друго? Нормално е за племената застинали като разбиране в 17 век. За това по време на колхозническата ни окупация държавата ни беше оградена, че никой не искаше да остане тука в мизерията. Доста хора си рискуваха дори животите да напуснат границата на България. За Източна Германия даже няма и да споменавам какво беше.

299

Анонимен

преди 1 месец

Русия разпростряла пипалата си в Африка и изтласкала от там европейските сили. А, може би, Русия рязна европейските пипала? Векове тези пипала изсмукваха Африка. Но, както каза Путин, балът на вампирите приключи.

298

Бай Дрън

преди 1 месец

Относно жертвите...според руснаците, всеки десети украински младеж е мъртъв. Гледаме как ги отвличат на улицата. Нормално украинските младежи да се дърпат. Нямат пари за Слънчев Бряг, крият се по цял ден из дупки. Руските жертви и 500 000 да са, това като процент от руската мъжка съслойка е 6-7 пъти по-малко от украинската. Тоест, ако всеки 60-ти руснак загива, то за Украйна е всеки десети. А сега смятайте кои ще се стопят първи.

297

Бай Дрън

преди 1 месец

За Украйна не знам дали ще има пробив, но в Естония със сигурност ще има. Това го сърби тоя.

296

Анонимен

преди 1 месец

"Надявам се разбра цетаджиьо идеята." Това "цетаджиьо" от цетка ли идва кАпейка (само, че и това се пише с "д"), че нещо се бъркам вече като някой от вас иска да напише нещо и е пълно с правописни грешки. То нормално де, не ви се сърдя. Толкова си можете кАпейките.

295

Анонимен

преди 1 месец

Хахах освен на амебата прилагат и на охлюва вече трета година. Нищо, че това им струва над 300 хил жертви и ранени на колхозниците. Кога там човешкия живот е значел нещо?

294

Батко Зеленския

преди 1 месец

Да кажа нещо на глупавия Анонимен от 285 пост.Идеята за 2 г.не е да се превземат главоломно територии,а да се привличат повече нацисти в месомелачка и на 2м под земята, после,глупендеро.После пътя за руснаците е свободен на запад.Надявам се разбра цетаджиьо идеята.

293

Анонимен

преди 1 месец

Майор Енно от Естония!? дава оценка слаб на руските части, които са с огромен боен опит и отлично екипирани. Това е някакъв цирк, не бих вярвал на една дума от тази скалъпена статия.

292

Батко Зеленския

преди 1 месец

Тоя аматьор дето го цитирате,надали е виждал амеба,камо ли военни действия.