51

Анонимен

преди 1 месец

Израел представлява държава на апартейд подобно на юар навремето, но тук нещата са по-прикрити и започват да излизат наяве.

50

Чук Ча

преди 1 месец

... никой няма изгода освен Кремъл, за отклоняване на вниманието на света от Украйна. Те помогнаха и за нападението на Хамас, сега ръчкаха Иран... Затова човеконенавистната Империя на Злото трябва да бъде унищожена.

49

Анонимен

преди 1 месец

"Никой няма изгода конфликтът в Близкия Изток да се задълбочи" -- ако не бъдат уредени правата на палестинците ще се задълбочи и още как.

48

Анонимен

преди 1 месец

Светът се поляризира! Западът не може да го контролира.

47

Game Over

преди 1 месец

Цялото това нещо беше детска радост бирени капачки...

46

Анонимен

преди 1 месец

Това беше просто тест на ракетите и на израелското ПВО. При това най-старите ракети и дронове. Иранците си направиха изводите как работи ПВО на Израел, освен това ясно показа, че Израел може да бъде унищожен буквално за часове от Иран.

45

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще започнат да бомбардират директно тел авив и ерусалим. Даже написването на това изречение вече подпечатва бомбардировките.

44

Анонимен

преди 1 месец

Освен всичко, Иран са изпробвали и 7 хиперзвукови ракети. Всички са стигнали целта си, нито една не е прихваната от израелското ПВО.

43

Анонимен

преди 1 месец

Разберете, че Израел не може да загуби. Няма сила на планетата, която би могла да вдигне ръка срещу Израел и да победи. Времето на скитането приключи и Бог ги върна в земите, които им е обещал.

42

Анонимен

преди 1 месец

Израел е украйна номер две -- нито знаете колко е населението му, нито каква част са евреи и колко са араби -- приблизително по 50%. Арабският свят е около 320 млн. Нетаняхчо може само да се ежи и толкова. Без помощ от сащ и ес е вързал кънките.

41

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам тая логика, ще метнеш сумати ракети и дронове по няква държава и после тва е всичко приключва ние се бъзикахме хехе

40

Анонимен

преди 1 месец

Ирана не се нуждае някой да воюва за тях.

39

абе

преди 1 месец

Иран е единствената държава, заради която Китай е готов да воюва. Не съм го казал аз, а някакъв Кисинджър.

38

Анонимен

преди 1 месец

Истината е , че Израел в момента уверено разбива човката на Иран, но пpocтите русофили които са заслепени от бруталната кремълска пропаганда си живеят в някаква паралена реалност и не могат да го разберат това нещо.

37

Анонимен

преди 1 месец

Това е инерцията, но перспективите на долара се виждат много ясно.Около 20% от американците инвестират в криптовалути -- самите американци се отказват от долара си.

36

Анонимен

преди 1 месец

Невеж, всяка организирана религия сама по себе си представлява идеология. Ислямът не прави изключение с тази особеност, че е далеч по-войнствена и агресивна идеология. Що се отнася до престъпния комунистически режим той изби цвета на нацията и го замени с полуграмотни терористи, унищожи вярата и духовността на българина,.и докара страната до пълен финансов колапс. Разбра ли, невеж?

35

абе

преди 1 месец

"никой няма изгода конфликтът да се задълбочи." Има имааааа,само че никой не смее да го каже в прав текст.Това е държавата-вампир и се храни само с военни конфлики.Ако чисто хипопотично спрат военните конфилки в света за 10-15 г.всички ще сме свидетели как балона се спуква и от номер 1 ще играят в "лигата на конференциите"...

34

Анонимен

преди 1 месец

Пустинята е Негев, а не Нигер. Толкова за познанията по география на журналиста, писал статията.

33

Анонимен

преди 1 месец

До командировката Аз пък знам хора, които са ходили в Израел по няколко пъти на екскурзия. На собствени разноски.

32

До 28

преди 1 месец

Сметките на руските и китайските олигарси са в евро и долари, а пък ти чакай "колапса" на тези валути. Даже и бг копейките са достатъчно светнати да спестяват в евро.