43

Анонимен

преди 1 месец

Кулеба ще види Черно море на снимка

42

61

преди 1 месец

Мдааа.. От уКРАЙна ще остане само КРАЙ ....

41

Сата НАТО

преди 1 месец

Като вземе Вовата Одеса Черно море ще стане най-сигурното море и ще бъде само за туризъм. -----///------ Да, и Боко Тиквата така казваше, но нали знаете, че това отдавна отпадна като вариант...

40

Ббб

преди 1 месец

Я па тоя.

39

Кулеба

преди 1 месец

До Анонимен/34 "Тоя пак се е назобал порядъчно,те нещата вървят към пълен разпад на Украйна,то говори за някакви си милиарди" - и да се разпадне Украйна, на мен какво ми пука? Важното е милиардите да текат насам. Например Рюте след като излезе в оставка ни дава по два милиарда годишно и парламентът не може да го спре, защото холандия е евроатлантическа демокрация.

38

заздравил си на муйо

преди 1 месец

Тия очевидно освен да бръщолевят глупости и да слугинстват , дори с живота на сънародниците си , доколкото въобще са народ , за друго не стават

37

Анонимен

преди 1 месец

Не, не Русия е проблемът. Проблемът е, че от 1990г. НАТО не спря да се приближава към Русия, а когато решиха да правят от Украйна някаква анти-руска военна база, чашата на търпението на Русия преля. До преди Майдана всичко беше мирно и тихо. Украйна бяха като Беларус, никой не ги знаеше и всички живеехме в мир. После се объркаха нещата и заради прекалено амбициозните планове на НАТО да управляват света сега в Украйна град по град всички ще заприличат на Бахмут, ако не се предадат по-бързо.

36

Христо Христов

преди 1 месец

Въпросът е дали евроатлантическа българия е сред страниte подписали 10 годишни договори за военно подпомагане на Украйна.

35

Клоунада

преди 1 месец

Не знам кой ми е по-смешен зеления друсалник или този гоева ? Но май този снайперист е по-смешен, а онзи е жалък. А бе краинската клоунада продължава.

34

Анонимен

преди 1 месец

Тоя пак се е назобал порядъчно,те нещата вървят към пълен разпад на Украйна,то говори за някакви си милиарди,ПВО,заздравяване и сигурност на Черно море!

33

Анонимен

преди 1 месец

Дайте да дадете още някой друг милиард,в замяна на това ние обещаваме да"заздравим сигурността"в Черно море,естествено като обречен на смърт още стотина хиляди прошляци(украинци)

32

Хах

преди 1 месец

Какво та бърка теб Черно море бре просяк?!

31

Дъглас

преди 1 месец

Най напред да си заздрави главата за да бе говори тъпотии

30

а

преди 1 месец

Одеса е руска както и Крим ,а Украйна няма излаз на черно море -факт

29

Анонимен

преди 1 месец

Мир ще има когато ви окачат по дърветата украинците,теб и всички останали от наркозависимата киевска хунта а то това време наближава!

28

Анонимен

преди 1 месец

Ключовото е да останете без достъп до Черно море и Дунав.

27

НЯКОЙ

преди 1 месец

Като вземе Вовата Одеса Черно море ще стане най-сигурното море и ще бъде само за туризъм.

26

Анонимен

преди 1 месец

Пак искат да откраднат някои друг милиард.Те ли ще пазят Черно море,смях

25

Анонимен

преди 1 месец

Стига, колко много хора загинаха.Нима някой си мисли, че Русия ще се оттегли. Какво Земята като планета ли да изчезне, Отивайте на преговори, че доста ядосвате

24

Анонимен

преди 1 месец

Абе наглец,на дневен ред е безусловната капитулация на Украйна,за какво заздравяване и сигурност в Черно море иде реч,явно дрогата съвсем ви е изпила мозъците!