177

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е да се притесни. Американците ги карат да се бият, ама ако трябва да избират между Израел и Украйна........................ За тва иска обединен отговор, щото вижда ,че ги изоставиха.

176

Анонимен

преди 1 месец

Само от бой разбират 00рките от мордораша и козарите от фалИран. Който търси намира..

175

хаха

преди 1 месец

Той зеленият освен да иска друго не знае! Ама не е виновен той, а тези дето му угаждат.

174

прилика

преди 1 месец

Този прилича на Нетаняху по това, че ако войната свърши и с него е свършено.А украинските нрави са малко оксобени................

173

Анонимен

преди 1 месец

Иран си направиха тренировка. Евреите се кефят, че Йордания е свалила 40% от ракетите и дроновете вместо тях, защото минават през йорданско небе, а от останалите 60% евреите успяха да свалят половината, а другата половина паднаха в Израел. И въобще не се замислят, че ако Иран пратят ядрен заряд, няма да има гоилямо значение дали го сваляш на 500 метра височина, на 1000 метра или на 3500 метра над Израел.

172

Анонимен

преди 1 месец

Обединеният ви отговор ще е двойно, съшито едно за друго, бяло знаме .

171

Анонимен

преди 1 месец

Само да си кажа-таварищ Ленин е англосакски възпитаник и почги не е живял в Русия. Англия, Германия, Финландия и пристига в Русия с брониран влак, което е адски странно. И точно той полага началото на Украйна. Украта е англосакски проект и не е изненадващо, че такап върло държат на тази измислена държава, понеже те са я измислили.

170

Дарк

преди 1 месец

Добро утро!

169

Анонимен

преди 1 месец

Тая с обединяването на двете войни няма как да стане, г-н Зеленски. По-лесно е ти като евреин да си отидеш в Израел и да оставиш Украйна на украинците. Без теб те по-лесно ще се разберат с руснаците, все пак са един народ. Язък за танте Урсула и Борел - няма на кого да сипят санкции, руснаците сами се им се хилят.

168

&&&

преди 1 месец

Русия ползвала.Ей гадино ,ти от целия свят просиш даже уран ти подариха.И гледат колко си пРо_с.

167

Анонимен

преди 1 месец

Какъв широкомащабен отговор, бе тъпчо?

166

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

"По-широкообхватна подкрепа" може срещу държави като Ирак,Иран,Сирия,но срещу Русия е опасно да пратиш самолети.Мечката има зъби и нокти и не само може да оскубе орел,ами и суров да го изяде.

165

Буда нудиста

преди 1 месец

Зелето иска да обедини ТЕРОРА на чу футите с една дума - УКРАЕЛ.

164

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да задържиш властта си, населението не е с вас нацисти, хората гледат къде са позициите на ВСУ и ги предават на руснаците, щото чакат руснаците да ги освободят или защото просто ви мразят! Щом и самото местно население не е с вас, просто сте загубили властта, а насилието срещу местните хора, което провеждахте, още повече ги настройва да търсят отмъщение по различни начини.

163

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски, това което искаш, не е във ваша полза, не е, по-добре замълчи, вместо да насъскваш+провокираш държави и по-голям конфликт, мълчанието ти, ще е в много по-голяма полза, включително и за родината ти Израел!

162

Амигос

преди 1 месец

Струва ти се като прелъстена и изоставена? Не се коси. Имаш пари и къде да отидеш. Жалко за мъртвите и семействата им.

161

Анонимен

преди 1 месец

Този зелен джуджак не беше ли с еврейски корени. Ако наистина бръщолеви такива врели некипели ще да е много зле.

160

ку-ку

преди 1 месец

Брендо нали го направи укрогражданин за кока? Да ти купи пушки.Ти харчиш като за последно,защото ще свършиш като..ка..да..фи.

159

Мишо

преди 1 месец

Стига бе, иска, той все дава .....

158

Анонимен

преди 1 месец

На зеленото джудже му е в шише, защото съвсем ще го забравят. Гледа да се залепи за Израел, белким намаже още нещо.