68

Анонимен

преди 2 месеца

Евреите първи започнаха. После на 7 Октомври палестинците направиха тяхното символично "Априлско въстание". След което евреите започнаха да правят етническо прочистване и нови кражби на земя. Чудя се що за човек трябва да е някой за да защитава Израел.

67

Анонимен

преди 2 месеца

аятоласите тотално са загубили връзки с реалноста

66

Анонимен

преди 2 месеца

"Е да, на кАпейките само не им е ясно." - Кои са тия кАпейки? ;) Ей тия като те е абниците

65

Анонимен

преди 2 месеца

'Наркеж, ало в сащ имаше някъв стандарт нелегалите които са от години там щеше да им се даде възможност да са легали.' Клош, на много от тях е дадено гражданство, има си процедура. Как да го знаеш като не си излизал от панелката?

64

Анонимен

преди 2 месеца

"Е да, на кАпейките само не им е ясно." - Кои са тия кАпейки? ;)

63

Анонимен

преди 2 месеца

комична работа, че било и успешно:))) кое му е успешното с подобни бавни дронове да атакуваш от 1000+ километра, може да има успех само ако е неочаквано

62

Анонимен

преди 2 месеца

59 а ти беше там и видя. Защото си член котеспондент? Мосад казва исината, евреите никога не лъжат и медиите ще ни кажат всичко, нали така?

61

Анонимен

преди 2 месеца

"ВСИЧКО ОСТАНАЛО БЕШЕ ИЗПАРЕНО ОТ ЖЕЛЕЗЕН КУПОЛ" - Ти там ли беше? ;)

60

Анонимен

преди 2 месеца

'На всички е ясно че подобна стрелба по Израел няма да причини материялни щети." - Напротив! :) Кои са тия "всички"? ' Е да, на кАпейките само не им е ясно. Те са свикнали квото путинарко каже, това е. Те мнение нямат и за това са на социал цел живот

59

DEPM

преди 2 месеца

КОе е успешното че не разбрахме смотани фанатици ?

58

Анонимен

преди 2 месеца

Наркеж, ало в сащ имаше някъв стандарт нелегалите които са от години там щеше да им се даде възможност да са легали. Вместо това те са използвани от политици, лобита, сегрегирани са в гета, картели, занимават се с престъпност и се стига до етническа омраза от изкуствено напомпания американизъм с който са промили и теб за мяколко цента и се стига до мадови стрелби на обществени места. Сега марш от тук.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Наркомана дори не разбира че китаеца не е тъпо янки и не е злобен наркоман като него' --Да, да китаеца е благотворително дружество и гледа на всеки да угоди за това са над 5 хил год империя. Могат ама не искат хаха ей кАпейки абни сте та подскачате особено ако видите на мутрофеева кюлотите

56

Анонимен

преди 2 месеца

Ако сега САЩ посегнат на Иран, значи са престъпници.

55

Анонимен

преди 2 месеца

"На всички е ясно че подобна стрелба по Израел няма да причини материялни щети." - Напротив! :) Кои са тия "всички"? Всички зомбирaни от еврейската пропаганда ли? Също както години наред викат "Израел сами се биха с шест държави!", а изпускат да кажат, че американци и британци са им помагали. Даже когато евреите с приятелски огън удрят американски боен кораб в Средиземно море и еврейското лоби в САЩ забраняват да се говори за случая, за да не спре подкрепата на американците за евреите.

54

За наркежа

преди 2 месеца

Така че наркоман, китаеца ако реши , може. Но после такива като теб първи ще ревнат гладни и абстинентни. За какво са му на китаеца грантаджиите на сащ, които ще се врътнат щом вятъра задуха по силно в друга посока. Хеле пък на руснака за какво си му ти, лигльото наркомански, който от пещерна русофобия ще мине на казачок и частушки да се мазниш ? И не си юисли че хората не знаят кой кой е. Няма да сбъркат мен с теб или обратно. Да не казвам че има щанс аз да те пречукам ако прекалиш.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Това което Израел и САЩ и Великобритания направиха, просто не е никак честно и почтено. Без никакъв повод и причина бомбардираха чужди държави и посолства и убиха невинни хора. Израел започнаха!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е атака а някакъв дипломатически ход. На всички е ясно че подобна стрелба по Израел няма да причини материялни щети. Дипломатите да кажат какво се цели с такъв груб жест?

51

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Иран!

50

За наркежа

преди 2 месеца

Наркомана дори не разбира че китаеца не е тъпо янки и не е злобен наркоман като него. Китаеца печели влияние и пазари и не му дреме че янките затъвали бавно но сигурно. По време на Голямата депресия идваща от сащ, целият запад фалира за нула време. Китай остава незасегнат поради наличието на сребърният стадарт, съветите също поради това че не търгуват със запада. В момента Китай се запаси със злато и държи американският дълг и производството. В сащ е само сектора на услуги който зависи от китай

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тези просто се изложиха яко. Нямало да продължават.... 3ма генерали за няколко тухли и един ранен? Жалко!