38

Анонимен

преди 1 месец

Пуделите са изпълнени с евроатлантически чувства до пръскане.

37

Анонимен

преди 1 месец

Тези пак нещо не са разбрали и повтарят опорките на янките като папагали! Как да е "неоправдана", след като е в отговор на израелския удар по представителството в Дамаск, където загинаха видни иранци!? Тогава защо мълчахте като пукели!? Или едни хора могат да загиват, защото са второ качество, но евреи - не! Те са неприкосновени, каквото и да правят!

36

маалатъ

преди 1 месец

Що не казахте "Безотговорна и неоправдана атака" кога евреите удариха иранското консулство в Дамаск в нарушение на Международните Правила и Закони, бе, Кирчооле, Т.???

35

Анонимен

преди 1 месец

Тези дойдоха на власт с компромат тогава беше честно да го размятат ,нали ? А сега когато компромата е с тяхни хора , не е честно , така ли ? Не стига че го снимаха Христо Иванов Бойкикев С ДВЕ КАМЕРИ НА ДРУГИ ДВЕ ГУМЕНИ ЛОДКИ като на филм разиграваше хореография с охраната на чичо си Ахмед Доган ,а после направи коалиция с него и пи "кафе" при Пеевски ,сега се правят ППДБ че ги е хванала амнезията!

34

Анонимен

преди 1 месец

АКО КОЗЯШКИТЕ МЕКЕРЕТА НЕ ПОДКРЕПЯТ ТЯХНИТЕ ГОСПОДАРИ ЧЕ КОИ ДРУГ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИ

33

Ай сиктир

преди 1 месец

Защо тиражират мнения на безродни пионки. Тук не е САЩ!

32

Анонимен

преди 1 месец

Броя ДАНС и прокуратурата кога че ги арестуват,лек по-лек им излизат мръсните ризи нищо че носят костюми от 10 000 долара ,продажници ако не ви наказва прокуратурата че ви на кажем ние народа

31

Неоправдана?

преди 1 месец

Израел е обстрелял посолството на Иран в Сирия. Неоправдан ли е отговорът на Иран? Според мен си е точно оправдан. Израелците каквото търсили, това и намерили.

30

абе

преди 1 месец

а като избиваха жени и деца в газа, защо мълчахте като риби бе, продажници - НИКОЙ да не гласува за вас, дасе пръждосате откъдето сте дошли!

29

Народе????

преди 1 месец

- Ционисти и юдеи управляват България! На проклетия това е за всички българи!

28

Анонимен

преди 1 месец

Не е Иран, а Ирон, Ирон и Тачикистон-Перси. Па и ние сме Балгаристон, а от къде сме потеглили? Баш от там. Ние сме перси. Или сте викинги? Викинги са от санкт Петербург, а ние сме перси. Вижте въоръжението и паметниците там. От къде сте тръгнали скъпи иронци? Ирон, ирон, нема Иран, а мога да ви кажа, че и половината думи там са на БГ. Наши сме и се разбира ме.

27

Анонимен

преди 1 месец

Израел бомбардира иранското посолство. Коментар от ПП-ДБ няма. Иран отвръща на удара. ПП-ДБ: Безотговорна и неоправдана атака.

26

Вьзмутен

преди 1 месец

Василев връща ли вече милярда в бюджета , търси ли му някой отговорност

25

Basles

преди 1 месец

Остро осъждаме, с вас сме в мислите си и така натакък...

24

Sotir

преди 1 месец

Позицията на ГЕРБ иБорисов е същата

23

Анонимен

преди 1 месец

Пп вие на ккй фринтпв ходите да се сражавате на украинския или на израелски )мушеници марш при путин

22

Анонимен

преди 1 месец

До Ужас А, в Сирия ли? Разбрах! Нито има атака на Иран, нито има отговор от Израел. Мафията така си говори, през медиите. ЕС се "тревожи", и разпорежда "Пакт за миграция". А сега кажете, че медиите не търсят устойчивост за някои по върховете на Брюксел.

21

Вьзмутен

преди 1 месец

Ще гласувам задьлжително , дано вотът ми има значение и тия изчезнат завинаги от политикатаЗащо не ревахте за -30 000 убити цивилни от изрел за атаката над посолството на иран

20

Ужас

преди 1 месец

Как ще е не оправдава, а израелската атака по посолството на Иран в Сирия, какво е?!

19

Анонимен

преди 1 месец

Неоправдана? Ще вземем да ви повярваме...