15

Линията Сирски кляка

преди 5 месеца

Навсякъде по протежението на фронта падат десетки бомби ФАБ на ден! ФАБ500 е толкова мощна че на един километър от мястото на взрива избива врати с пантите. А има и ФАБ 1500 и ФАБ 3000! Укрсйна замина!

14

Лекарството е ФАБ

преди 5 месеца

Русия увеличи производството на авиобомби от различни модификации.На месец се произвеждат повече от 8000 авиобомби ФАБ от различните видове.

13

Фют

преди 5 месеца

До 1. Личи си, че си деградирал русофил. Като ти се мре, умирай. Аз искам да живея нормален живот. Имам деца и те имат право да живеят. Нито аз, нито те са виновни, че ботоксовия е болен и има болни амбиции.

12

Фют

преди 5 месеца

До 8. Просто защото не се допускат до истинската ситуация. А, че путкинските близачи са казали нещо, не означава, че това нещо е истина. Или се бунтувате, щото в тази ситуация сте ката плъх в лабиринт :))))))

11

Анонимен

преди 5 месеца

Урките продължават с тероризма и после се чудят защо ги нападнаха. Освен да избиват деца и мирни граждани за друго ги няма.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Доблестните руснаци се крият зад жив щит от украински деца. Как няма да има жертви?

9

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Нашия дял в атаката какъв е? Наши ли са снарядите?

8

Свобода на словото

преди 5 месеца

"На този етап новината не може да бъде потвърдена от западните новинарски агенции". И защо не може да бъде потвърдена? Много просто: На западните (а и на нашите) журналисти им е позволено да ходят до фронтовата линия само от украинската страна. Ето това представлява свободната журналистика според САЩ и сателитите им.

7

БАНко

преди 5 месеца

ПУТИН , НАКАРАЙ ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА ДА КАПИТУЛИРА !!! СТИГА БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА !!!

6

до gosho

преди 5 месеца

Никой не се радва, когато *** укринци, но всички се радват, когато *** бандеро-нацистите предали Украйна на фамилия Байдън !

5

gosho

преди 5 месеца

boli li,a se radvate kogato mrat ukraintci.

4

Върл антисемит

преди 5 месеца

Само за 15 минути евреите избиват повече цивилни в Газа. Нещо да се изхакатте и по този въпрос? Или еврейските ни господари не дават гойите да са критични към тях?!

3

Време е за ТОПОЛка

преди 5 месеца

Да полети една Тополка. Геациозен, плавен полет! И да се приземи право в Киев. А защо не и в скута на спонсорите им. И след като НАТОвците видят гъбата, може и да се вразумят.

2

дегенерат от EU

преди 5 месеца

Натовско-украйнския тероризъм е по-лош от този на идил !

1

деградирал русофил

преди 5 месеца

искам ким чен уна да започне ядрената война веднага и ирана също