12

Анонимен

преди 1 месец

Брадатия коч се е помислил за Рамбо.

11

Костя

преди 1 месец

Израел - агресори

10

пияница мистик

преди 1 месец

Едно време Иран са били светска държава. Както е сега Турция. Мюсюлманска, но светска. Гледал съм снимки и клипчета. Мацките са ходели с минижупи, ходели са по басейни и плажове разголени по бански. Абе изобщо все едно гледаш снимки от някой европейски град. После идват аятоласите и настава пълен лeш. Интересното е, че нашите дрогаре комунисти много харесват такива държави, както и Мордор и Северна Корея, но за нищо на света не искат да живеят там. Искат в лошата демокрация и свободия :)))

9

Анонимен

преди 1 месец

започва се ........

8

Анонимен

преди 1 месец

За всичко са си виновни иранците.Години наред искаха да водят война със сатаните от САЩ и държавата Израел, и ето тя предстои.А сега , когато идва те се страхували, не я искали, САЩ ги нападали.Ама като нападнахте посолството 79година нямаше страх тогава нали.Сега имали били ядрено и ще сдържали Израел, нали искате да го няма Израел.За всичко са си виновни аетоласите.Предизвикаха тази война и сега не смеят да я водят.Страхливци, искаши да са смелчаци.

7

баба мара

преди 1 месец

за всичко са виновни сащ и тези които ги подкрепят създават конфликти запалватчергата и после викат напуснете тук напуснете там това е резултатът от алчносттаза печалби от оръжието

6

Анонимен

преди 1 месец

Simite evrei vece napuskat stranata si vece nishto nee sigurno tam

5

Истината

преди 1 месец

Война щеше да има ако Иран не бяха разработили ядрено оръжие. С разработването му възпиращият му ефект осуети плана за кражбата на петрол от масоните.

4

Хахаха

преди 1 месец

А Израел няма ли да е добре също да напуснат? Или там е сигурно?

3

Анонимен

преди 1 месец

Дано няма война там.Всичко е заради корумпирания НетаНаЯху,който провокира иранците,за да се разрастне войната и да не спира,защото взима под масата от помощите.Иска да получи втора херния от мъкнене на пачки.От войните страдат обикновените хора.

2

Анонимен

преди 1 месец

В България обаче нито дума за предстоящата война в близкия изток.Интересува ги падението на сглобката!

1

Анонимен

преди 1 месец

Там ще стане мазаляк ако се започнат!