15

БАБА НАСТА.. БЕЛГИЯ.

преди 1 месец

СЕГА РАЗБИРАМЕ ЗАЩО БЕЛГИЙСКАТА ПРОКУРАТУРА РАЗСЛЕДВА ФИРМАТА НА БАБА НАСТА ОТ ПП ДБ.....

14

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството, че Путин е платил на западните медии да пишат от сутрин до вечер за него. Все пак лоша реклама няма. Ако продължават така, скоро Путин ще е най-известният човек в света. Завали ли сняг, значи Путин е виновен. Пекне ли слънце, Путин е виновен. Ако се подхлъзна някъде ще знам кой да обвинявам - Путин. Да забравите за приказката "Костов е виновен". Нее, Костов е невинен, Путин е виновен! Ако ви боли главата - Путин е виновен. Липса на се_кс? - Путин е виновен. Нямате апетит - Путин!

13

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се ловят вещици. Дай да си намерим и ние един Тротцки.

12

мак

преди 1 месец

По-голямо влияние има зеления, още не е изрекъл искания и нареждания и началниците от ес му дават. Кога е имало такива разходи в ес, заради санкции, даване на украйна, въоръжаване у дома, да не забравяме за скъпите гости меркелови.

11

Анонимен

преди 1 месец

Руското влияние е навсякъде. Навсякъде са внедрили агенти. Тая сутрин като вдигнах капака на тоалетната чиния и гледам един руски агент. Седи там ишпионира нещо. Изкара ми акъла. Обаче успях бързо да пусна водата и агента замина някъде по тръбите.

10

Анонимен

преди 1 месец

До родителите на малки деца - Значи вече да не плашите децата с Торбалан, когато не искат да ядат, а с Путин. хахаха

9

хаха

преди 1 месец

Честит ден на космонавтиката! Поехали!

8

Анонимен

преди 1 месец

Значи Урсула и сие не престават с опитите си да съсипят ЕС, но след това се възмущават, че хората не споделят вижданията им. И веднага започваме да търсим руско влияние. Ако ръководителите на ЕС работеха на хората в ЕС, а не за САЩ и Украйна, едва ли щеше да има толкова негативи към тях. Колко милиарди загуби ЕС от санкции към Русия под давлението на САЩ? Колко милиарди бяха дадени на Украйна? ЕС вече е придатък на НАТО, а НАТО се командва от САЩ.

7

Анонимен

преди 1 месец

Покрай тези статии ще започна да си мисля, че Русия управлява света. Уж се намесиха в американските избори, за да стане Тръмп президент, сега уж се намесват в решенията на ЕП, в Австрия уж имало руски агенти в техните служби за сигурност. В Англия руски шпиони. За България няма да споменавам. Китай са им авери. Според западните медии има ли държава в света, която да не се манипулира по някакъв начин от Русия? Ставам - Путин, новините - Путин, лягам - Путин. Да си слагам ли негов портрет в офиса?

6

Анонимен

преди 1 месец

От кога е незаконно някоя държава да се опитва да влияе на друга? Питам щото в такъв случай в България има едни към 15 000 Американци, Руснаци, Англичани и всякакви други либерални и комунистически същественца дето трябва да ги глобяваме, или съдим, или гоним, или затваряме по затворите.

5

аха

преди 1 месец

Започва лов на вещици. Предполагам, че ще забранят всички "дясно екстремистки" и "популистки" партии, дето не са еврожендъри. След това можем да чакаме подпалването на Парламента и нов Лайпцигски процес. този филм е гледан, знаем и как свършва.

4

Елена-БСП

преди 1 месец

И аз бях там, и аз намазах!

3

Анонимен

преди 1 месец

ПАК ЩЕ УДАРЯТ ГЕРБ ПО РУСКАТА МУТРА

2

Анонимен

преди 1 месец

Абе нещо за парите за ваксините които Урсулата подари на шмайзера пардон Пфайзер или това след изборите като стане безработна.

1

Анонимен

преди 1 месец

А ОЛАФ няма ли да се занимае с разследването, защо бяха отпуснати милиарди на страна извън ЕС ?