177

Анонимен

преди 5 месеца

С това обявяване на увеличението толкова рано се цели да се спре неизбежното. Истината е, че нови няма да отидат в армията, а на старите им свършва времето.

176

До 166

преди 5 месеца

Ако България преди 89 е била на второ място по образование, сега едва ли щеше да е пълно с нискоинтелигенти така да го кажем.

175

Анонимен

преди 5 месеца

Това зарибяване,е подготовка за фронта! Честито!В Българската армия масово напускат, заради вероятността да се озоват на източния фронт! Българи,не вдигайте ръка срещу Русия,нашата Освободителка!Грехота е!!!

174

NE

преди 5 месеца

До ЧичовотоТо ако има война кадрите ще ги набират по друг начин.Виж как става в Украйна

173

Българинъ

преди 5 месеца

Пушечно месо за границите на задния двор на ЕС. "Равниииис! Миирноо! За Шенген, Урааааааааааааа!"

172

Анонимен

преди 5 месеца

Подмамват ги с пари. Няма кой да им се върже. Не било заради мобилизация... а за красивите им очи. Хахахахахахахахахаха

171

До 174

преди 5 месеца

Какво е еничарин?

170

Анонимен

преди 5 месеца

Еничерите с нужният за служба интелект ще бъдат впечатлени от увеличението . Ще са готови дари да умрат за сащ

169

Анонимен

преди 5 месеца

За да се запълни некомплекта първо трябва да се спре отлива като сегашните военни спрат да напускат. Като вдигнат достатъчно заплатите, това може да се постигне. После трябва да се убедят младите, че е хубаво в армията. Е това второто не знам как ще го постигнат. Да накараш млад човек, който може да работи навсякъде и в България, и в чужбина за много повече пари, да се откаже от свободата си, не ми се струва лесна задача.

168

Анонимен

преди 5 месеца

До ззз -ти така би постъпил със сигурност, а?

167

Анонимен

преди 5 месеца

До Чичовото - Ъхъ! Копейкин вече от две години ви "набира"! Що още не си получил повиквателна?! Ще го изкараш лъжец бре!

166

ззз

преди 5 месеца

то тия ще минат и учителите по минимална основна заплата. Ако се наложи да се бият , чудя се колкото ли ще напуснат или ще си пуснат дългосрочен болничен

165

Демократ

преди 5 месеца

Демокрацията е най-добрата система, но комунистите вече 35 години и пречат да се развива.

164

Чичовото

преди 5 месеца

Новината не е радостна. Предполагам очакват война и набират кадри.

163

Анонимен

преди 5 месеца

До полк.Николов 149 - това е състоянието на армията след 35 години управление на комунистически метастази наричащи се демократични правителства. Ясно ти е за какво говоря! Такива като Нинова всеки път когато се заговори за модерниза;ия "се сещат", че пенсионерите били гладни. Шумкари, като баба и дядо! Петата колона на Масква се раздаде на макс за да стигнем до тук! Непрекъснато опяват колко ни е скъпо ръждивото съветско железо! Загрижени! Провалиха всички проекти - като тоя за БТР.

162

Анонимен

преди 5 месеца

При Тодор Живков Народна Република България имаше една от най-модерните и силни армиии в Европа. По официални данни на ООН и ЦРУ България преди 89та беше на 26 място в света по качество на стандарта на живот, 6-то място по качество на здравеопазване, 2-ро място за образовение.

161

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

160

Анонимен

преди 5 месеца

"Страните от ЕС създават сили за бързо разгръщане "Европейски легион"." - Това е стъпка номер 4 от превръщането на Европа, от континент със свободни и суверенни нации в конфедерация. Първото беше икономическия съюз, после бяха "общите политики" в ЕП, както налгането на обща монетарна политика, като еврото е само част от тази стъпка. Следващото ще е налагането на единни военни изисквания и правила, както и централизиран контрол.

159

Анонимен

преди 5 месеца

"И накрая пак обикновения работник плаща всичко..." Имаш предвид обикновения работник, който взема пари под масата и се осигурява на минимална заплата?

158

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 148 - Сигурно е гледал американските видеа, за набиране на нови доброволци в армията, кдъето всички са прекрасни и борбени жени, а мъжете са феминизирани палячовци с бръснати крака, които опасни, колкото домашна котка.