311

В тебе също, павиан!

преди 5 месеца

Нямаме никакво доверие на Калин Стоянов. . .

310

a

преди 5 месеца

"Това е правителството на Пеевски и Борисов"Имаш предвид на коалиционните ти партньори от преди 2 месеца. Не виждам проблем.

309

Сатир

преди 5 месеца

Кире , организирахте ли го, кой ще си играе с кодовете, кой ще чете разписките, а алабалата как върви???

308

ББ

преди 5 месеца

Кире, изиграх ли те?

307

Анонимен

преди 5 месеца

Минавам само да попитам направиха ли психиатричен тест на Кирил Петков или вече няма смисъл?

306

Анонимен

преди 5 месеца

До 312 облачни шарлатани са настанили се в парламента благодарение на платените божкови протести 312 шарлатани Радев каза

305

Анонимен

преди 5 месеца

До 293 добре ли си

304

Анонимен

преди 5 месеца

ПП/ДБ все пак си остават по-свястната партия! Защо квичите??

303

Анонимен

преди 5 месеца

И това го казва Кирчо,който искаше с ала бала и един клик да превземе цялата държава хахаха.На следващите избори гласувайте вместо да ходите за гъби,за да не ни управляват Кирчовци на халюцигенни гъби с ала бала.Те не могат всички гласове да подправят,а ако гласуват повече хора купените гласове ще са си капка в морето.

302

Солтан Грис

преди 5 месеца

Ако комбинираме двете най-коментирани новини, ще се получи: "Руски агенти използват ново оръжие, което чрез звук може да накара хората да не гласуват за ППДБ. Това разкри разследващият журналист Христо Грозев пред Нова тв."

301

Анонимен

преди 5 месеца

Аз не видях дори един фас от цигара да са заловили от прокуратурата на ДПС, от тая митична контрабанда. Вие по някоя медия да видяхте?

300

Анонимен

преди 5 месеца

Кириле, това твоето вече е страхова невроза. С параноя си.

299

Анонимен

преди 5 месеца

Кирливчо не се ли досеща че е ред на Борката да го озандани. И ще! Толко надежди открадна. Излиза че и поголовно най подло надминаващо измамите по стил, обем и тендеция Зеленото Днепърско Щекатилище нова биосвърталике причини на България

298

Анонимен

преди 5 месеца

Аааааа, Киро лудна съвсем. Страх от провала на изборите, тресе оредялата му лакирана коса. Кривоустият се застрахова за бъдещият провал на изборите, с твърдението, че щели да бъдат манипулирани. Тъй като го няма "нашето МВР", което изчезна с отстраняването на Живко Коцев. Когато маските ще паднат и ще лъсне машинната манипулация на изборите, които вкараха и държаха 3 години във властта, наглите измамници от ПП,ДБ.

297

Анонимен

преди 5 месеца

292 Мутрите които реват са в ПП,ДБ и компания, както се видя. Язък, за дипломите! С толкова връзки и пари получени.

296

Анонимен

преди 5 месеца

Аааааа, Киро лудна съвсем. Страх от провала на изборите, тресе оредялата му локирана коса. Криноустият се застрахова за бъдещият провал на изборите, с твърдението, че щели да бъдат манипулирани. Гъй като го няма "нашето МВР", което изчезна с отстраняването на Живко Коцев. Когато маските ще паднат и ще лъсне машинната манипулация на изборите, които вкараха и държаха 3 години във властта, наглите измамници от ПП,ДБ.

295

Анонимен

преди 5 месеца

Нямали никакво доверие на Калин Стоянов щото са изненадани отзад. Те много вярвали на Рашков дамаджаната, че Калин Стоянов ще им изпълнява желания. Но Калин казал на Киро: "Бате, аз не съм златната рибка. Объркал си нещо. Вземи си лампата на Аладин за желания! От мен шашми не чакайте!" Тогава Киро се ядосал и чупил шишета в масата. Киро като чупи шишета сваля напрежението в празната си глава. Друг път бие министри.. Но Калин не успял да набие и сега плюе по Калин Стоянов.

294

Анонимен

преди 5 месеца

ПП Пълен Потрес с ала-бала портокала измамиха ЦИК. Кирчо много ги разбира тези работи.

293

Не

преди 5 месеца

Няма да е безпрецедентен. Вие сте безпрецедентно дискредитирани. Досега не е имало толкова изцапани и некомпетентни хорица като вас.

292

Анонимен

преди 5 месеца

Ха..хаха! Два мафиотски клана не могат да поделят парите и властта!Като чета същите мафиоти - извиващи ръце на нещастният Български Народ, сърцето ми кръв капе!🥹