8

Анонимен

преди 2 месеца

под линията на бедност са тези, които не са работили, но ще вземат пари от работилите по 40 години, за да им дадат, че да гласуват за герб-дпс

7

Анонимен

преди 2 месеца

популистите герп-дпс чупят бюджета с непредвидени разходи и после обвиняват Асен Василев, но този бюджет е правен със съгласието на популистите, защо не са ги предвидили?...

6

Анонимен

преди 2 месеца

До ВъзмутенТрайното вдигане на пенсиите чрез индексиране всяка година си е едно на ръка. Тук става въпрос за едно подпомагане за празника на пенсионерите с най-малки пенсии, които си остават бедни, въпреки планираните увеличения на пенсиите.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Честно да ви кажа тия с под линията на бедност пенсии са ми ясни. Баба ти Кинка- готвачката. 10 години осигурителен стаж, останалото време всичко под масата като заплатка. На ръка в пликче. Дядо ти Станой- очарчето. Цял живот пей сърце. На 50 се сетил да работи на минималка да развежда козите и да спи по цял ден.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Пари има....от заеми които след това някой трябва да връша

3

Липса на логика!

преди 2 месеца

ГЕРБ нали квичаха, че в бюджета на България нямало уж пари, пък искат да раздават още пари? Лъжци!

2

Възмутен

преди 2 месеца

Докато не съсипят бюджета на Асен Василев и докато не провалят влизането на България в Еврозоната, и БСП, и ГЕРБ, и ДПС няма да мирясат! Асен Василев им каза, че е по-добре да се вдигнат трайно всички пенсии за всички оставащи месеци, а не еднократно подхвърляне на някакви си 100 лв. предизборно уж за Великден! Дааа, ама Великден е на 5 май, а пенсиите идват след това, така че е лъжа, че уж за Великден! По-скоро и БСП, и ГЕРБ, и ДПС искат да подкупят пенсионерите с тези пари преди Изборите!!!

1

Sotir

преди 2 месеца

Абе нали Кокорчо не бил оставил пари в бюджета, откъде взехте за да правите мили очички на електрората?