13

Анонимен

преди 2 месеца

Баба инпексова и Възраждане гласуваха в НС против Бюджет 2024г декември 2023г/ виж протоколи/- не внесоха алтернативен бюджет, но сега искат и за бедните- няма такова лицемери- милионерите в БСП да защитават бедните- да бе дърти лъжци.

12

Липса на логика!

преди 2 месеца

ГЕРБ и ДПС нали квичаха, че в бюджета на България нямало уж пари, пък искат да раздават още пари? Лъжци!

11

100лв.?!

преди 2 месеца

Явно много не знаят но от 30 г.има текст в ЗДОО където се казва че държавните служители над 80 000,полицаи ,военни,чиновници,и пр.търтей не внасят лично данък и осигуровка в НОИ,държавата от данъците на народа ги издържа и плаща.Което води за дупка в бюджета на НОИ.Там е огромният проблем за който се мълчи.

10

Възмутен

преди 2 месеца

Докато не съсипят бюджета на Асен Василев и докато не провалят влизането на България в Еврозоната, и БСП, и ГЕРБ, и ДПС няма да мирясат! Асен Василев им каза, че е по-добре да се вдигнат трайно всички пенсии за всичщи оставащи месеци, а не еднократно подхвърляне на някакви си 75-100 лв. предизборно уж за Великден! Дааа, ама Великден е на 5 май, а пенсиите идват след това, така че е лъжа, че уж за Великден! По-скоро и БСП, и ГЕРБ, и ДПС искат да подкупят пенсионерите с тези пари преди Изборите!!!

9

Аз па искам

преди 2 месеца

Депутатски бонуси за мен

8

Факт

преди 2 месеца

Инвалидните са с 5-6 лева над сумата и няма да вземат.

7

До 2

преди 2 месеца

А тези от ренти на земи в Добруджа, например, а тези от продажба на горите ни, тези от хотелиерство, тези фолк чалгаджии, които живеят в къщи за милиони а реват, че пенсиите им ниски, и тези бездарни артисти любители на руската водка, АААА

6

Дайте още 3,6 млрд.

преди 2 месеца

и се чудете от къде пари за българите...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно съм съгласен с Нинова. Или за всички или за никой. Само за ваша информация , ненавиждам БСП и никога не бих гласувал за тях, но винаги расъждавам според моите виждания инв случая съм съгласен с Нинова.

4

Ехоо

преди 2 месеца

А ние работещите, които плащаме данъците, които така щедро раздавате нямаме ли Великден?

3

ТО МАЙ ТЕ

преди 2 месеца

Са единствените които са последователни за пенсиите и социалните давания. Браво. ТУПЧО Е АЛА БАЛА.

2

А за тези

преди 2 месеца

С ниските пенсии и доходи от реституции за милиони и за тях ли? Колко в НС взпмат и непсия и заплата? И в съдебната система. И в Конституционния съд? И на тях ли добавки!?!?!?Падение до пълно унищожение!

1

Anonimna

преди 2 месеца

Да, моля! Иначе за изборите ще се лишат от богатите пенсионери. :)