39

До Анонимен 36

преди 1 месец

Предател е този, който продава интересите на собствената си държава и народ. От поне 30 години това правят БСП, СДС, ДПС, ГРОБ, ПП, ДБ - всичката сGан на заплата на чуждо посолство, като последните бяха най-глупави и вождът им направо го заяви ефирно, да се знае.

38

999

преди 1 месец

,,Трудно се намира черна котка в тъмна стая,особено когато тя не е там." - Конфуций

37

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

36

Да

преди 1 месец

Глупости

35

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите са предатели където и да идат. За копейки всички тези патриотични партии биха метнали и майките си в гулаг.Възраждане са нашият еквивалент.

34

Пак

преди 1 месец

Лов на вещици,нищо друго.

33

Анонимен

преди 1 месец

Русия вижда че може да загуби войната в Украйна и задейства всякакви канали да руши и разединява запада.

32

Тенгри кан

преди 1 месец

До Анонимен 14Нямаш никакъв шанс, не защото руснаците са силни, а защото аз, като част от резерва на БА, няма да се явя под знамето и то съвсем съзнателно;))) Всеки ден ви чета, наблюдавам начина ви на мислене и световъзприятие... Ти ми дай, едно основание, аз да положа костите си, кръвта си и плътта си за теб;)))

31

Начиии, за

преди 1 месец

българската връзка може да не пишете - то се знае и се подразбира :D Освен, че Путин е виновен за всичко, започвам да виждам как и България започва да бъде виновна за всичко, само че нас ни обвиняват и от руска страна. Е, класически пример за "От два стола седнахме на земята".

30

Разликата

преди 1 месец

През комунизма ако говорил против комунизма отиваш доживот в затвора, през демокрацията ско говориш против демокрацията забогатяваш - Киро Брейка

29

Анонимен

преди 1 месец

КАКТО И В СЛУЖБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

28

Анонимен

преди 1 месец

Че са му носили някое друго шише ракия с бусовете ония от Ер Кона ли? Какъв шпионин е тоя? Обикновен алкохолик. И защо ли НИКОЯ австройска медия не е пуснала досега нищо за тоя? Защото на никого не му дреме за някакъв клошар, дето му пише българин в паспорта. Какво шпионира тоя? Разписанието на метрото ли?

27

Ти ще си в

преди 1 месец

До В БеГеХимическата тоалетна за безполови!

26

мру

преди 1 месец

До ЦРУ--- Че аз да не искам да ходя да слугувам? И съм българин. И живея в България. И нямам намерение да се покварявам в "Шенген".

25

Грозев

преди 1 месец

Пак е в криза. Пак му се е възбудила манията за величие! Това си го е съчинил и си е боднал името засе радва на себе си и пак да тръгне да се крие!горещото време вреди на лудите.

24

последен коментар

преди 1 месец

Уважавам руснаците и презирам украинските марионетки. Единственото което Ви моля, е да потърсите и прослушате песента на певеца Шаман "Встанем".

23

ЦРУ

преди 1 месец

Затова не ви искат в Шенген много руски про дажници.

22

Слава на Русия

преди 1 месец

До Позор За БългарияНе знаеш ли, че в Русия е позорно да си гей?

21

руски план

преди 1 месец

Явно войната в *** хептен не върви и козяците се пропагандно се надървиха.

20

дгрт

преди 1 месец

СРАМ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА която направи това интервю. Нещастие за зрителите които трябваше да слушаме тази помия.