100

Христо Христов

преди 2 месеца

До Русия са притиснати/98 "В момента в който републикаците вдигнат ветото си и западния индустрялен комплекс се задейства и започне наистина масови доставки на оръжие и боеприпаси в Украйна" - татко ти купи ли ти колело, или каза "ама друг път"?

99

Христо Христов

преди 2 месеца

Че то от 2014 година няма държава украйна....

98

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е индустриялно слабо развита държава. Послягат на резервите си военна техника от мъртвия отдавна СССР, които резерви са крайни.

97

Анонимен

преди 2 месеца

пияната мечка не знае какво става

96

Анонимен

преди 2 месеца

виждам, че за теб е нормално една държава да нападне съседна и да я окупира... ето за това смятам,че русофилите са скопeни и нямат критично и реалистично мислене, освен че са изостанали и неграмотни

95

бай Пешо до [#98]

преди 2 месеца

да де, ама точно такива мечтания има и в сънищата на нарко-нацисткия клоун-резидент... Сънища след незавидна дoзa от бeлoтo...

94

Русия са притиснати

преди 2 месеца

Имат същия проблем който някога е имал и Хитлер. Имат ограничено количество техниката. В момента в който републикаците вдигнат ветото си и западния индустрялен комплекс се задейства и започне наистина масови доставки на оръжие и боеприпаси в Украйна то войната ще се обърне и Русия ще се наложи да се изтегли от Украйна.

93

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

да де, ама в руския план всъщност освен денацификацирането и демилитаризацията на т.нар. Укриана,ще има изплащане на грандиозни репарации,компенсации,и т.н. Е, и като не могат да ги платят в злато,тогава- територии.Ако не- оправцията продължава...А Полша няма да успее да окупира никва територия на бивша Укриана,понеже там ще навлезнат войски на Белорусия,тъй като това парче е за тях, както и излаз на Черно море. Това е положението. Укронациститите да са мислели га са почнали да се дърлят с мечок

92

анонимен

преди 2 месеца

До Ралица - не съм ни за едните, ни за другите. Само искам да си направите справка колко са иззззтрепали вашите любимци къде ли не , да почнем от Виетнам, по официални данни 3,5 мил. и половината поне земя изгорена, и доста още примери. Всички големи, без изключение, газят, подчиняват, или най-малкото пренебрегват. Така че по-кротко я карайте.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност плана от три точки отдавна е ясен. А крайния резултат след преговори и намесата на всички интереси може да се окаже точно разпарчосване на Украйна.Все пак някакво устойчиво положение трябва да се закрепи. Тогава ще чуем реалните интереси на Паляци, венгри и румънье.Путин е ясен.

90

Анонимен

преди 2 месеца

До Ралица... Да, съгласен съм с теб !!! За Окрайна говориш, нали ??

89

Анонимен

преди 2 месеца

защо на продажните ни русофили децата им учат в прогнилия запад, а не в русия?...

88

Анонимен

преди 2 месеца

защо всички мигранти на тълпи се мъкнат в "прогнила" Европа, а не ходят в руския рай? айде мили родни продажни русофили, обяснете

87

Анонимен

преди 2 месеца

че какъв да им е плана на тези руски фашисти, друг е въпроса дали ще им се получи, вече 2 години се напъват, но не могат, пълна изолация на фашистка русия

86

Ралица

преди 2 месеца

Най-злобната държава в света...отмъстителни,грабители ,отровители .Толкова е вредна че трябва да изчезне завинаги от света.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна е една сглобка. Кой сглобил, той разглобил. А как хубаво беше?! Тъкмо я превръщаха в една огромна биолаборатория.

84

:)))))))))))))))))))

преди 2 месеца

значи той путин може да си мисли, че рашистан ще стане и владетел на слънчевата система, ама като се събуди и отива в бункера да реве и да си търси пистолета! Също като учителя си хитлер де! :))))))))))))))))))))))))))))))

83

европеец

преди 2 месеца

До георги. Тези комунистически фантазии как "гнилият" запад се разпада съм ги слушал от 60 години.

82

Цирк

преди 2 месеца

Щом сте били в стаята когато е правен "плана"

81

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?