85

Сът

преди 5 месеца

До Анонимен. Още ли я дъвчете тая партенка с границите на НАТО? Русия имаше граница преди войната,а сега има още две! И какво като има граница? НАТО има ракети,който да прелетят над буферна зона! Просто на Путин не му харесва прокси държавите на Русия да се развиват! От части е и да спаси политическата си кариера! Ако Украйна стане европейски настроена,то и други бивши ссср-ски държави ще поискат. Путин чрез Украйна им казва,да внимават че това ще се случи и на тях.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Отново Европа може да е театър на войната, а народите и - пушечно месо за постигане на англосаксонските интереси.

83

Анонимен

преди 5 месеца

Никакви пари и никакви оръжия могат да помогнат, ако Русия започне да удря по укротерористите както Израел в Газа. В момента тази измислена държавичка, която вече остава без население, съществува единствено благодарение на милостта и благородството на Русия и на Владимир Путин.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.

81

Анонимен

преди 5 месеца

До GeorgievКакво имаш предвид, кое се забавя при тях?

80

Анонимен

преди 5 месеца

Путин им каза да има буфер между НАТО и Русия, за да няма обща граница. Но, НАТО искаше да се разширява към Русия и да опре до границата и. Украйна и Беларус са санитарен пояс за нас и Русия, да не си пречим и да се стряскаме с маневри, учения. Запада смяташе Русия за колос на глинени крака. Че не може да се защити и ще паднат Беларус и Украйна в западната сфера на лъжите за приемане в НАТО и ЕС.

79

Georgiev

преди 5 месеца

И Русия сама се изолира от света и върви назад в развитието си.

78

Анонимен

преди 5 месеца

...да пожелаем успех на Tръмп и Путин, да настане най- после мир по света...

77

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна ще се съобрази с желанията на Русия по един или друг начин. Руснаците живеят съвсем по "европейски" и всеки който казва нещо друго, вероятно гледа някъде навътре в степите където е много трудно да се живее. Имат всичко и с нищо не се различават от другите народи, даже са много напред. И да, като всяка държава с богат ресурсен залеж, иска да го използва за да върви напред. Какво по-различно прави от другите?

76

Bukov

преди 5 месеца

Референдуми трябваше да има в Украйна, под натиска на самия украински народ. А руския народ , просто трябваше да контрира Путин, че не може той да прави референдум, където си поиска. Камо ли да води война. Обикновенния руски или украински човек не иска война. Кой би искал война в която да убиват семейството и децата му. Всички тук гневни коментираци и защитаващи ту едната или другата страна...замислете се и засрамете се от себе си. Бъдете хора.

75

русофоб

преди 5 месеца

"Реалностите" са само в празната кагебейска глава на джуджакис.

74

Bukov

преди 5 месеца

Кажете ми кому е необходима тази война. Едните ще ми кажете, че Путин защитава руснаците в Украйна. Как ги защитава. А как защитава руснаците в Русия, които не мислят като него....в затворите...с отровите...убийствата и т.н. Другата страна, ще каже, че Зеленски защитава свободата и демокрацията. А има ли свобода и демокрация в Украйна. Кой трябваше да извърши референдуми в спорните територии. С две думи винаги народа е виновен. Защото е подвластен на политическата пропаганда.

73

реалист

преди 5 месеца

До 80. А ве, стига сте плашили гаргите бе, съветски глу.пак! Няма ли да ви влезе в куххите кратуни, че ако се случи това, което си написал, си заминава цялото човечество?

72

империя на злото

преди 5 месеца

С терористи не се преговаря!

71

...

преди 5 месеца

еми нека да видим кой къде и как се е вкарал в ъгъла! Не за друго ами путин също като учителя си хитлер се крие по бункерите! Та така!

70

Анонимен

преди 5 месеца

Въздуншо-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

69

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

68

Мъка

преди 5 месеца

До Анонимен 67 Мечо няма да бъде върнат в бърлогата , а ще бъде убит.

67

Така е ..

преди 5 месеца

Така ли бе , Путин ? И ти реши че като не ти играят по гайдата , трябва да ги унищожиш . У-би-ец. Украйна сама определя бъдещето си.Не ти щат нито меда , нито жилото.

66

ндаа

преди 5 месеца

До ЧЕСТИТ 12 АПРИЛ Голямо правене на образование и университети,нали!?Направо сме се разчекнали от правене!Света направо е пощурял по нашите висшисти с купени дипломи!