261

304

преди 5 месеца

Що бе кое не вярно

260

Pen

преди 5 месеца

хиахиааих в Русия се надъхвали ! Мисирките списват големи заглавия...Обаче напоследък няма много новини от контра-настъплението на Зеленски.

259

АНГЕЛ

преди 5 месеца

Безусловна Капитолация на Укрия е единсъвения им изход. Преди 2 години преговорите щяха да са различни, преди 1 г също. Но вече залозите се вдигнаха.Русия инвестира достатъчно пари и животи в тази война за да иска всичко.Укрите вече нямат съпротивителни сили. Представете си партия шах в която вашия опонент е останал по гол цар и 2 заблудени пешки.Дали ще приемете рими?!?!

258

СООЮЗ НЕРУШИМЪЙ

преди 5 месеца

КЪДЕ Е

257

КОЛКО ПРОМИЛА ?

преди 5 месеца

Подгответе се предварително

256

МОКЪР СЪН

преди 5 месеца

Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев

255

НЕ ДУМАЙ

преди 5 месеца

Русия се подиграва с целия колективен запад и то съвсем заслужено. ТИ НЕ СИ МНОГО ДОБРЕ. ТРЯБВА ДА СПРЕШ НЯКОИ ВИДОВЕ ГЪБИ. ПРЕДИЗВИКВАТ ХАЛЮЦИНАЦИ

254

:)))))))))))))))))))

преди 5 месеца

брях брях! То и хилер навремето така приказваше! и как свърши в бункера с куршум в главата! А де се крия путин в момента? :))))))))))))) а путинофилията? :)))))))))))))

253

Мосю Густав

преди 5 месеца

Русия се подиграва с целия колективен запад и то съвсем заслужено.

252

ПСИХЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ

преди 5 месеца

В момента колективния запад умува как С ЯВЕН СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ

251

Копейкин

преди 5 месеца

Е какво му е страшното, ако ни окупира Путин? Ще ни раздадът в ириса и ватенки, ще ядем картофи шест пъти седмично, ще пием самогон от цвекло и няма да се къпем. Тоест ще заприлича м е на тях. Горе главата - вече сме го виждали.

250

Този

преди 5 месеца

Е най-отвратителния "дипломат" когото съм виждал! Визуално много повече прилича на касапин, а съдейки по думите му сигурно е бил такъв в някой предишен живот! Относно "капитулацията" на Украйна, все още е много рано руснаците да потриват ръце. Палачинката бързо се обръща!

249

БАХАХАХАХХ

преди 5 месеца

Жалки пияни старци се събрали на раздумка.

248

@

преди 5 месеца

Те ако нямат какво да губят, какво ги спира просто да взривят ядрените централи и да не оставят нищо там? Само питам за един приятел.

247

Анонимен

преди 5 месеца

В момента колективния запад умува как да излезе от крайно неудобното положение в което е изпаднал. А Макарона форсира-и сам воина е воин. Крейзи, крейзи...

246

Браво, Василий!!!

преди 5 месеца

Никакви преговори с тия фашисти и наркомани, само пълна и безусловна капитулация на украинския фашизъм!

245

Анонимен

преди 5 месеца

Русия мачка, а тука се занимават с глупости.Байдън и Камерън говорят наизуст глупости, а шпионски скандали тресат Австрия.Ама Австрия не е вече империя да е толкоз важна.Е това е целият медиен балон създаден от евроатлантическия свят.

244

Едно доларче на ден

преди 5 месеца

Толкова е дажбицата на бедните евроатлантически душици които се изсипват под всяка статия да оплюят Русия. Ако са късметлии може да им сипнат и малко ярма в някоя рязана гума пред оградата на Козяк. Да си забнат, да имат сили за плюенето на следващия ден.

243

До 300

преди 5 месеца

Май някоя друга империя визирате ми се струва! :)

242

Анонимен

преди 5 месеца

Нима фашисткият режим в кремъл ще победи? Ще успеят ли гадовете да превземат Киев?