11

-&-

преди 1 месец

На всички пенсионери трябва .Каква е тая дискриминация българите с 5лв.повече няма и стотинка да видят.Да ви се невиди .Ментата ще решава кой е по нуждаещ се .Уу кратуни такива.

10

АнонимеН

преди 1 месец

ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!! ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МОДЕЛ ВСИЧКИ ДА СА С РАВНИ ДОХОДИ!!! А ТРЯБВА ДЕ Е ПРОПОРЦИОНАЛНО ЗА ВСИЧКИ! ЗА НАЙ-БЕДНИТЕ 100 ЛЕВА А ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПО 20 ЛЕВА ПОНЕ!!! ВСИЧКИ СА ХОРА ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО! И ДА НЕ ЛЪЖАТ , ЧЕ ПАРИ НЯМА!! 100 МИЛИОНА СЕ СПЕСТИХА ОТ ИЗБОРИ

9

Км

преди 1 месец

Значи тези под прага на бедността през целия си трудов стаж са се подпирали на метлата и лопатата и са внасянли ниски осигурителни вноски сега са привилегировани( даже инвалидите са изключени от тези добавки).А тези ,които са над 526лв,са богати.Това не е социална мярка.Как държавните служители получават БОНУСИ,а за пенсионерите се ръфате да има или да няма.

8

Алов

преди 1 месец

Държавата фалирала ,а раздават на калпак

7

Анонимен

преди 1 месец

Това са парите на кученцето-касичка я да не ги пипате!!!

6

ГЕРБ ДПС мафия

преди 1 месец

ГЕРБ ДПС правят пенсионерите на глупави и искат да ги купят за 100лева?!?!

5

тцтц

преди 1 месец

...ей тия гербаджии няма си оставят простотиите , що популизъм що за простотия , кой велик ум даде тая идея /може би Лъчо мозъка/? Увеличавайте годишно пенсии и заплати по Швейцарското правило и всичко ще си дойде на мястото ...може да не ги харесвам , но не може догони и Асен Василев , за две години три /3/ пъти беше вдигана работна заплата , само това е начина да се вдигне стандарта и да не продпочитат младите гурбета .Но вас какво ви е еня , нали трябва да си лапате процента...***?!

4

Защо

преди 1 месец

Много инвалиди ще останат без добавки заради лев два по висока пенсия,това показва че всичко е само реклама.

3

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов току-що се върна на власт и още през първата седмица започна да раздава пари на хората. А предишните за две години нищо не даваха. Само вдигаха цените и взимаха всичко за себе си.

2

Цирк

преди 1 месец

Подигравка,инвалидната пенсия е с 4 лева отгоре и те няма да получат пари?!

1

Анонимен

преди 1 месец

А тези които имат само един лев отгоре от границата за бедност ще получат дръжки. Та толкова за популистите от ГЕРБ-ДПС, Разграждане, ИТН..