27

Анонимен

преди 2 месеца

Колко деца избиха тия. За Донецк и хилядите деца, ще пропуснем, после цивилните обекти, после и сега.Аз имах приятели украинци и се държаха супер надменно. Намразих ги. Ние все едно сме някакви варвари, а те велможи.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ви кажа, че укра стана неуправляема. Утре ще додат и у нас, не се съмнявайте. Нещо може да не им харесаме.

25

Анонимен

преди 2 месеца

копейките пак са на нож

24

Жоро Сороса

преди 2 месеца

Слава на Путин I Детеубиец!

23

Случаен минувач

преди 2 месеца

Всяка война е отвратителна. Особено когато се проточи по-дълго, както тази. Цивилното население винаги страда най-много.

22

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Колата е била пълна с руски фашаги не е имало деца там.

21

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Град Гола Пристан с население 15 хиляди души в Херсонска Област, предимно етнически българи. Града се намира по руски контрол. Всекидевно района е обстрелван с български снаряди произведени в Казанлък. Затова етническите българи в този район умоляват българската държава да спре да праща на Украйна български снаряди. На Винету и Киру Украинеца едва ли им пука за етническите българи в Украйна. Важното е далавера да има и да се слагаме на американците.

20

анонимен

преди 2 месеца

скоро ще почне вече пълномащабната атака на..срещу остатъците от фашистка украйна! руската армия е почти комплектована - кой избягал- оцелял ... без пленици!

19

АнонимеН

преди 2 месеца

До до 12/ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ГО СВАЛИ САМОЗВАНИЯ РЕЖИМ ПУТИН ,КОЛКОТО И БАНАЛНО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ ТОВА ,НО ПЪРВО ДА СЕ ИЗБИЯТ НАД 1 МИЛИОН ПУТИНИСТИ ЗА ДА ИМ СВЕТНАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЛАМПИЧКИ! НО ТОВА ЩЕ СТАНЕ САМО АКО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБРАН!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Ами това Укрофашистите го правеха 8 години поред да убиват цивилни преди Руснаците да им отидат на гости и започнаха СВО. Сега същите Укрофашисти реват, че Руснаците много ги биели. Всеки пита кога ще свърши всичко това ами до последното Укрозомби Русия ще ги млати. После поне 200 години и през ум няма да им мине да убиват Рускоговорящи.

17

АнонимеН

преди 2 месеца

ХОРА КОИТО СЕ ЧУДАТ КОЙ Е ПРЕСТЪПНИКА В ТАЗИ ВОЙНА НЯМА! ИМА САМО ЖИВО-ТНИ С АКЪЛ НА ПУТИНУАМЕБИ! ОСТАВАТ ОКОЛО 7 МЕСЕЦА ДО ОБЯВЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА!

16

до 12

преди 2 месеца

и кой ще свали режима на путин?...може би арменския поп?...изпии си хапчетата,че от гняв и буквите ти се виждат малки!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Рузнаците като палестинците, нападнаха Украйна, после защо ни избиват

14

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Нашия дял в теракта какъв е? Българско ли е взривното вещество? От нашите заводи? Тагарефф и Нинова да кажат. Между другото в едно от селата населени с българи в Запорожска област призовават България да не праща оръжия повече на Украйна, защото селото, което се намира под руски контрол се обстрелва постоянно от украинската армия с български снаряди произведени в Казанлък. Българите от това село умоляват българските власти да не пращат повече снаряди за Украйна, защото после падат нагд главите им

13

Ядрен вампир Z

преди 2 месеца

Още ли има хора които се чудят защо започна СВО?

12

Анонимен

преди 2 месеца

А бре какви са тези психари като номер 5 където пишат,че трябвало да са 2 милиона?Дори срещу пари така не се пише,защото е грях и не мога да разбера защо срещу невинни мирни граждани се пише?Ама лекувайте се вместо да драскате тука плодовете от вашите психопатии...

11

Анонимен

преди 2 месеца

Най е смешно путинистите живещи в запада

10

АнонимеН

преди 2 месеца

ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАРУШИ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА 1994-ТА СЪС СПЕЦИАЛНАТТА СИ ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ! МЕМОРАНДУМА ОБЕЗСИЛВА ВСЯКАКВИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ ОТ ПРЕДИ 1994-ТА!! ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ДОКАЗАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ГИ СПАСЯВА В МОМЕНТА Е НАДЕЖДАТА ТРЪМП ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ ИНАЧЕ СЛЕДВА ИЗБИВАНЕ , СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА ПУТИН И РАЗПАД НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

9

пияница мистик

преди 2 месеца

Така де. Да усетят малко и 0pkите от тази война, която Пyтлаpax започна. Няма само те да избиват деца, жени и стари хора и да стрелят по инфраструктурата, блоковете и болниците

8

Анонимен

преди 2 месеца

до 9 Леко уточнение...това не е война а пародия на война с игра на дронове. Така и 100 години могат да продължат да си играят на война и двете страни.