46

marto

преди 15 години

mislq che trqbva parlamenta da se razrushi kogato vsichki mrasni deputari i ministri sa vutre, che naroda da se spasi...

45

Mauser

преди 15 години

Те сега си увеличават заплатите за компенсация , заради това че увеличиха цените на храната в стола на парламента.ПО цял ден седят и си клатят краката и се чешат по главата какъв нов закон или данак да измислят че да ни измукват парите , че после и заплатите си вдигат.Вместо да вдигнат минималната работна заплата на 300 лв те за своите заплати тръгнали да мислят първо.Всичките са за растрел или за елетрикческия стол.

44

преди 15 години

Предизборните кьорфишеци започнаха. Сутринта слушам един тепигьоз зам. министър, че откакто са на власт били увеличили заплатите с 60%. Абе, смръдльо, ела да ти покажа фишовете ми на държавен чиновник, бе, ***. Най-точно и постоянно увеличение на заплатите имаше при Иван Костов. Там сроковете и реда бяха железни, а от сегашните още чакаме 10% процента за Юли. Изглежда ще ги дочакаме като цъфнат налъмите на министър-председателя.

43

преди 15 години

А НА ДЕПУТАТИТЕ ПЪК ЗАЩО ЩЕ СКАЧАТ?!ЩОТО МАЛКО ВЗЕМАТ ЛИ?ЧЕ И КАКЪВ Е ТОЗИ ПРОЦЕНТ-29%?!?ВМЕСТО ЗАРАДИ КРИЗАТА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ БОНУСИ И 13ТА ЗАПЛАТА,ТЕ ЩЕ СИ Я ВДИГАТ И ТО С БЕЗУМЕН ПРОЦЕНТ!!!ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВАТА НА АБСУРДА,БОЖЕЕЕ!ОСВЕН ДА СИ ВЗЕМАМ ДИПЛОМКАТА ЗА ВИСШЕТО В САКА И БЕГОМ КЪМ НЯКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!ПЪК ПОСЛЕ СТАНИШЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ КАЖЕ-МЛАДИТЕ ДА НЕ БЯГАТ В ЧУЖБИНА ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ИКОНОМИКАТА,ЦАРЯ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ СМЕ МЪРЗЕЛИВИ И НЕ НИ СЕ РАБОТИ,А МАСЛАРОВА ЩЕ КАЖЕ ЧЕ СМЕ ОТИШЛИ МЛАДИТЕ ДА НАТРУПАМЕ ОПИТ И ПОСЛЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ В БГ ЗА ДА ИЗКАРВАМЕ СЪЩИТЕ ПАРИ КАКТО В ЧУЖБИНА!УПРАВЛЯВАТ НИ ЛУНАТИЦИ ДЕТО ВСИЧКИТЕ СА ИЛИ ЗА ЗАТВОР ИЛИ ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ В ЛУДНИЦАТА!!!ЦИНИЧНА РАБОТА Е ТОВА!

42

:)

преди 15 години

Никой не бърка ! И на децата е ясно, че това което Станишефф даде като обяснение за спирането на еврофондовете е повече от малоумно, просто в случая товае друга тема.

41

преди 15 години

мерси за информацията, значи правилно съм решила да НЕ си работя по специалността.

40

преди 15 години

Това, което пи6е въоб6те не е вярно. Аз съм държавеб служител във въпросните структури по усвояване на еврофондоветеи всяка година го 4акаме това 10% увели4ение. На практика то е до 10% и за миналата година бе 11 лв. Айде, моля ви се........

39

преди 15 години

"От Нова година най-кадърните чиновници ще взимат по 2000 лева заплата. " ей то май ще се види светлина в тунела, след 5 години учене и магистратура по Публична администрация...

38

преди 15 години

Всяко вдигане на заплатите в България е добра новина, защото заплатите са безумно ниски, а ниските заплати са най-добрата основа за корупцията. Хубаво ще е вдигането на заплати в обществения сектор да повлече и останалите заплати в сектора, а оттам и вдигането на заплатите и в частния сектор, което при по-високия размер на осигуровките е основа и за по-високи пенсии. Опасността тук е инфлацията, но при това съвсем свито потребление в България не мисля, че даже и двойното вдигане на заплатите ще накара инфлацията да скочи. Напротив, повишаването на доходите трябва да доведе до ръст на икономиката. Но това са мечти. Реалността е, че обещават по-виоски заплати, за да прелъжат някой да дойде да им работи, а реално нищо няма да се измени, освен заплатите на любовниците и роднините на шефовете. Тук доста хора бъркат заради кои хора ни спират парите от ЕС и кои са тези, на които се говори, че ще им повишат заплатите. Едните нямат нищо общо с другите в почти всички случаи.

37

Pipo

преди 15 години

Нещастници да си купите свещи.Е това е върхът на наглостта

36

преди 15 години

Suglasen sum s 24. Kak tochno ste stane ocenkata na tezi koito ste poluchat povisheni? Ste igraiat subektivni faktori i oste kak.

35

Рос

преди 15 години

За какви пенсии говорите, не виждате ли,че възрастните хора са излишни на тая държава,с малки пенсийки,гладни, бедни и болни, колкото по бързо умрат,толкова по добре.Да не забравяме опбаче,че и тези хора не много отдавна са били млади, младоста е преходна и ние няма да усетим как ще остареем, и с нас ли така ще се гаврят и ние ли ще бъдем излишните хора на България?

34

Miro

преди 15 години

Добра новина, обаче както казаха преди мен, трябва да им търсят лична отговорност а не да сгафят и да останат ненаказани. Аз, при условие, че моята работа не е отговорна и ако евентуално допусна грешка ще навредя само на себе си и на нечии частни интереси, ще ме попилеят. А държавните чиновници в по-високите ешелони на властта чиято дейност пряко въздейства върху благосъстоянието на няколко милиона, винаги се измъкват сухи от всички мизерии които сами си надробяват.

33

nenen

преди 15 години

браво и пак браво ,пенсиите ги вдигаме с левче а заплатите на чиновниците от усвояването на евро фондовете със 100лв.тези чиновници имали най-добра квалификация;о господи ,тежко ни братя.Та нали европа спря милярдите субсидии точно заради тия чиновници.Дайте им та дано някой спре да мисли за далавери .

32

an

преди 15 години

E защо мислите се вдигат цените на всичко главоломно, а държавата нищо не прави за хората? Ами отговорът е ***: Всеки с 2000лв на месец ще си живее преспокойно и няма да го притесняват нито повишаването на цените на ток, вода, хляб, бензин...

31

преди 15 години

това е хубава новина, но ми изкачат едни въпроси, относно шуробаджанашките назначения във всички етажи на властта, относно личната преценка на преки началници/парашутисти.

30

.

преди 15 години

Ти смяташ ли,че толкова лесно става ? Хайде да видим как ще стане този номер,че нещо не ми е баш ясно.То на думи всичко става.

29

преди 15 години

Хора, не сме рекли, не сме потрошили парламента и после - закона на линч.

28

преди 15 години

В Сърбия "стягат" коланите поради кризата (намалят заплатите на държавните служители) а нашите депути пък си ги увеличиха.Срамота !!!!А минималната пенсия колко е ?Абе тия хора са безмозъчни.Уж от народа избрани а така и веднъж не помислиха за него.Как не помислиха за тези стари хора които живеят в мизария в последните дни на своето съществуване.

27

Тото

преди 15 години

Това си е предизборен фишек на Малкия мук.Държавните яиновници още чакат обещаното повишениеот 10% процента за юли. Не е ясно дали и това ще дочакат.А за 2000 лв. заплата - забравете.