24

Анонимен

преди 1 месец

Българско не купувам отдавна - ниско качество на безумни цени. Има много по-добри опции, особено за Великден.

23

Един от народа

преди 1 месец

108 лева ще дам на Кукуво лято. 20 боядисани яйца, а козунака ще го спретне жената. Два пръста вино отгоре и толкоз. На истинските християни чревоугодничеството не им е присъщо.

22

Боцко

преди 1 месец

Унижавам пенсионери.Новото ми хоби.

21

Анонимен

преди 1 месец

Стига лъжи! Всички пазаруваме.

20

стига бе

преди 1 месец

Тия пари няма да стигнат само за агнешко, какви ги пишете пак?

19

Краставици

преди 1 месец

ставащи за ядене 4.50 - 5.50 квартален магазин. Домати, ставащи за ядене 7.50, но вече не купувам остър дъх на риба, евтините гума не се яде. Читав хляб черен частна пекарна 450 грама 4.50 - 6 лева. Марули, репички, пресен лук и чесън намаляха на 1.40. Сирене, кашкавали, млека купувам от частни производители. Качество на леща, боб, ориз е намаляло драстично, различни опаковки и цени, но ако по-внимателно се загледата едно и също качество. Чаша вино няма да има, прах с вода. Само от манастири.

18

Путйин е руска свиня

преди 1 месец

Пълни глупости.

17

Анонимен

преди 1 месец

Излиза 106лв на човек.

16

Анонимен

преди 1 месец

Вчера доматите бяха -5,50 в билаКило сирене -18 лв Кисело мляко -1,60Каде е спада нещо не го видяхВярно и по виденово беше зле ама сега е страшно

15

За разстрел

преди 1 месец

Аве добре че ти пускат всяка неделя водата да се изкъпеш ве пещерасче малко .... клуб на богатите са околко 5% крадливи ла.на в тая държава, а останалите се трудят и мъчат за да бъдат крадени, майка ви да е.а нещастна крадлива ... ...

14

Ужас

преди 1 месец

Къде го този спад,не знам тези който пускате тези лъжи не пазарувате ли не ядете ли ?!

13

ghgh

преди 1 месец

Шегаджия. На тоя колко му платиха да говори глупости на тръкалета?108 лв на човек може и да се получи. при 4 човека 432 лв. Ще стигнат.

12

Боцко

преди 1 месец

Нека са още по високи наглите пенсионери да не могат са си купят и салам кучешка.радост.Много се наслаждавам на бедните пенсии.Кефя се кви мизерници са .хахахахахах.

11

До Христо Христов

преди 1 месец

В къв клуб на богатите си ве, ***?! Къпеш се един път в седмицата, защото си беден селянин.

10

Спад?!

преди 1 месец

Оня ден като минавах през пазарчето видях яйца по 45 стотинки... а дори не е Великден още. От къде идва тоя безкраен спад в цените, след като спекулантите постоянно надуват?

9

Анонимен

преди 1 месец

108 на човек ли? И това цени на борсите ли са? Някои от тези да е влизал в магазин някога? 6 лв. за 10 яйца, намаление било това.

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7, празникът НЕ Е МЕСО! Празникът е време за наслаждаване на свободното време, компанията на семейството. Ама българите масово свързват празника с преяждане :) 108 са си достатъчни! Не е нужно всеки да изяде по едно агне. Една агнешка пържола ви стига :) По 2 яйца, малко салата, 2 парчета козунак... повече от достатъчно! На всеки според чергата.

7

Теди

преди 1 месец

БОЖИЯТА БЛАГОДАТ Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА

6

Теди

преди 1 месец

ВЯРАТА В ГОСПОД Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВЕЛИКДЕН ДРУГА НЕ МИ ТРЯБВА САМО ГОСПОД ХОРА МОЛЕТЕ СЕ НА ГОСПОД ТОВА Е НАЙ -ВАЖНОТО НА ТОЗИ СВЯТ

5

Ахахахах

преди 1 месец

Първи април мина, клоуни :))))