244

Анонимен

преди 1 месец

За жалост се оказа, че всичкото това не е игра на плейстейшън

243

Анонимен

преди 1 месец

Как да не получава бе, дрога, всеки ден яко бомби!

242

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Пак ли печелят руснаците? От две години яко печелят всеки ден, още седмица-две и до Вашингтон ще стигнат!

241

къде е пушечното ме

преди 1 месец

Е да де ама пушечното месо на укрите где е??!!7 мобилизации направиха укрите, прибраха жени, старци, младежи и в момента казват, че са им нужни нови 500,000... къде отиде тоя народ????Никъде не прочетох и не чух... родолюбци укри да се събират доброволно в клетата чужбина, а и в самата Укрия и да отиват на фронта ей така за идеята да защитават родину... на всякъде се пише, че масово се бяга от държавата, а и от фронта, по и над 10,000 еврака на каналджии броят... донаборници се събират насила по улици, гари, пазари, гори и паланки и се пращат на фронта от където пък бягат при руснаците

240

За кефа на ФАЩ

преди 1 месец

Въпроса е... кого ползва тоя военен конфликт и на кого и защо помагаме ние???!!! Във всеки случай не помагаме, на 0крайна да е добре, на нас и на Европа да ни е добре, а помагаме да е зле на Русия.... за да е добре на ФАЩ!!!

239

Велес

преди 1 месец

ХА-ХА-ХАААА

238

Ха-ха

преди 1 месец

Ще реве,ще реве,па ще им омръзне да го слушат.Който си е продал страната на Сорос да се оправя сам!

237

Завалията

преди 1 месец

Украинските младежи седят в киевските кафенета и не искат да стават войници. Те си го писаха наскоро. Западняците не им давали колкото той искал /едно благодаря да каже за всичко получено. Не би/. А НС на РБ му отпусна само 60 000 евро. То неговата госпожа не може свястна чанта да си купи с тия пари. Мъка.

236

Анонимен

преди 1 месец

Награда Просяк на Годината!

235

Дядо Кънчо

преди 1 месец

Целен свири военно положение и бягайте няма спасение от Русия ако ще и цяло НАТО да ви отстъпи ракети и какво ли не Русия няма да се спре Путин ясно каза ще изравни Украина .

234

321

преди 1 месец

На укрите вече никой не им вярва. На запад вече са ги отписали но и изцепките с атаките по Белгород ги правят още по рискови. Както днес НАТО дава оръжие на украинските талибани така утре Русия ще даде оръжие на враговете на НАТО.

233

ябадабаду

преди 1 месец

Тоя не спря да проси от целия свят

232

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Држава 404 не е изпробвала само балистични ракети. А инак стана ясно, че западното олъжие е годно само за скраб.

231

До 249

преди 1 месец

Ами крайно време е да се изяви тогава като президент на Украйна, а не роб на САЩ.

230

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен-246 Аве той иска преговори , ама Байдан не дава , нали трябва войни да се водят , иначе САЩ закъсват без войни .

229

Руя

преди 1 месец

Тоя бокл.к да вземе някой да го застреля.

228

Анонимен

преди 1 месец

Колко години още ще подкрепяме Украйна ???????

227

Анонимен

преди 1 месец

Нямал оръжие, ама планирал контраофанзива. Седни да преговаряш, докато все още имаш държава!

226

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирал, защо не му давали оръжие... Ми защото не е твое! Никой нищо не ти е длъжен. Ти си президентът, ти му мисли, как да си оправиш държавата. Да си мислил преди да провокираш Русия. Като не щеш да преговаряш, ще чакаш до сирни заговезни.

225

Анонимен

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик"В связи с этим, власти Киевской области решили построить комплекс и кладбище, однако встретили протест со стороны местных жителей они не хотят вырубки леса.Показательный момент. Сколько десятков тысяч киевлян погибло, если власти планируют вырыть кладбище площадью еще 130 гектаров?"