12

Ноби

преди 2 месеца

91 годишен дядо, с газов котлон. тия неговите деца с акъла ли са, как са позволили тая простотия. пеститите от ток ли, какво

11

Анонимен

преди 2 месеца

Днес сутринта рано имаше такъв пожар и в кв. "Изгрев" Пловдив. Изгорял човек на 47г. Видях случайно минавайки покрай блока.

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Избиват Българите.И един човек днес са убили по същият начин в Пловдив. Не мога да бъда сто процента сигурен,но трагедията в Люлин се е случила в някогашните жилища към МВР,където беше и Детска Педагогическа Стая. Моите най-искренни съжаления. Аз отдавна предупреждавах какво трябва да се прави срещу окупаторите.Явно не съм чут . Само двадесет Българи мъжаги могат да пометат всички турци и роми в София.Липсва ли кураж обаче ,няма Свобода.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Днес носи отговорност, ако тази снимка не е истинската снимка от блока в "Люлин"

8

Анонимен

преди 2 месеца

Зад фалшиви снимки, винаги стоят фалшиви новини. Ето че се започна обсъждане на темата за санирането. Цитирам по памет Славчо, който цитира някой от ДБ: "Някои хора, очакват да чуят точно това". В случая, някои хора очакват да прочетат точно такива коментари.

7

паф

преди 2 месеца

българите в херсон се молят с писмо да президента радев да спрат доставките на снаряди, защото укрите ги обстрелвали с български снаряди!

6

герб победа

преди 2 месеца

санирането Убива. сторопор - огън - токсичен газ - смърт

5

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Анонимен инж. балкански явно не е виждал как гори стиропор, но знае кво е правилно и кво не.

4

До 3

преди 2 месеца

До Ямболски цървульТи много точно се самоопределяш като цър-вул, само че трябва да добавяш "руски". Къде я тургаш любимата си Русия към тази трагедия?! Бог да прости жертвите!

3

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Лека им пръст.Ама при сегашната агресивна политика срещу Русия,може да са не 3 ,а целият Люлин-300 000.

2

Анонимен

преди 2 месеца

на снимката е неправилно "саниран" блок по програмата на мутрата.... зад некачествено поставената мазила минава въздух който помага на пожара... да благодарим на бойко за новите 3 трупа

1

Шопов

преди 2 месеца

Бог да ги прости жертвите! С огъня трябва много да се внимава!