96

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Добре, че няма еко-такса пръцкане, че заем трябва да тегля.

95

someone

преди 1 месец

я пътя, ще си купувам някакви парцали втора, пета ръка от офлайн магазини, вие луди ли сте? Направо по чаршаф ако искате да почнем да ходим,че е по еко?

94

ДъГардиън

преди 1 месец

Откриха виновника за климатичните промени: Учени от университета в Шортмембър, след 10 годишно проучване стигнаха до шокиращото заключение, че основният източник на CO2 са хората!! "Нашите учени наблюдаваха че при издишване, хората отделят CO2", сподели проф. Куикендинг. "Нашето заключение е, че основната заплаха за човечеството е дишането" допълни професорът.

93

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 74 - А, имаше при бай Тошо и български дънки Панака! Ще ни докарат до едно далечно време. Баба и дядо носеха някакви шаячни дрехи, шити от техните родители, предавали са ги от поколение на поколение и никви вредни емисии. Сега, дънки след дънки, аааа, ни мой тъй!

92

Анонимен

преди 1 месец

носете дрехи втора употреба, за да намалите въглеродните емисии!

91

ДойчеВеле

преди 1 месец

Смилянският боб е заплаха за човечеството. България е главен виновник за отделянето на парникови газове и метан в атмосферата, заради честата консумация в най-бедната источноевропейска страна на боб. Експертът по климатичните промени проф. Ото Шнелешприцен предупреди, че ако България не се откаже от боба, човечеството ще изчезне.

90

Груйо Михалов

преди 1 месец

Хибридния двигател на водород от водата на тойота е най -еко, а за електричките е мит, че са еко заради батерията .

89

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 90Ако въведат някакв тикток мода нищо чудно младежите да тръгнат и с препаски.

88

Анонимен

преди 1 месец

Това не са "Зелени".Не са екоактивисти,не са реално загрижени за природата,защото не мрънкат за бомбите при войните.Това са сатанисти под прикритие,които искат да унищожат живите същества.Истинските екоактивисти са загрижени за разнообразието на живота,а тези искат да го унищожат уж заради климата,а на божиите наказания казват "климатични промени".Това с дънките е глynocт.Още малко ще искат с препаски да ходим.

87

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 87В моят град се смятат дънките за официално облекло.

86

Анонимен

преди 1 месец

Производителите често произвеждат некачествени дънки. Купих си едни нови дънки и се оказаха че има на едно място където трябва да се мине тигел със шевна машина. Занесох ги на шивач понеже бях махнал етикетите и не съм ги хвърлял.

85

Въпросче

преди 1 месец

А носенето на ватенка какво емитира?

84

ponti

преди 1 месец

Мисля да се "озеленя" и да поканя Грета на един протест. Вече е на 21г., гледам напълнила е сутиена, харесват й разни леки крайности, и да й покажа София бай найт с довършителни ефекти в хотела.. Аз ще съм арабски петролен магнат, а тя ще е представител на Гриййн Пййс, и ще я тъпча отзад.

83

.

преди 1 месец

Нищо му няма на климата! Стига с тия въглеродни измислици!

82

Анонимен

преди 1 месец

Българите днес дори и руска лада или москвич не могат да си позволят, а 20 годишните западни таралясници които карат скоро ще им ги забранят. И дори да не ги забранят, ще има само електрички, а на тях животът им е 6-7 години и след това давай 100 хил лева за нова. И от 2027 г Еврокомисията въвежда нов въглероден данък на бензина, горивата ще скочат драстично. Но за какво ви е скъп бензин, като няма кола, електричките са толкова скъпи, че ще са достъпни за елита, а народа на колела и пеша.

81

Анонимен

преди 1 месец

Koлко ли "дънки" изгарят частните самолети на милиардерите, та дори и на не чак толкова богати баровци!? Хайде стига с тези глупости! Да има нужда от рециклиране и използване повторно на материите, които не стават за втора ръка, но недейте всичко да го калкулирате на обикновения човек. В Швейцария даваха има производител на подови настилки от автомобилни гуми. В такива технологии инвестирайте! Дайте му на човека необходимите милиони и я пуснете свободно технологията.

80

Фондер Говнен

преди 1 месец

Яжте червеи и насекоми.

79

Анонимен

преди 1 месец

Ми носете тогава ВАТЕНКИ.От овча вълна , конски косми и свинска кожа за яката

78

Alex

преди 1 месец

501 32x32.

77

Анонимен

преди 1 месец

Невъзможна статия. В заглавието става дума за носене на дънки. В статията от носене постепенно се преминава към производството на краткотрайна конфекция, която се сменя често, т.е. производство на о т п а д ъ ц и. Иначе като четеш заглавието и началото на статията и си мислиш, че дънките ползват гориво като колите, докато вървиш. Чудя се, чия ли глава ги ражда такива?