140

Обективен

преди 1 месец

Съсела отново се изказа като разследващ прокурор.

139

Анонимен

преди 1 месец

КОЛКО ХИЛЯДИ ДУШИ РАБОТЯТ В МВР?ТОЗИ ЧОВЕК Е ТЕХНИЯТ ПРОФЕСИОНАЛЕН РЪКОВОДИТЕЛ?КАТАДЖИЯ ГО УВОЛНИХА ЗА 20 ЛВ.ТОЗИ ПОЛУЧАВА ЧАСОВНИК ЗА 50 000И СЕГА ГЛЕДА КАТО ОЩИПАНА МОМА!САМО ЗА ПРОЯВЕНОТО МАЛОДУШИЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ!ТОВА НЕ Е МЯСТО ЗА НЕЖНА И ЧУВСТВИТЕЛНА ДУШИЦА!ДАВА ОСТАВКА!ОТТЕГЛЯ ОСТАВКА И ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕНЦЕ!ДАЖЕ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ МУУУ!МЕКО ТЕЛО!

138

До 141

преди 1 месец

През окт. 2023 Киро излезе на протест срещу собственото си правителство. ДАНС хващат заместник-министъра Михаил Стойнов, че копира кодовете на машините на флашка, прибира я и я отнася със себе си. Заснет е на камерите. Киро и тогава оглави протеста срещу неговото правителство. Киро заведе жена си и 2 от децата си през август 2023 на протеста пред Съдебната палата. Тогава също излезе на протест срещу своето правителство. Протестът беше срещу съдебната мафия и насилието над жените. Рецидивист е.

137

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Коцев май ще се окаже, че е от ония от отсрещния тротоар. Като им гледам снимките с халатите, май часовникът е подарък и за други услуги.Кой мъж ще се унижава по този начин? Само ония с обратната резба

136

Анонимен

преди 1 месец

Денкоff ти си занулен бе WC 00, няма да пътуваш.

135

Xa-xa

преди 1 месец

Тоя го имах за истински алхимик (за разлика от Киро), ама изглежда и него властта го е омагьосала. Спри да се излагаш даскале? Академик си? Не се смъквай на нивото на Киро!

134

Анонимен

преди 1 месец

До ПП ПСИХИАТРИЯ...Те и Калин Стоянов са предложили за министър, а сега му устройват протест с помощта на ония от "Боец". Още малко и верно срещу себе си ще излязат на протест.

133

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямото зло за България е Делян Пеевски и ДПС

132

ПП ПСИХИАТРИЯ...

преди 1 месец

МАХНАХА ГЕШЕВ - ПРЕЧЕЛ ИМ ..... ,СЕГА САРАФОВ ИМ ПРЕЧЕЛ ...... УТРЕ ШЕ ИМ ПРЕЧИ ПОСОЛСТВОТО ...... ВДРУГИДЕН ШЕ ИМ ПРЕЧИ И БАЙ ДАНЧО И ШЕ МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА

131

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се с какви ли гадости го шантажират Коцев от ППДБ, за да се съгласява на подобни унижения!? Не ще да е само с часовник за 50 бона.

130

анонимен келеш

преди 1 месец

Ей парапети от ППЛГБТДБ видяхте ли снимките с кученцето и пачките?:):):)Аз ви предупреждавах,че Бойко е много злопаметен и съвсем скоро ше ви го монтира на сухо,а вие тук се смеехте и разправахте лакърдиите за чекмеджета,кюлчета,пачки,Бай Ставри и затвори:):):):)Файда няма вече да се търкаляте с бирите по центъра и да блокирате придвижването на хората:):):)Най много да ви спукаме от бой:):):)Бойко ви сдъфка и изплю като китайска дъвка:):):)

129

Анонимен

преди 1 месец

Я, стига сте се излагали с този Коцев, бе. Явно той е за пандиза, а вие го браните. Май всички сте за там- Киро, Асен, Денков и сие

128

Анонимен

преди 1 месец

Гpинgpи вън!

127

Анонимен

преди 1 месец

И аз искам да ме подложат на такъв натиск,с часовник за 50 хилки!

126

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че Ж. Коцев няма жена да му бере сега срамът, че се снима гол с мъж.

125

Анонимен

преди 1 месец

Те утре може да кажат, че са упражнявали сексуален терор над Коцев. Това да приьоми от ДС. Отвличат ни вниманието. Даже един в метрото вика, че шест сигнала за бомби в молове имало да ни отвличат вниманието. Някой много се е омазал.

124

Анонимен

преди 1 месец

Какъвто ни беше премиера такъв е и главният секретар,наведи парвенюта без грам достойнство!

123

Анонимен

преди 1 месец

А бе стига вече с този психологически натиск! Смешни и жалки сте! Той да не е нежна девойка на 15 години, та ще плаче на рамото на тате, че някой му се скарал и не го обича!!!! Това е висш полицейски служител и подобно поведение е недопустимо! Резил за цялото МВР. Ако всички там са като тази плюнка, по-добре изобщо да закриват седЕнката, можем и без подобни лигльовци!

122

Дора

преди 1 месец

Пълен отврат, никакво достойнство.

121

Анонимен

преди 1 месец

Гледам по тв другия, министъра, Калин Стоянов. Поне мъжки се държи момчето, иначе не го знам какви ги върши и той. Каза, че докато е министър никой няма и не може да му нарежда кого къде да назначава. И не са му насълзени очите като на Живко Коцев с натиските.