189

Анонимен

преди 1 месец

По социалните мрежи са пуснали клипчета с българи от там,които молят българското правителство да спре с даването на оръжия,защото после стрелят с тях по тях.

188

от 201

преди 1 месец

до 203 Набих ли ти го в канчето, кравар? А? Да си знаеш че си тъъъъп!

187

Няма значение

преди 1 месец

До АнонименТи си изключително просто човече.Запиши си го за да го запомниш и да си го знаеш!

186

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 193 Веднага след като си стегнеш куфарчето и се настаниш в Гуантанамо.

185

Тагарев

преди 1 месец

Ще прати вaтенku!!.

184

Анонимен

преди 1 месец

Някой не е ли за затвор? Или аз нищо не разбирам.

183

Анонимен

преди 1 месец

Какво пратихме!?! Няма нормален българин, който би искал да праща каквото и да е оръжие или боеприпаси на Украйна против русия. Така че, ние НЕ ПРАТИХМЕ! Пратиха прислужниците на посолството в колониалната му администрация в България. С чужда пита правят майчин помен, за да се натегнат на посолството.

182

Анонимен

преди 1 месец

изедници върнете ни Гвоздиките, не сте ги плащали вие. Напълно адекватни САУ са, сравнени с модерните. И двете страни ги ползват. Що лъжете, че С300 са повредени?! Какво купихте да ги замени.

181

Анонимен

преди 1 месец

до 190 Никога НАТО не е парадирало с ракети и военна технология? А защо прави щит до границите на Русия както иска да направи такъв щит в лицето на Украйна? Да респектира Русия , нали? Тъъъъпанар с тъъъпанар!

180

Колхозна ватенка

преди 1 месец

е ЮагареФ , факт!!

179

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще бъдат екстрадирани (експериментално) първата дузина копейки у рашка .

178

Анонимен

преди 1 месец

САЩ ще смачкат рашка за един месец само от въцдуха, така каза и Каспаров , даже в яроста си се развика защо още се мотаят а не ги захващат .

177

U.D.O.

преди 1 месец

Русия ще победи ама някой друг път!

176

IQ 3.14

преди 1 месец

До citoyen за да стане перестройка в2 трябва или социалната система да се срине, или ситуацията на фронта коренно да се промени. ако нещо подобно стане, гопотата ще сменят строя, за да покажат че са нови и ще си сложат някво техно ппдб, да обяснява как са преборили култа към консерватизма и нямат никакви реваншистки намерения. тва ще е около 30 години, преди да "Се изправят" и да почнат да питат съседите си кой им е разрешил да живеят добре. от 17та до днес се ганкиното

175

Анонимен

преди 1 месец

до 180 А аз откакто се помня НАТО все ще напада Русия според такива жалки кравари като теб, но така и не се случва, а съм на 45 години, кравар! Нали е могъщо НАТО? К'во чака? А, да! Може да бомби слабите...Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Сърбия...Що не смее да припари в Русия, ве краваааар? А? Казвай БЪРЗОООО ВЕЕЕЕЕ, КРАВАР?

174

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

за съвременния жител на ерефия няма разлика между донбас и варненска област. просто украинците се оказаха корави и още се държат. обърнете внимание, че нито на една от снимките на бтр и гвоздики няма писано по машините "Строева". колко да са запазени?

173

citoyen

преди 1 месец

До до ТаняВойни по 30-40 години, да не им доживееш края не са точно нормата. Че ще се точи е ясно, но без решителна подкрепа от САЩ и ЕС и без в Русия да има революция траекторията не е добра

172

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен177 понамали малко рт1 и телеканал звиздъ, 12 човека е веригата, която трябва да се премине до пуск. ше се напие ще натисне копчето и следващия по веригата ще влезне в офиса и ще му напълни празната чутура с макаровеца. освен това, не са питали накъде сочат ракетите на китайците ;)

171

citoyen

преди 1 месец

До до 160"Никой не е спечелил война срещу цяла Европа. Нито римската, нито османската империи, нито Германия и Русия също няма да успее."Какво точно значи "война срещу цяла Европа"? Колко Европейски армии има в Украйна, та е война срещу цяла Европа? Колко % от оръжието си Европейци са дали там? Колко от тях са готови да рискуват ядрена война?Човек може да подкрепя Украйна и без да си затваря очите. Европа помага Украйна да не рухне - засега. За победа никой не говори.

170

Анонимен

преди 1 месец

до 175 Ти се радвай че Путин е на власт, щото оня откачения Медведев ако го наследи ще има ядреното копче- НАТИСНАТО