79

Анонимен

преди 1 месец

Абе този списък на нецензурни думи на днес скоро ще включи целият български речник.

78

До 75 КГБ

преди 1 месец

Участват само *** руснаци от бившите републики, защото ИД не допуска друговерци.

77

Какви джихадисти?

преди 1 месец

Тези са наети убийци и то *** като ***, които за 5000 евро са наети да убиват наред. С промити мозъци. Най-голямото им интелектуално постижение е била военната служба в Таджикистан (знаят само афгански и малко руски). Руската версия от началото не я вярваха даже руснаците, защото не намираха сериозна дайност за направа на коридор за преминаване, нито на белоруската граница. Изобщо никой в Украйна не е предполагал че ще стигнат толкоз близко до границата и че няма да ги застрелят по пътя.

76

До 73

преди 1 месец

Кой ти даде право да говориш от името на всички граждани? Ние пък сме убедени, че Украйна няма пръст в това, а Русия си е намерила каквото търсела, подкрепяйки терористични и диктаторски режими по света.

75

Анонимен

преди 1 месец

След толкова бой ще признаят всичко!!!!

74

КГБ

преди 1 месец

Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС.

73

идил са прикритие

преди 1 месец

Всички знаем че терористичният акт е организиран от украйна с помоща на САЩ и МИ6 . ИДИЛ за който и никой не си спомня изведнъж изплува и започна да крещи че те са организаторите !!! Но всички знаем че ИДИЛ който беше създаден от САЩ след напускането на Афганистан от САЩ беше изнесен в Таджикистан тъй като муджихидините ги ненавиждаха защото знаеха че те са подържани и финансирани от САЩ . Так господа НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛИСТИ НИЕ ЗНАЕМ ИСТИНАТА ТЕРОРИСТИТЕ СЕ НА НАРИЧАТ УКРАЙНА САЩ И МИ6

72

Анонимен

преди 1 месец

До СМЕХ....видиш ли жена с прическа и тежък вечерен грим на плажа , това може да бъде само рускиня. А ако е на басейн - и на висок ток. Абе потуранко, ти такива жени не си и сънувал бе папагал я си стой при косматата и пръдлива бабичка

71

СМЕХ....

преди 1 месец

...Сега разбирам защо рускините беха най- лесната и евтина плячка по нашите плажове...ЗАЩОТО ПРОСТОТАТА И ТЪПОТАТА ИМ Е БЕЗГРАНИЧНА...ХАХАХА

70

Aa

преди 1 месец

Абе в русия с малко р май вече няма трезвени хора

69

Анонимен

преди 1 месец

Така се надъвха оффчето руско племe, да мрази. Таджиките бягали в чужбина, че украинците да им платят в рубли... и кораб плува в окото. Толкова тп народ са руснаците, не е истина!

68

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик....самонаранил се е или са му опъвали ухото както в забавачницата. Ако КГБ е дейсвало щеше да почне с ножа от топките ...и обикновено проговарят

67

СМЕХ....

преди 1 месец

ЗА КАКВО ИМ СА ТИЯ РУБЛИ ИЗВЪН РУСИЯ.....ХАХАХА....ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЛИ...????!!!.....АБСОЛЮТНИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСКИ ПРОСТОТИИ...!!!!

66

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик......59 е доста прав. Не плащат за нападения но плащат за отвличане на американци особено. После си ги колят накамера като овце. Така им идва по чисто. И те си пазят "специалистите" и не ги пускат по тоя начин. Онези от Шърли Убдо си бяха някакви засегнати по религиозна линия. Другите си бяха просто откачени самоубийци. Когао се посочва ИДИЛ нещата стоят доста по организирано и принципно . Там има почерк който за твое съжаление не съвпада

65

пияница мистик

преди 1 месец

Очите му бушонирани, ухото му отрязано...то така всеки ще си признае и че марсианци са го наели за нападението :)))

64

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 59 === Тия ги разправяй в кварталния пенсионерски клуб. Тия джихадистите дето нападнаха френския вестник и избиха сума ти народ, защо после бягаха през глава от полицията да се скрият. Също и ония с ножовете дето клаха хора по улиците избягаха. Онзи дето газеше хора с камиона и той избяга. Всички бягат, никой не се самовзривява вече другарю. Опорката ти не издържа ама никак. Факти!

63

Анонимен

преди 1 месец

Бойците на ИДИЛ нямат имена нямат националност. Тези неща се заличават още в тренировъчния лагер. Да ползват таджики маджики и тем подобни е абсурд. Личи си че "някой" е наел "някакви" за нищо пари. От миналата година и в България бяха внесени доста от тях като евтина работна хамалска ръка. Там където и българи не се хващат да я работят.

62

руски смешници

преди 1 месец

"организатор на атентата, който им е обещал по един милион рубли"рублите ги има само в Русия... Украйна няма рубли. Организатора е богаташ в рубли...какво ще правят атентаторите извън Русия с тези рубли.. че те не стават и за тоалетна хартия извън руската ***.

61

До Алекс

преди 1 месец

Други фашисти освен Окринските нема наблизо... А фашистите са еднакви - терора е част от вериюто им...

60

Алекс

преди 1 месец

Хаха, защо въртяха и сукаха толкоз време незнам. От началото си беше ясно че ще обвинят Украйна. Че и по стар чекистки обичай историята им е толкова плоска и дупчеста, че и собствените мужици не и вярват. :)