98

Анонимен

преди 2 месеца

Гурме пекарна от Канада, капитализиращи на факта, че мъжу беше "цар" за кратко. Не, че нещо, но нима вие щяхдте да ги давата за по 7-8 лева?

97

Анонимен

преди 2 месеца

Браво, няма лошо. Който може, ще си ги позволи. Това не е животоспасяваща храна. Има козунаци и по 5 лева

96

Гошо

преди 2 месеца

Аз не мога да си ги позволя. Ако някой ги е ял да сподели вкусни ли са?!

95

Анонимен

преди 2 месеца

А пици с кристали вар му?

94

вгз

преди 2 месеца

Объркала се е жената. Явно ги е пуснала на промоция. Трябваше да бъдат между 350 и 570 евро.

93

БаклаваИнсолинХанъм

преди 2 месеца

Линдра Пековица е нашият финансово поосим път към Диябетроуд, Ако в задния двор на шекерджийницата няма цех за инсолинено производство - са ни зарязали и глутена и . . . ако мое Ханъм Баклава Гувенди, едно риване завито в харварско хартийче.

92

Случаен минувач

преди 2 месеца

Ами това може жената, това прави. Няма срамна работа. Да, цените са ужасни. На това му се вика - непазарно поведение. Ами при такива цени няма да има кой да ги купува. Сама ще си ги яде заедно с дъщерите. Не е виновна, че има мъж льольо. Тя много добре знае за изневерите му, но при положение, че има три деца, предпочита да си мълчи.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Тая тогава ше дава агнешкото по 340 плешката...

90

...И АЗ СЪМ ПРОСТ...

преди 2 месеца

...АМА КАНАДЦИТЕ МНОГО МИ ИЗБЕГАХА ПРЕД МЕНЕ...ХАХАХАААА......КАК ШЕ ГИ СТИГАМЕ, НЕ ЗНАМ!!!!

89

СМЕХ....

преди 2 месеца

ТАКИВА ЦЕНИ МОЖЕ ДА ИМА--- САМО КОГАТО У КОЗУНАКА ИМА ЗЛОТЕН ПРЪСТЕН С РУБИНИ....ХАХАХАААА .....ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ У КАНАДА ИМАЛО ТОЛКОВА ПРОСТИ ПАРЧЕТА....!!!!

88

Поручик Ржевски

преди 2 месеца

Докато Киро ходи по парапетите и се пеняви в парламента, да отидя до сладкарницата да я видя тая Линда....а тоест козунаците да видя де ...

87

Жълти новини

преди 2 месеца

Лена минала през сладкарницата и ооискала отстъпка, а Линда и тряснала един безглутенов по чутурата, че на Лена и паднали мустаците...

86

Минувач

преди 2 месеца

Вместо да си гледа Линдата, Киро тръгнал по парапетите с простата Лена Мустакана. Козунаците са канадски, безглутенови и премиерски, затуй са толкова скъпи. Киро е мноооого *** !

85

Лена Гугълката

преди 2 месеца

Тая пръдла Линдя няма ли срам...тук не е Канада,а България...Ще се оплача на Кирето..

84

Анонимен

преди 2 месеца

60 лв за козунак? Тя от Канада ли ги внася? Киро сега ще пусне заповед всеки член на ПП да мине да си вземе. Друг от там няма да пазарува.

83

До 75

преди 2 месеца

Без глутен не е мода, който е с глутенова нетолерантност от консумирани 5 грама глутенова храна умира от болки седмици след това. Хайде стига сте писали глупости! Мода било?! Модата в България е да си дебел и да изглеждаш с 15-20 години по-дърт отколкото си. Друга мода няма! Със сигурност и вие изглеждате така, иначе щеше да сте доста по-компетентна и по-взискателна по отношение на храненето. Иначе за сланкарницата на Линда... Талант за готвене 0! Все едно са правени от дете на 5 години

82

Беселина

преди 2 месеца

Опитайте вие да направите безглутеенов козунак, който и да е ядивен!!! Когато дотето ми беше на безглутенова диета, предписана от лекар, в продължение на 2 години, не мога да ви опиша какво изпитание беше за цялото семейство. Това е храна, която е лечебна, ако ще и 100 лв да струва, на който му трябва, ще си купи.На който не му трябва, ще си купи обикновен козунак или ще си омеси.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Веднъж се живее. Реших се. Ще тегля потребиелски кредит и ще си купя един ... малък

80

Анонимен

преди 2 месеца

Тез не са добре честно ви казвам!

79

Анонимен

преди 2 месеца

Никога няма да дам 34 кинта за козунак!