169

Анонимен

преди 1 месец

Демек на баничаря му е много трудно да връща 99 цента, затова хоп и баницата става две евро. Търговците ще увеличават цените като луди, да вярно че заплатата ще остане същата

168

Дядо Йоцо

преди 1 месец

Боже, колко про.сто.тия има в държавата. Изпростявате повече и повече. Във валутен борд сте от 30 години, каквъ лкев, каква йена, какъв долар. Няма и по-prost народ от вашия, няма.

167

Отложили еврото държ

преди 1 месец

държави: Швейцария, Чехия, Дания, Унгария, Исландия, Полша, Румъния, Швеция. Великобритания не го прие като член на ЕС със специална клауза и напусна ЕС. Естония след прием на евро е с нараснала задлъжнялост 300%.

166

Забранени

преди 1 месец

ли са Референдумите. Никъде не прочетох, че след година сме длъжни да приемаме фалиралото евро Договор или друго. Защо ми натрават валута, в която нямам доверие? Да не би да са забранени долари, франкове, йени? Защо някой друг ще ми определя животът?

165

Анонимен

преди 1 месец

Ще стане каквото стана с Хърватия. А то е: Докато плащаме с евро и лев през първата година, търговците масово ще спекулират върху превалутирането и рестото. Самите цени ще се стремят към левовата абсолютна стойност, но в евро. България, с текущото икономическо състояние, е абсолютно негодна и неподготвена за приемане на евро, но я тикат понеже има много за заграабване. Ще ограбят масово хората, това ще стане.

164

Ами познайте!

преди 1 месец

Какво ще се случи със заплатите ни и с цените след приемане на еврото?. . . . Може само един път да се опитвате да отгатвате, без втори опит!

163

Анонимен

преди 1 месец

"Какво щяло да се случи със заплатите ни и с цените след приемане на еврото? Много ясно какво. Заплатите падат два пъти, били 1000 лева, стават 500 евро, а цените си остават същите - било 100 лева, остава си 100, но 100 евро." - хахаха хахаха Еййй, вярно има много нека_дърници в Бг. Цена от 100 лева щяла да стане 100 евро. Че и 12 плюсчета му сложили. хахаха После се чудим защо в Бг "елитът" краде и не спира. Еми заради нека_дърността на масите.

162

Анонимен

преди 1 месец

целта е да се вземе резервът на борда. фес.бг няма ли да ни информира защо Полша каза не на еврото?

161

Финансист духал супа

преди 1 месец

Много на дребно разсъждавате. Целта е не да обеднете, а да ви занулят. Ще ви измислят нещо. Я друг курс, я декларация за произход, може лимит. Нещо дето не очаквате.

160

Анонимен

преди 1 месец

До Груйо Михалов Добре що не направат сега 1 лева = 1000 евро и ще купиш апартамента дето си загубил 1998 г. А те прават курса 1 евро за 2 лева и пак губиш апартамента.

159

123

преди 1 месец

Цените ще продължат да ги вдигната бавно и полека, в това всеки ще се убеди сам! А когато настъпи съдбовният момент да прием измисленото евро много хора ще разберат, че са се събудили наполовина по-бедни , но ще бъде късно, мандалото ще е хлопнало и тогава и да викате и да цирикате, дори и да пищите, че са ви обрали полза няма да има! Обирът ще бъде законен и по европейски!

158

Анархия

преди 1 месец

Абе тия брокери на имоти кво вършат ,че папкат по 10 хилки от сделка. Само губят време и вдигат цените . Оня ден неква рускиня ми иска да и дам лична карта и всичките си лични данни и да се подпиша на некав прдварителен договор само за да ми каже къде бил офиса дето исках само да знам в кой район е? Тия имат ли право да точат даанните ни неква брокерка брато дето е със статут ми иска лична карта да я снимаала за договора за оглед ?!?

157

Груйо Михалов

преди 1 месец

Ние сме с евро от 1998г. следкато БСП ограбиха народа с правителството на Виденов . Пари за един апартамент за една седмица станаха пари за един малък телевизор.При въвеждането на валутния борд лева беше 3000 лв за долар. От 1998г лева е само хартийка , която предствлява еврото за което е фиксирано...

156

Анонимен

преди 1 месец

Народът ще обеднее , ОЩЕ ДВА ПЪТИ !

155

Анонимен

преди 1 месец

Какво щяло да се случи със заплатите ни и с цените след приемане на еврото? Много ясно какво. Заплатите падат два пъти, били 1000 лева, стават 500 евро, а цените си остават същите - било 100 лева, остава си 100, но 100 евро.

154

Анонимен

преди 1 месец

Копейкини ти мъ нави да гласувам за теб- дай още няколко такива обещания и ще управляваш до живот.

153

ТОВА Е ВИЗИЯ

преди 1 месец

"Не се обсъждат тези работи. Като му дойде времето и часът, тогава вече ще се разбере всичко за какво става въпрос" Е ДОЙДЕ МУ ВРЕМЕТО : ТАВАН НА ЦЕНИТЕ И ТОЧКА. ВСИЧКО НАДОЛУ С 50 ПРОЦЕНТА

152

Копейкин

преди 1 месец

Аз мисля, че след въвеждане на Еврото минималната заплата ще стане около 300 евра. А мин. пенсия 2000.Парите за тоя скок ще дойдат от П. Еврото, Нотариуса и Паскал. Всъщност контрабанда та на цигари, Марков и дрехи наркотици и всички останали канали ще бъдат дадени на министерство на финансите. Отделно депутатски те заплати ще бъдат редуцирани до 800 - 900 лв. макс.

151

КВО ЕВРО БЕ

преди 1 месец

ТАВАН НА ЦЕНИТЕ И ТОЧКА

150

ТАВАН НА ЦЕНИТЕ

преди 1 месец

НА ХРАНИТЕ И ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ. ТАЯ ДОЛНА МАФИЯ В ПАРЛАМЕНТА ПОМАГА НА РАСТЕЖА НА ЦЕНИТЕ