48

Анонимен

преди 1 месец

Все пак като си ръководител на организация, дори и не държавна, а гражданска....100 хиляди души се занимават в България с футбол! Някакво образование не трябва ли? А то пословично т...п човек!

47

Държавата да

преди 1 месец

Ги спасява, а когато лапаха? Закривай БФС, разпускай клубовете! Който иска да рита топка, да си купи и да си плати игрище! ЕФБЕТ и другите заинтересовани да го, както каза Чичовото! Масовките от трибуните, които по странен начин доказват стадната си съпричастност ще пораснат, както се казва ще поумнеят. Тях важно сега е да ги запазите живи.

46

Анонимен

преди 1 месец

До Герен - на времето левскари и цскари се сабирахме в на питие и спорехме. Кое е по-добро, кое е правилно кое не е. Смешното е че сегашните ЦСКАр-и дори не спорят с аргументи като - абе знаеш ли на времето България беше по-добре, защото това и това беше в държавата, в спорта. Сегашния ЦСКАр само руши псува и пее само за победа. Подкрепя една мафиотска-олигархия която го е докарала България до клоаката на Европа а народа и до житейска нищета. Съврменния ЦСКАр счита че това е ок.

45

ШИЗОФРЕНИЯ

преди 1 месец

Става смешно като фенчетата на Уефски се обявяват против комунизма, при положение, че най-големите им успехи са през 70-те като са Левски-Спартак... Създадени през 1914 а първата им титла чак през 1933-та...

44

Герен

преди 1 месец

ЕХ СОЦ СОЦ. КАКВИ ДОБРИ ВРЕМЕНА БЯХА ЗА ФУТБОЛА. ДОБРИ ФУТБОЛЕРО БЪЛГАРЧЕТА ИГРАЕХА И НИ РАДВАХА. А ЗА ПУБЛИКАТА ЗАБРАВИХ ДА ПИША.. ВИКАХМЕ РАДВАХМЕ СЕ ТЪГИВАХМЕ И ПОСЛЕ ЗАЕДНО СЕ НАПИВАХМЕ .НЕМА ЛЕВСКИ НЕМА ЦСКД. СЕГА ОТ 25 ИГРАЧИ 22 ЧУЖДИ. МЪКА. А ЗА ТАНАС: ВИЖ ПУЛЬО НАПИСАНЕТО ВЪВ ФОРУМИ ФЕЙСА ЗА ТЕБ И СЕ СКРИИ В НЯКОЯ ОРБИТА ОСМОРНА.

43

Вземайте пример

преди 1 месец

В напредничевия град Пловидв хората си строят съвременни стадиони и играят дербито си без гостуваща агитка.

42

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво образование има Гонзо, основно, средно или висше! Говори като абсолютно неграмотен човек с образователни затруднения!

41

Герен

преди 1 месец

ЕХ СОЦ СОЦ. КАКВИ ДОБРИ ВРЕМЕНА БЯХА ЗА ФУТБОЛА. ДОБРИ ФУТБОЛЕРО БЪЛГАРЧЕТА ИГРАЕХА И НИ РАДВАХА. СЕГА ОТ 25 ИГРАЧИ 22 ЧУЖДИ. МЪКА. А ЗА ТАНАС: ВИЖ ПУЛЬО НАПИСАНЕТО ВЪВ ФОРУМИ ФЕЙСА ЗА ТЕБ И СЕ СКРИИ В НЯКОЯ ОРБИТА ОСМОРНА.

40

Анонимен

преди 1 месец

до 41 Мястото им на тия е в Колизеума да се избиват като живoтни!

39

Анонимен

преди 1 месец

Не,мачове между тези отбори не трябва да се играят в града. Тия отбори не заслужават да имат стадиони в града. Още повече да има битки в Борисовата градина,там където възрастни ,родители и деца се разхождат и почиват! Няма място там за ритане на топка и ръкопашни боеве!

38

Анонимен

преди 1 месец

Футбол в БГ отдавна няма

37

Анонимен

преди 1 месец

Изпотрепаха се заради играта на *** от едните и от другите!

36

Анонимен

преди 1 месец

до 36 И какво ще стане ако продължавам да ти се отварям, пуберче смеееешно?

35

Ракети, обстрел деца

преди 1 месец

Mачовете Левски-ЦСКА трябва да се играят на стадиона на домакина - без гостуваща агитка. Така както правят в напредналия град Пловдив.

34

до 33

преди 1 месец

Ти може да си с жълто,а може и да те направя на хербарий!Казах ти да не ми се отваряш!

33

Анонимен

преди 1 месец

Докога накакви пияни и дрогирани *** ще тероризират обществото? Ще убиват хора по пътищата и ще се гаврят с нас? И ако посегна на такова нищожество, ще ида в затвора с тях?

32

Анонимен

преди 1 месец

Това е единствения спорт в България,където по време на мач и след това се бият,къртят и рушат. Единствения спорт който ангажира целия ресурс на полицията в градовете по време на мачове! Ами спрете го тоя пикан спорт бе! Ще гледаме спорт от културни държави!

31

Анонимен

преди 1 месец

до 32 А ти откъде знаеш как са се случили нещата с образованията на Георги Иванов? Дай някакви доказателства, смеееешник! БЪРЗОООО! Муахаххаха..колко си смешеееееен не е истина, пубер с жълто на устата.

30

до 30

преди 1 месец

Ти си смееешник бе клоооун!Като не ги знаеш как са се случили нещата какво се отваряш?!

29

Анонимен

преди 1 месец

Бе да ги бият наред бе, майка им и ***!