103

Анонимен

преди 2 месеца

А празнуваха ли по площадите на 7 Окт - празнуваха . Как един не излезе ( ей така от кумова срама както казваме тук ) да каже , това не е ОК , Хамаз не е Палестина или нещо от сорта , вместо това какво водяхме - хора празнуващи и гаврещи се с умрели голи момичета

102

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Малко за политика нали, държа да отбележиш, че докато ние наричаме ак74 "кривак" и щурмгевер, тоя велик президент нарича камбите "Болгарский перец", а ъглошлайфа "болгарка".

101

Малко за политика

преди 2 месеца

Именно заради западното лицемерие в ОАЕ и Саудитска Арабия посрещнаха Путин с почести, а президентът на Германия Щайнмайер чака на стълбите на самолета повече от час за да се сети някой за него.

100

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

Колкото и палестинци да избие израелската армия, санкции на САЩ и ЕС срещу Израел няма да има. Е, ще помърморят малко (за да не е без нищо) но дотам. Това е точна илюстрация на западното лицемерие.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Не ми идва жал отвътре. Мюсюлмани помагат на Путин да избива християните в Украйна., бесят животни по оградите си,..., не мога, сори!

98

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото повече араб Ески ПУ имат толкова по-добре!

97

който подкрепя

преди 2 месеца

арабите в на ивицата в гАза, нека да провери още през миналия век какви са ги вършили "горките" палестинци в египет, ливан, йордания.Даже египтяните са изградили стена като за зомби апокалипсис против палестинската ***.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Така е, когато хамасец започне да се прави на ГАЗАр))))

95

эээ

преди 2 месеца

въобще не ми пука за арабските изверги.Ще бъдат унищожени до крак.А цивилнити араби досега защо не казаха една дума против хамас,и продължават да ги подкрепят?Да си понесат заслужените последици.Трепане до крак на арабските терористи.

94

до 80

преди 2 месеца

Тая мантра я повтаряй колкото искаш!Важно е кой плати на тези *** за да извършат атентата.Хич не ни разправай ,че е Ислямска държава.Само наивници биха ти повярвали.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Е, вместо храна, газанците купуваха оръжия и бомби. Сега ядат точно това, куршуми и желязо. Това са складирали, това са искали, това са получили.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Израел обаче си спечели и възхищението, и подкрепата на други милиони по света. Точно така се постъпва с ислямисти. И между другото, повечето арабски държави негласно подкрепят Израел, защото си знаят стоката. Мога да се обзаложа, че в момента в който Хамас бъдат избори до крак, саудитския крал ще е първият, който ще подпише договор за добросъседство и взаимопомощ с Израел.

91

Анонимен

преди 2 месеца

'нацистка' държава е в пъти по-добре от джихадистка държава. И го казвам като човек, който не одобрява нацизма и диктатурите.

90

Анонимен

преди 2 месеца

С Газа Израел си спечели ,,любовта" на милиони по света.Убити,осакатени ,изгорени живи деца .Живи ядящи трева и умиращи мъчително от глад,превърнати в скелети.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Израел е нацистка държава.

88

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с победата на бойното поле? Оня идuoта Борел не се ли изказвал? Победихме ли вече Русия на бойното поле?

87

Анонимен

преди 2 месеца

'израел извършва геноцид по национален признак'..???? Кой е тоя признак, я ни светни? Че такава нация палестинци няма и не е имало никога, няма такъв език, няма такава култура, история, религия. Виж, обратното спокойно може да се каже - Хамас и Газа наистина вършиха геноцид по национален признак, избивайки и израелски араби, християни и бедуини, не само евреи.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Палестинците 'искали' държава. Направиха им в Йордания, за благодарност убиха краля, изгониха ги. Приеха ги в Кувейт, за един месец нападнаха местните заедно със Садам, изгониха ги. Отидоха в Ливан, избиха християните, разсипаха държавата. Оттам се преместиха в Египет, искаха халифат, изгониха ги и Египет вдигна стена с картечари към Газа. Израелците направиха ограда, ама явно не стига, ония пак прескачат и колят наред.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, копейки, разбрахме, Русия е велика, ще победи всички, вие сте първа сила в България и т.н. И какво ни интересува? Някой да ви пита? Стига сте повтаряли. Повечето форумци не са електорат на Коцето и мантрите ви не ги касаят.

84

Анонимен

преди 2 месеца

През 1947, шест арабски държави нападат Израел едновременно. Към армиите им се присъединят 80% от палестинския арабски башибозук. Губят войната катастрофално. 20% от местните араби обаче отказват да си избиват съседите християни и евреи. Днес те са израелски граждани, образовани, с пълни права, партия в парламента и ненавиждат джихадистите в Газа. Т.нар. 'палестински бежанци' са точно тоя башибозук, който е тръгнал да коли християните и евреите, загубили са войната и сега не ги пускат в Израел.