223

Цун Кай Го

преди 1 месец

бе Ленче.Само дотам ти стига акъла.

222

Грейтхохълленд

преди 1 месец

9 месеца беше добър за министър,а сега не става.Шизофрения

221

Зевзек

преди 1 месец

Само се оплакват и нищо не вършат...като стара мома без зъби.

220

тоти

преди 1 месец

Това е гавра и не разбрахте ли 9 мес.че тия крадци с вас далавера не искат да правят и да си откриват картите!!! Те сега чакат да се обединят всички мушеници с тях ,срещу вас и да ви затрият напълно щото много подскачате ,а устата ви мирише на мляко!1 Това са стари АКУЛИ и ще ви хапнат на закуска !!

219

Избирател на ПП-ДБ

преди 1 месец

Значи бяхте готови да управлявате още 9 месеца със същите министри, само с ротация на премиера. Преди това играхте политически покер с ГЕРБ, поставяхте условия, изнудвахте... Ама Бойко не се хвана на вашия блъф. Сега Калин Стоянов бил неподходящ. Ами той щеше да си остане министър ако се бяхте ротирали, нали? Кайео е това - шизофрения?

218

Анонимен

преди 1 месец

Не е провокация а начален етап на елиминацията на ПП-ДБ от мафията, превзела цялото политическо пространство, водена от шиши.

217

ПЕНСИОНЕР

преди 1 месец

ДАВАМ ВСИЧКО ДА Я ПЛЯСНА ПО ПАРАПЕТА! ОХ НА ДЯДААА!

216

Анонимен

преди 1 месец

Ленче, я си *** у селото Елин Пелин от където си се пръкнала и не се прави на интересна. Бити карти сте ПП ДБ!

215

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Да, но колко са крадливи, лъжливи, арогантни, нагли и самовлюбени от ПП/ДБ.За твърдението, че са некадърни може да спори. Некадърни са, когато трябва да работят за просперитета на България и българите, но са много кадърни за да осигурят добре платена синекурна длъжност на роднини, бадженаци и парапетки, когато крадат милиарди, когато създават компромати и лъжи, когато нарушават Конституцията, когато правят платени протести, фалшифицират избори, изнудват и заплашват...тогава са върха

214

Анонимен

преди 1 месец

Лено, тези очила за какво са ти? За да добиеш 7% интелект? Не, става, когато нещо е равно на 0, колкото да добавяш, пак е 0.

213

Анонимен

преди 1 месец

Защо се подлъгвайте толкова лесно ПП и ДБ ?Бойко ви врътна и грам не се усетихте, че се готви да ви използва!Наивни и самоуверени без никакъв политически опит!Това е ПП.

212

Анонимен

преди 1 месец

Ленче , гледай си малкия Кирчо и не се бутай там де що неразбираш . Да не хванеш втори път.

211

Анонимен

преди 1 месец

Ленчето е много готина

210

СМЕХ....

преди 1 месец

"КРАЖБАТА"- ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ----ИНАЧЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА "КЛЕВЕТА"...ХАХАХА....

209

Анонимен

преди 1 месец

След като през 2001 година махнахме правителството на СДС - Иван Костов, в следващите 8 години започнахме да се оправяме, но през 2008 мутрите заграбиха властта и пак задълбахме дъното. Не ми се мисли колко ще затънем, ако ГЕРБ пак завземе властта.

208

Анонимен

преди 1 месец

Глупости, да не мислиш, че ще ти се вържем на евтиното театро? Пак ще има ала бала през служебния министър на ВР, само пищят против Пеевски и Главчев, за да си правят кампанията против корупцията. След това пак ще се гушнат с ДПС и ГЕРБ. Както каза Кирил - ГЕРБ ДПС са само медийни врагове. Сега им е времето да разправят за най-голямото зло, после пак ще управляват с него. Абсолютно пошло театро. Добре, че има м.алоумници които да ви се вържат.

207

Лена Парапеткова

преди 1 месец

Правете АЛА-БАЛА с парапета и после го цункайте за изпроведяк...това не е провокация а покана за е..не!Нека чесането започне сега....

206

Анонимен

преди 1 месец

Тази, ПараПеткова до кога ще ни я натрапвате? нито е умна, нито е фактор в политиката, икономиката, културата и т.н. В качеството на каква ни я натрапвате? Който желае да бъде излъган от ПараПеткови и КокороСцепигъзови може да го направи в прокопиевите медии и телевизиите на Черепа. Нормалните хора не желаем да бъдем подлагани на тормоз от това космато, нагло, алчно, грозно и простовато същество, известно предимно с креватните си умения върху парапети и квартири под наем за1 час.

205

Анонимен

преди 1 месец

България е най-зле в ЕС, факт. Кой управлява почти през цялото време, откакто сме в ЕС? ГЕРБ и те са виновни, че сме най-зле в ЕС. Поне да не бяха откраднали стотици милиарди, а само десетки милиарди.

204

Анонимен

преди 1 месец

И двата герберaстки трoла са на амбразурата и драскат ли драскат през VPN.