48

Анонимен

преди 6 месеца

До 47 Веднага влизам в спортдирект. Mens. Underwear. Промоции. Най-евтините боксерки - 5 броя за 14.50 евро. Това е доста повече от казаното от тебе - 3 чифта за 5лв. Та доста лъжеш. Защо?

47

От коментар 13

преди 6 месеца

До коментар 18: Има в Англия или Sport Direct където инда влезнеш в Британия или JD Sport. Там търсиш и намираш в ПЪТИ ПО ЕВТИНИ ОТ СПЕКУЛАРИЯ. А за Холандия/Нидерландия приятели ми казаха че имало намаление но там си е по скъпо от Англия за дрехи имам в предвид.

46

От13 коментар

преди 6 месеца

До 18 коментар: "До Анонимен 13 Ще споделиш ли къде в Австрия има 3 чифта боксерки за 5 евро? Нещо много лъжеш ми се струва. Даже китайските са поне двойно"Веднага ще ти кажа: Близо до Schwechat, Austria има Hofer или Audi както е познат в други държави по света. И точне тези боксерки са произведени в ЕС. Има и друг магазин Spar в huma eleven малко по на север към Дунав.B14, 1110 Wien, Austria

45

Анонимен

преди 6 месеца

Нема нужда от ъпгрейди, а и като си склададжия и вече няма какво да ядеш рязко айфоня за 3-4к на изплащане отпада.

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 42 Сако съм носил веднъж в живота си на абитюриентския бал. Цена не саката не ме засяга.

43

Анонимен

преди 6 месеца

До 32 В брошурата на лидл германия - мляко 1,5% 1.15Е промоция. Покажи ми къде ти нормалното високомаслено мляко за 1Е лъжецо.

42

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 31Някои от дрехите като саката са на завишени цени понеже с тези дрехи се показва статус.Например едно сако на промоция от теодор струва по 100 лева но на редовна цена струва поне 350 лв.

41

Дъмбарев

преди 6 месеца

В путинска русия откак нападнаха украйна, всичко им се опави -цъфтят и процъфтяват, да вземем да нападнем северните макета та да се оправим и ние.

40

Анонимен

преди 6 месеца

До РамбоНаселението намалява но и много от хората не дават пари за дрехи и компютри освен ако дрехите не се износят до скъсване а компютрите не остареят морално.

39

до 37

преди 6 месеца

а аз го чакам с нетърпение, щото и Интернета е с Ток и като стане НеВъзможно скъпо и им спре и фейса, може най-сетне българите да се ударят по главата и да излезат на улицата, но разбира се, ще е вече - късно.

38

СалмонЕЛКА

преди 6 месеца

Демокрация е... Цветно и евроатлантично ни е нек'си... И екоклиманеолибера3тично! Поне има сладки банани,за които нЕкои червено-сини комсомолци и другарЕ подскачаха по площадите :)Идват избори,пак тях си изберете,щом ви е готинко така :)

37

до 33

преди 6 месеца

а скоро като ни Вкарат и на Борсата за Ток - това Месо да си Печеш ще е НеВъзможно, то тока за 1 чайче, ще е има няма 5 000 лева!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Аз си имам много дрехи - пазарувам само ако нещо ми хареса много.

35

Дзивко

преди 6 месеца

Пълно е с експерти дето гледат цени и сравняват заплати, айде тогава се сравнете с испанския фермер дето има 5пъти по голяма субсидия и повече техника и продава 2000тона домати с 10%надценка, и тия пари му стигат за издръжка, и нашия фермер с мижава субсидия и реализирани 50тона с 30%надценка и пак не стигат , щото пазара ни е дест пъти по малък, много икономисти много нещо, само заплати6и цени, но не и големина на пазара

34

До 32

преди 6 месеца

Като станеме кат Германия 80млн население, тогава чакай мляко по 1евро, до тогава по скъпо, тва все едно да отидеш при търговец и цената за 1 бройка и 1000 да е една и съща, Германия, Италия и Испания са по 60 - 80млн, всичко ще им е по евтино, първо се прави там, второ са голям пазар, ние можем да се сравняваме с Хърватска, отчасти и Австрия ама те пък са в Шенген, което също има значение

33

Абе за Млеко Не Знам

преди 6 месеца

ама Свински Ребърца, топ от Малко Прасенце, в Германия от Лидъл си купих за 4.99 евро килото - идвам си тука и същите - 19.90 килото, т.е. по 2 на цената в Германия, къде Минималната им Заплата е 4 пъти на тая в България, т.е. Ефективно в България си 8 пъти по-беден!

32

до 29

преди 6 месеца

ами дори в Брошурата на Лидл Германия за Следващата Седмица, т.е. 8-13 Април - БиоПляснотоМляко, което обичайто е по-скъпо, ще е 1.15 евро! лесно проверимо е - кой лъже - ти или аз!!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Купуват много дрехи през интернет от едни сайтове почти за без пари.

30

Анонимен

преди 6 месеца

26, "Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската Федерация" - това заяви на 17 февруари министър-председателят на България Николай Денков.

29

Анонимен

преди 6 месеца

До 28 Къде бе лъжецо? Ще споделиш ли линк?