197

Анонимен

преди 2 месеца

С безпринципната си позиция ПП,ДБ завлякоха горкия Живко Коцев към дъното. Сринаха авторитета му, като го накараха да си оттегли оставката. Не само че не прави чест на един главен секретар, в рамките на няколкжло часа да смени решението си на 360 , но и като човек, в личен план, се позиционира като безпринципен.

196

Анонимен

преди 2 месеца

ПП,ДБ дълбаят дъното. Срам, срам, Коцев олекна съвсем, кой ще вярва на думата му от тук нататък? Било личен избор, като си подаде оставката, сега пък, не било личен избор?! Гледаме поредният позор и дискредитиране на българска институция, от ПП,ДБ. Явно, ДенковАсен Василев и Кирил Петков са тези, които са оказали натиск върху Коцев, да оттегли оставката си. Думата на Коцев вече не струва и пукнат грош.

195

Ангелов

преди 2 месеца

Тоя за нищо не става еди го натискат да подаде оставка други да си я оттегли а трети го натискат да сложи часовник за 50000 Евро от тримата този последният е най опасен щото не се знае какво е свършил за сахатника или и той като оня министър дето взе парите а още може би не е свършил работата но надали подаръците са за свършена работа отделно от сухото де.

194

Анонимен

преди 2 месеца

Нещастието никога не идва само.То винаги бива предизвикано.Народе,народе,КОЙ те в таз робска люлка люлее.

193

Анонимен

преди 2 месеца

Вижда се,че са му поставили условие:-"Или с танго в МВР,или танго в килия".Вижда се,че всички излишни станаха.

192

Анонимен

преди 2 месеца

Този изпял цялата престъпна мрежа на митниците и го направили защитен свидетел.

191

Анонимен

преди 2 месеца

Този успял цялата престъпна мрежа на митниците и го направили защитен свидетел. Сега да замажат положението лъжат, че Сарафов и Калин Стоянов го натискали. А кой го натискаше да получи подарък часовник за 50000 евро? А? Сарафов ли му даде карта за спа центъра да се глези за релакс с Димитров? Стоянов ли му подари часовника? Кой кого е натискал на шезлонга в спа центъра? Или и Коцев получи амнезия?

190

СМЕХ....

преди 2 месеца

.....ТОВА ГО МОЖЕ САМО ЕДНА МЕКА КИТКА....ХАХАХАААА....КЪВ СЕКРИТАР Е ТОЯ???.....ЯВНА---СЕКЛЕЦАРКА У МВР!!!!!

189

Анонимен

преди 2 месеца

Верно ли е, че снимали Живко Коцев и Стефан Димитров голи в спа център? Мили, Боже!

188

До Стоичков

преди 2 месеца

Вземи го тоя дюш бег да рекламира дамските превръзки на Кауфланд, много ще му отива

187

Анонимен

преди 2 месеца

Сега Сарафов да арестува Коцев, че лъже.

186

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Нали знаеш думата favella к'во значи? Гето!Не бе те са много интересни като спонтанно възникнала архитектура, ама са си бразилски!

185

АФЕРА:

преди 2 месеца

БОМБА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР Е ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ! СТАВА ТАКЪВ СЪС СДЕЛКА, ЗА ДА НЕ ГО АРЕСТУВАТ! ЛЪЖЕ НАГЛО И НАПРАВИ ЗА ПОЗОР МВР! ДВА ПЪТИ Е ДАВАЛ ОБЯСНЕНИЯ И Е ПОСОЧИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ВРЪЗКИ ПО КОНТРАБАНДНАТА АФЕРА. В ДОМА МУ СА ОТКРИТИ СНИМКИ ОТ ПОЧИВКИ С ХОРАТА НА ПАСКАЛ И ПАРИ! ТОЗИ ТИП ДА Е ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР Е БЕЗУМИЕ!

184

Анонимен

преди 2 месеца

Ж К- СРЕЩУ МЕН СЕДИ СЕРИОЗНА АРМИЯ, КОЯТО ЖЕЛАЕ ДА МЕ ДИСКРЕДИТИРА....нещо тук не ми харесва....има нещо нестабилно.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Живко Коцев защо се появи на брифинга до Денков? С тази изява Коцев нарушава закона за деполитизация на главсека на МВР. Толкова некомпетентни хора като шарлатаните не е имало в цялата история на България.

182

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Та причината за моя гибелен гняв по определени личности в стил Илиада - Песен първа : Музо възпей тоя гибелен гняв на Ахила Пелеев ... Е че всеки път, когато трябва да се вземе перспективно напред решение или правителството е в оставка или министъра е служебен и решение така и не се взима... Частта с цар тунеядец знаете ли я? За Агамемнон ли е тая приказка или Омир е гледал много напред във времето ....

181

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Тя невъзможността на четиримата евангелисти е очевадна. Само искам да кажа, че преди две хиляди години хората дето са могли да четат и пишат са били под 1 процент от световното население и че и Адолф Хитлер е знаел да чете и пише и че няма голяма разлика между Mein Kampf и Библията!

180

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Майтапа е за ресурсите в долния случай и за кой живее в измислен свят! Не някой хора живеят определено във 2 година от новата ера. Други в 13 век ... Но големият въпрос, който трябва да си зададете е "Какво е времето вътре във вас и в главите си в кой век живеете! Не по Антибиотика и "Какво е времето вътре в мен?"

179

БАНко

преди 2 месеца

ПАВЕТА , ЗАПРИЛИЧАХТЕ НА ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ - *** МИ , ДОЙДИ МИ !!!

178

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

А сега за Един есенен ден по шосето ....известна история от четиримата евангелисти е за това как много известен дърводелец успял да нахрани с две риби 5000 човека! Сега логичния отговор на Булгаков е,че Пилат и споменатия дърводелец ще обсъждат тази тема 5000 години!То няма какво да се обсъжда , че ако ще да са китови акули тия две риби това е невъзможно!Един малък град от 5000 души консумира около 20 тона храна на ден, а няма начин дори и много кадърен дърводелец да сготви 20 тона храна за ден!