412

Старец

преди 1 месец

Че то от 1000 години насам ,българина де що *** види ,все му харесва.

411

ПИПЕРГЕЙТ

преди 1 месец

Язък за милиардите за пропаганда.

410

МНОГО ДОБРЕ

преди 1 месец

37% от българите имат "положително" мнение за руския президент . Заради това нищо не става от нас и сме в това положение ! И нищо няма да става от нас както и от руснаците !

409

Анонимен

преди 1 месец

До България и ... Чаушеску е свършил в Белене? Копейките пишат нова лъжлива история, подобно на шефа си - лъжеисторик. "Килийни затворници" е тавтология, пич. Образовай се поне малко.

408

Анонимен

преди 1 месец

Хората одобряват онези, с които се идентифицират и са им близки по манталитет. Путин е комплексиран страхливец, облечен във власт. Феновете му са като него, но нямат власт и пари. Светъл пример за неудачниците. Одобрителите на Орбан си падат по авторитаризма. Това са комплексарите, които тропат с юмрук за компенсация на вътрешния си дискомфорт. Мечтата им е да са началници и да мачкат по-кадърните. Който харесва и двамата, е обречен да тлее в бездмислици, не да гори ярко.

407

България и

преди 1 месец

Русия ще имат сухоземна граница,след като АЙ дуците от правителството подариха боеприпаси на Украйна без референдум и си направиха харакири да не са вече дупетати а килийни затворници които ще чакат да свършат като Чаушеску във Белене.

406

Анонимен

преди 1 месец

Това доказва, че нито нацизмът, нито комунизмът са тръгнали от България. Бъдещето и е: надолу. Жалко за усилията на всички прогресивни и качествени хора в нея. Благодаря за усилията на онези, които са я напуснали, но продължават да милеят за нея и да и помагат. А онези, която живеят тук или навън, но само я оплюват и поставят своите интереси над нейните, ще помоля никога пред никого да не се наричат българи.

405

Гост

преди 1 месец

Реално поне 90% от българите харесват Путин и поне 80% Орбан. Не знам къде и как са го правили това проучване.

404

Анонимен

преди 1 месец

ЗАКОНА НА ПУТИН: ПУТИНОФИЛСТВО ВИРЕЕ САМО ТАМ КЪДЕТО ИМА БЕДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ И ОБРАРНО, ТАМ КЪДЕТО ИМА ПУТИНИФИЛСТВО СЛЕДВА МИЗЕРИЯ И ТЕРОР.

403

Анонимен

преди 1 месец

Тази анкета да не е била в някоя ботферма на Мутрофанова???

402

Анонимен

преди 1 месец

Путин е Антихристът!

401

Анонимен

преди 1 месец

А кого ще е препоръчително да харесваме в това единнодушно по всички въпроси ЕС?

400

Анонимен

преди 1 месец

До 432- не са ли това евроатлантически ценности? Право на полово самоопределяне, повишаване на благосъстоянието и вълнуващи изживявания? Иначе знаем, че Путин е измислил любовта, за да може да е,бе безплатно!

399

Анонимен

преди 1 месец

Колко милиарда са американските инвестиции в Бг за последните 20 г.? Защото тази година ние сме сред водещите ивеститори в американския военно-промишлен комплекс. Може би ееднага след украина.

398

Анонимен

преди 1 месец

Путинофилите само за гей секс и наркотици мислят. Справка - коментарите им, в които няма други аргументи срещу Запада освен за 'джендАрете' и 'наркомана Зелю'. Плоски, та чак вдлъбнати комплексирани хорица. Познавам лично образован човек с престижна професия, женен за рускиня. Ако не си от най-близката му среда няма да знаеш, че е много комплексиран по отношение на жените. Затова намери рускиня по интернет, та да успее да се ожени. Никоя друга не го изтърпя, а тая стои за еврогражданството....

397

Анонимен

преди 1 месец

Американоиди, коя СТРАНА, не колко човека, а населението на коя страна е забогатяло под американски ботуш? Либия, Афганистан, България, украина...? И понеже сте умни и красиви да ви поясня- никой не е против американците. Дори самите руснаци. Същото важи и за американците. Те уважават руския народ. Става дума за политиката на държавите. Не може да притискаш една мощна суверена държава от всички страни и по всякакъв начин и да не очакваш ответен удар.Самите каубои се признават за най-агресивни!

396

Шегобиец

преди 1 месец

Якооо! Отдавна не съм се веселил такааа!

395

Анонимен

преди 1 месец

Копейките пак с мокри сънища, така до изборите за пореден път.

394

Анонимен

преди 1 месец

ПУТИНИФИЛИ, КОЯ СТРАНА Е ЗАБОГАТЯЛА НЯКОГА ПОД РУСКА ДИКТАТУРА? ПИТАМ, ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПУТИНИФИЛ, КОЙТО ИСКА ДА ЕМИГРИРА ТАМ. :)))

393

абе

преди 1 месец

няма как да изтръгнете ВЕЛИКА РУСИЯ от сърцето на българина! просто няма как, даже да съборите цяла софия!