73

Хо хо

преди 2 месеца

Всички играят и накрая Баце пак печели. И така вече 20 години.

72

Sata NATO

преди 2 месеца

Правителство на отявлената гербава прсти тудка и бивш комунистически плановик Главчо, не може да бъде добро по никакъв начин. Правителството го бутнаха, защото в Украйна Просията спечели малко преднина - сега са готови да обърнат курса, чакат на полусъединител, в зависимост как ще се развият нещата.

71

Е,бравос

преди 2 месеца

Да,кандидатурата на Милошев може и да е разсмяла Трифонов! Което отдавна не важи за самия него,макар че в далечното минало смешната му кариера започна с хърбавата *** Станислава Тодоровски и нейната професионална колежка Аугуста Фон Попоци,изиграна от Август Попов!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Може да е турист, но едва ли ще сложи бели ботушки с логото на България като Деница, за да хваща сухоземни костенурки и да ги пуска в морето.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Славуца разбира от пение, защото пее/грачи.

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен А рускоте на 7000

67

Уно славуцу

преди 2 месеца

увиснало маркучо

66

Джон Наш

преди 2 месеца

Турист не турист това е положението. ПП ДБ вдигнаха високо топката на Радев и ГЕРБ, който се възползваха и забиха в 3-тия метър. МВР, Прокуратура, ДАНС и Военно разузнаване се събраха за първи път в служебното правителство. До изборите и помен няма да остане от ПП ДБ.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските загуби за седмицата възлизат на общо 5075 бойци.

64

Анонимен

преди 2 месеца

А Путин защо сипа олио на трамплина на откриването на Олимпийския воден център от Макрон в Париж, а? Правилно го забраниха Булгаков в Украйна!

63

.

преди 2 месеца

То че е турист , турист е НО , ние помним как един друг човечец ни предлагаше за премиер министър някакви шнорхели и плавници....простете плагиати :))) и този човечец беше тъкмо другаря Слави :)) ееехххххххх , кога беше лятото на 2021 , сезонът на чегъртачите :))))

62

Анонимен

преди 2 месеца

България има най-грозните политици. Карикатури живи. Смешни са. Дори дрехите им седят като взети назаем. А на лицата им е изписано диктатура и комунизъм. Малки смешни подобия на хора. Това не са политици, това са смешници

61

Анонимен

преди 2 месеца

На Милошев не му липсват ни акъл, ни образование. За Славчо не може да се каже същото.

60

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ МИНАВАЙТЕ ДНЕС ПО ТРОТОАРА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО,ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ НОМИНИРАН ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Слави, не завиждай! Завистта е болест. Не ти ли стигат дотука болестите, ами още да си трупаш.

58

Анонимен

преди 2 месеца

ГЛАВЧЕВ ВЕРОЯТНО РАЗБИРА ОТ ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ ЗАЩОТО Е ГЛАВАНАК

57

Анонимен

преди 2 месеца

Много одобрявах идеята на Слави. Пращаме антибългарските макета в космоса с еднопосочен полет. Супер!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Славчо, Евтим може да е турист, ама ти си пътник и то пътник с еднопосочен билет към ада... Напишете в гугъл *Слави татуировки* и ще видите как тоя caтaнист си е татуирал "Аз идвам и нося ада с мен"!!!! Слава Богу, че тоя няма деца да плащат за греховете му, но жалко че толкова народ му повярва и гласува за него. Славчо, ти си продаде душата на сатаната и вече няма връщане назад(както вече си осъзнал). Време е да си плащаш!!!

55

българин

преди 2 месеца

ТЕЗИ ЗА БАДЖАНАЦИТЕ ДА СИ ГИ РАЗПРАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА им. Аз си нямам. ТЕ, щом са си баджанаци, да си ги четат законите. Особено теиз, КОИТО СИ ГИ ПРАВЯТ коалициите АМИ, СЪС СЛАВЬО СМЕСИ ОТРАСНАЛИ. ТОЙ СИ Е ПО-ДОБЪР ОТ МЕН С НОЖОВЕТЕ. Но пък, МОИТЕ СА СИ ПОВЕЧЕ. той си е от колячите. От деца си се знаем с него. ЩЕ СИ СЛОЖИМ ЕДИ ВЕСТНИК. ЗАЩОТО ЗЕМИТЕ СА СИ НАШИ. ДЯДОВЦИТЕ НИ СА ГИ КУПУВАЛИ. не тези от сегашните им партии. КОЛКОТО ИСКАШ, СЛАВЬО.

54

Ганди

преди 2 месеца

Славчо , видях ме те как се мъчеше да командваш държавата от дивана и как пращаше космонавти от СМ в космоса, а спри да се правиш на политик, не ставаш за такъв, така че пей си чалгата и си гледай здравето,щото си по жълт и от кубето на Александър Невски