56

.

преди 2 месеца

Е , няма "нашето МВР" да провежда изборите :))) . При едни честни избори , коалицията ППДБ ще си иде на мястото с 5-6 до най-много 7% подкрепа , а ако се последва призива на президента министерство на финансите да ревизира работата на кокорчо ( перефразирам ) и лъснат злоупотребите за милиарди , положението на пепрудорастите съвсем ще се такова.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Само мога да кажа- всички на избори и който за кого желае- но всички...защото виждаме какво се случва.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Пп/ дб отново демонстрираха публично едно недопустимо поведение. Политически личности, с такива поведенчески проблеми са опасни да управляват. Кандидатите за упражняване на държавна власт би трябвало да се подлагат на психологичен тест. Стават опасни за обществото.

53

А ние - на вас!

преди 2 месеца

Щом тези хубавци му нямат доверие, значи човекът си знае работата! А хората, пък, нямат никакво доверие в тези тримата на снимката и другите техни пионки!

52

Обективен

преди 2 месеца

Впрегнати са всички да твърдят,че герб и Борисов нямат нищо общо с този кабинет.....ама ,много сте смешни,ей!

51

7373

преди 2 месеца

Каква карикатура са тези! Особено Гномчо по средата. Сега сериозно по темата. Вие сами си избрахте този път. Опит трябва, знания и подготвеност. Управлението не е проста работа и не е за прости хора. Объркахте цялата държава. Изричате всеки ден по една нова лъжа. Кирчо сам признава за ала бала с машините. Това което направихне, е че изпрахте Борисов. Ихората стигат до един извод-с него зле, без него още по-зле.

50

Анонимен

преди 2 месеца

До Иван ПловдивскиМного прав сте. Свидетели яхне на поредното нагло, невъзпитано, безпардонно и надменно държание на пп/ дб. Освен себе си, не уважават никой друг. От кумова страна трябваше да се държат малко по- прилично. Сами си теглиха къча. И тези хора с огромни претенции да управляват. Пълни простотии.

49

Майорс

преди 2 месеца

Ало Атанасов трябва да се срамувате от това което направихте с промените в Конституцията! А колкото до честни избори просто Киро призна че чрез ала бала с машините са ги спечелили! Няма нужда от повече коментар!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Гнома,да си вдигне ръцете,че не се вижда !

47

Ала бала

преди 2 месеца

Правилно, трябва да сте възмутени и срамувате от себе си, за глупавите и неадекватни промени, които направихте в конституцията. Би трябвало да се срамувате и за показните демонстрации в президенството, което не прави чест на никоя политическа група. Усещате, че коланър се затяга и няма да има ала бала.

46

Лили

преди 2 месеца

Така става, кой ревеше, че трябва да се ограничат правомощията на президента. Да не забравяме че този Кирилчо се появи благодарение на Радев, и после се обръща да го плюе. Аре бягай от такива хора!!!!!!Сами си гласуваха промените в закона, после президента им е виновен!!!!!!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Виновникът за всичко това е на снимката, от дясната страна.

44

Дядката

преди 2 месеца

Народа обаче няма никакво доверие във Вас и ще го видите на изборите!Вие се доказахте не като слуги на народа , а като чужди слуги!Ходете да духате супата!

43

roslio

преди 2 месеца

И ние нямаме никакво доверие в теб г-н Атанасов ама на.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Тримата от запаса комедия български филм,но само в средата е от запаса другите двама не са ходили в казармата

41

анонимен

преди 2 месеца

Как е възможно изобщо такива хора да са в политиката ?

40

1111

преди 2 месеца

Поредното трагикомично изпълнение на аматьорите от ТКЗС-арската театрална трупа ..... Тепърва им предстои присядане от скут в скут и сърбане на мазно турско кафе и не само турско и не само кафе но , каквото и да е , определено ще е мазно.

39

ПОСОЛСТВОТО не дава

преди 2 месеца

Ние пък нямаме доверие във вас, ЗАЩОТО СЕ ЛЪЖЦИ!

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ами вие сте си го избрали, както и начина за назначаване на служебен кабинет. В "Пътеводител на галактическия стопаджия" Зайфод Бийблброкс си беше ровил в едната глава и беше забравил, че там е скрил някаква информация. Просто ми напомнихте на него със западното великодушно презрение към останалите, защото те никога не са виновни.

37

да

преди 2 месеца

кахърен изглежда бойкикев?