63

Българин

преди 2 месеца

Тези наши политици тотално изперкаха. Окончателно се убедих, че сме най-смотаната нация на планетата.

62

Киро И Кокоро

преди 2 месеца

Да изчезват.

61

Алекс

преди 2 месеца

Безспорно най-слабия премиер в историята.По-скоро Мъпет.Реалният премиер беше Шиши.

60

Истината!

преди 2 месеца

Важно е да се разбере, че политическите групи могат да имат различни мнения, но става въпрос за намиране на Компромиси и съвместна работа за Решения за постигане на най-доброто за Народа! Пеевски беше един голям Компромис и то временно за ПП-ДБ, в името на Народа, на Реформите, на Конституцията, а не защото много са го заобичали.

59

Анонимен

преди 2 месеца

До Реалността...... Да де , вкара ни и МНОГО БЕЖАНЦИ , СЕГА ВИЖДАМЕ И СКЛАДОВЕТЕ НА ОРЪЖИЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ В Бг !Демек :Вкара ни , на кучето в задният двор !

58

Анонимен

преди 2 месеца

Да , злото са герб и ДПС , те окрадоха България и българите , също и парите на ЕС за България !При тяхното управление :България е на всички последни места , по всички показатели , в ЕС ... Проблема на ПП е , че са с ДБ , които ги дърпат назад и си загубиха поне 40% от избирателите , много се заиграха с Украйна , което не се нрави на повечето граждани в България ...

57

Реалността

преди 2 месеца

Денков е най-успешния премиер на България! Вкара ни в Шенген по въздух само за 9 месеца, а Борисов за 12 години не можа! Асен Василев вдигна пенсии и заплати двойно, а Борисов подхвърляше по 5 лв. от джипката и се криеше в селцата, за да не се отчита в парламента. А този корпулентния е лицето та мафията, санкциониран по Магнитски за корупция и злоупотреба с власт! Той явно живее в паралелна реалност и си въобразява, че е някакъв фактор у нас!

56

Гняс и отврат

преди 2 месеца

В политиката няма място за Лични отношения! Пжлитиката са Решения в порза на Народа! Пеевски да не си е въобразил, че се е оженил за ПП-ДБ?!

55

Аман вече!

преди 2 месеца

Този е най-големия дееиббииилл в държавата, след него е Боко!

54

Те това е

преди 2 месеца

Горкият Шиши, употребен и изоставен!

53

Леманс

преди 2 месеца

Зад Шиши е мафиата.

52

Хахаха

преди 2 месеца

До 47 Цар Делян Шишиман. Брей много си се вживял в еротичните фантазии на Шиши! Горкият Шиши, толкова си е повярвал!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Паржу пак разби променкаджиите.

50

Реалист

преди 2 месеца

Лицето на Мафията Шиши си помисли, че като гласува реформите и хоп ... приеха го в клуба на интелигентните и красивите, че го "изпраха"... ава те са!

49

Този

преди 2 месеца

Път съм напълно съгласен с Шиши!Сапуненият Денков наистина беше най-слабия премиер -абсолютен евроатлантически ***!

48

Лично мнение

преди 2 месеца

Пеевски е бесен, че го използваха за гласуването на реформите и конституцията и сега му "биха шута" и не искат да имат нищо общо с него! Грешката на такива като Пеевски и Борисов е манталитета "ти на мене - аз на тебе", че като съдействат за гласуване и ПП-ДБ са им "длъжни". Не, Не са! В Политиката няма място за Лични чувства и Приятелства! Политиката се занимава с решенията и правилата, които управляват начина, по който хората живеят заедно в една държава!!!!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не бяха килограмите му в повече, бих искал той да управлява държавата! Промяната се оказаха циркови артисти,заради чиито далавери ще плачем в бъдеще ! Време е това 3-годишно фирмено парти да приключи окончателно!

46

Цар Делян Шишиман

преди 2 месеца

Следващата сглобка ще е когато зарастват дупенцата на тия дето пиха мазни турски кафета в скута ми!

45

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Днес, в продължение на час пппноватв излъчваха ши зо ф ренията на алфи, който първо ги нарепе престъпници, накрая партньори. Чудно е , че се излагат така удърно.

44

АЗ

преди 2 месеца

Не знам дали живяха със злото, но пиха мазно кафе в неговият скут и сътвориха поправи за чудо и приказ в основният ни закон.