17

Анонимен

преди 1 месец

Талибаните на ПП-ДБ ще го нарежат като Паметника на съветската армия. "Провалата" и Десните Бесни са талибани екстремисти и фундаменталисти.

16

Анонимен

преди 1 месец

Биков, приходите са в полза на Чекмеджето! Не се прави на ударен!

15

ХА ХА ХА ХА!

преди 1 месец

ХА ХА ХА ХА! Верваме, верваме...

14

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Анонимен 12: Г'лупости са това. България получава транзитни такси от този поток. От него печели не само Русия, но също България (от транзита), Сърбия, Унгария и Австрия, които получават газ по него.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12,нали бяха български парите, как сега Путин ги дал? От фалшиви новини вече забравяте опорните си

12

Анонимен

преди 1 месец

СКОРО И ТУРСКИТЕ АТОМНИ ЦЕТРАЛИ ЩЕ ИДПОЛЗВАТ ВИЛАЕТА

11

Анонимен

преди 1 месец

Шестстотин милиона население от ЕС знае , че този поток работи за Путин . Той даде парите . Бойко ги вложи в потока . Сега кои или кой взема пари определя Путин . Който дава газта и държи крана . А Бойко Борисов е работил на Ишлеме . Той не определя нито цена на газ нито кога ще получи пари от ГазоПровода. Турски поток или Руски е същото като ни се построй АЕЦ Козлодуй . И си давах ме евтин ток на Гърция Югославия, Турция . А за България когато каже Москва.

10

Анонимен

преди 1 месец

Голям виц гръмни се

9

ПП + БСП =РОДНИНИ

преди 1 месец

НЕ МОГАТ ДА ВИДЯ НИЩО ПОСТРОЕНО ОТ РОДНИНИТЕ, КАТО БЯХА В КОАЛИЦИЯ... НЯМА ДОРИ И ЕДНА ТРЪБА ЗА ТОАЛЕТНА ПОЛОЖЕНА ОТ РОДНИНИТЕ

8

Кравата Милка

преди 1 месец

След посещението на тримата американски сенатори, проектът беше забавен с няколко години и вместо да има разклонения към Турция и Гърция, първо минава през Турция, а разклонението към бг си върви по старото трасе. Биков пак защитава очевидно грешна опорка.

7

Тиквеник

преди 1 месец

Този беше толкова жалък сутринта, че чак смешен. И на децата стана ясно, че са го пратили да дръка врели некипели. Така се омота накрая в измишльотини, че не можа да даде конкретен отговор приходи или чиста печалба са 1,3 милиарда. Може би разчиташе, че има хора, за които те са едно и също, и отделно явно няма притеснения да бръщолеви глупости в национален ефир.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ужким работи за Държавата . Но държава няма от години . Има групи , парти, схеми , наредби , разпоредби , карти . За да има Държава трябва Конституция , Закони и Реформи в Правосъдието . Но няма , има Страна - територия България. Всеки гражданин да бъде защитен с Право не изборно по поръчка от горе

5

Анонимен

преди 1 месец

Едно от малкото хубави неща, които Борисов направи е турски поток. Икономическите ползи за България са безспорни.

4

Анонимен

преди 1 месец

Той че работи в полза на някой работи ама въпроса е в чия полза

3

Анонимен

преди 1 месец

Малко по малко почват да активират -всичките плямпала..контраатаката към власт и постове започнаБай *** праи избори- се казва операцията -те тва е ..Очаквайте ги всичките - на всякъде

2

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Бикчо реши да се обади и да напомни за себе си, колко е жалък, продажен и фалшив!

1

Анонимен

преди 1 месец

Бибиков нали щеше да сваля Тиквата :)))