141

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 132 Значи ако ти взема децата,ако имаш, отида някъде из България,не съм ги отвлякъл,така ли?Усещаш ли колко е кухо това твое разсъждение...

140

Гогич

преди 2 месеца

До Анонимен 137: Нещо си в голяма грешка. От 10 год. съм в Австрия - вода (топла и студена) и парно са в една сметка и се плащат на 12 равни месечни вноски. Някъде юни-юли идва изравнителна сметка и после пак плащаш по порогноза на база предходната година. В изравнителната сметка са начислени общи част или сградна инстаация, както искаш го наречи. Всичко се плаща и веднъж годишно се изравнява. И с тока е така.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Някакви не са излезна ли от селото си . И пишат ли пишат колко лошо е Шенген. Пък и жената в затвора я плашат. В затвора тук не могат да вкарат политици с големи схеми за пране на пари. Та една жена отишла с труда си да се изхранва ще я дърпат в затвора

138

Германец

преди 2 месеца

Ако го беше закарала в Каспичан, пак ли щеше да се води отвличане? В рамките на Шенген Каспичан и Белгия е едно и също. Да не говорим, как аджеба е успяла преди две години да изкара децата без съгласието на мъжа през суверенните граници на клета майка България. Мирише на поръчкова "статия" да имат кАпейките за какво да квичaт по ЕС/Шенген.

137

Анонимен

преди 2 месеца

До138 . На много мислиш за затвор . Да ли не работиш като професия надзирател.

136

Поручик Ржевски

преди 2 месеца

Това си е отвличане, тази женица простовата може да отиде и в затвор.

135

Анонимен

преди 2 месеца

Ди134 . Запомни в ЕС сградна инсталация няма за плащане . Има Закон и гласи . Всеки доставчик на ЕНЕРГИЯ е длъжен най малко на ШЕСТ месеца веднъж да отчита на собствени си уреди . А в ЕС всичко е на локално отопление дори и общински институции. В билото ГДР може да има Централно . Но това бившо не е еталон за ЕС Друго всяка Банка в ЕС не се интересува кои къде ходи по света. Досието на клиента е при нея . И всеки клиент на ЕС може да развива фирмената си дейност в ШЕНГЕН СВОБОДНО.

134

Анонимен

преди 2 месеца

"Да вземеш на майка детето е равносилно да вземеш на селянин - земеделец земята" - О моля ти се! Жив сексизъм е това. Майките, в голямата си част, изобщо не са толкова святи и адекватни. Нали виждам, как се получават нещата, когаот са разделени дълго от бащите - мъжете стават некви като Криско и Андрю Тейт, демек наркомани, дилъри и сводници, а жените масово страдат, щото се хвърят на първия, дето им каже "принцесо". А ако са били при самотен баща, са доооста по-точни.

133

Анонимен

преди 2 месеца

До Така ли? - Ако си осъден да връщаш пари, ще се изисква, да искаш разрешителни и прочие, да напускаш странта. Което е доста интересно, защто пзонавам редица народ, котио хукаха по чужбини, за да връщат борчове. Дори студенти такива имаше. Бил болен на 15 години, баща му изтеглил 50 бона и от 6 години, само лихвите покриват, че нашия бачка, да ги връща след това.

132

Soxo

преди 2 месеца

До Анонимен 125: Що приказваш глу пости - сградна иснталация се плаща НАВСЯКЪДЕ (вижда се в изравнителната смета), че и месечните сметки за ток, вода и парно са на прогнозна основа и се изравняват веднъж годишно. Без значение нато-мато, ес или русия.

131

Анонимен

преди 2 месеца

До 127 - Т.е. проблемът на мъжът не е важен и не е нужно, да си търси паравата? То има изнасилявания и убийсва през ден-два в Бъгалрия. Това значи ли, че ако те пребие някой, като магараре, трябва да го псунат, да си ходи, а на теб да ти кажат, че си глезльо и да кажат, да сърбаш попара ... защото челюстта ти няма да зарастне скоро и нямаш пари за зъболекар?

130

Анонимен

преди 2 месеца

Какво значи отвлече?! Нали сме едно правно простронство с Белгия- това е ЕС! Има си процедури и дела за водене! ВСе едно някой от Калифорния да отвлече децата в Тексас- ами просто са заминали в друг щат....

129

Анонимен

преди 2 месеца

До122. Да дължиш пари на Българска Банка. В момента такива хора няма . Обратното има банките масово завличат клиентите си . Като им блокират сметките. Бизнеса им развалят . Мърсотията е огромна към индивида

128

Анонимен

преди 2 месеца

А пък вие джурналята, що така? Ами не може детето да е отвлечено, бе! Нали в Белгия - "братска" европейска държава ...

127

Анонимен

преди 2 месеца

Със сигурност в Белгия на детето ще му е по-добре а и ще има перспективи за развитие така останаха само италианци

126

Анонимен

преди 2 месеца

Сега пък "майка отвлече ..."!!! Ще трябва поправка на току-що променени закони, чиято промяна е била провокирана от ЕС золума - Шенген! Какво е новото? Няма ново, щото онези 240 не мислят като четат и слушат, а само гласуват - нали идва откъм ЕС, за онази глупост - Шенген? Ще приемат всичко, каквото им се подхвърли, а да реват за правата на детето има време, след като минат евроизборите също ще трябва да се симулира "работа с грижа за ...".

125

Анонимен

преди 2 месеца

Това е един обикновен битов проблем на един мъж глезльо в обществото . Хиляди проблеми има с деца попаднали на не правилното место. Институциите мълчат. Или се говори с половин уста. Тия има пари да ги харчи. А може и жена си гладна да е държал. И за това му бяга. Жената обича да и е чисто и хладилника пълен

124

Libre comme air

преди 2 месеца

Като знаем колко е бърз бг.съд...докато се произнесе може десетки деца от България да се изнесат на някъде..А майката иска детето щото иска да получава детските в Белгия и реално ще печели от детето и за детски на запад не се искат доходи като в Бг.

123

Анонимен

преди 2 месеца

До122. Задължения на пари към Банки е съвсем различно от задължение за издръжка . Различните са и задължение сградна инсталация . В Шенген първото към банките е решено цивилизовано . Второто е решено с издръжка от общината . Третото Сградна инсталация не се плаща и не се зачита за Задлъжнялост . Имат си уреди за отчет. Не ПРОГНОЗНО по формула . Сградна инсталация се плаща само в Русия , а тук е ЕС , НАТО, ШЕНГЕН

122

Анонимен

преди 2 месеца

В Социализма масово жените си отглеждаха децата . Мъжете не ревеше , че жена му го е напуснала или е избягала.