76

Анонимен

преди 2 месеца

Киро страх в очите кой има сега наистина Киро хванаха ги

75

Анонимен

преди 2 месеца

Мечтата на българите е достигната, да стигнат американците и германците,благодарение на ПП.Вдигнаха цените на всичко до тези в Германия.Честито на всички българи!Юнаци!Пак гласувайте за тях и за още 20милиарда заеми.

74

Анонимен

преди 2 месеца

До 78Киро ли млад и интелигентен?Че той две изречения не може да каже без да направи грешка в думите.Или Коккорчо ,дето попиля милиардите ?Е ,ще ти дойде акъла ,като си платиш сметките за тока юли.хаххаха.Добре ,че не живея в тъпата ви държава.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Назначавате свои хора на големи пари лъжете нагло алчници прозрачни сте разследване съд затвор за вас

72

абе

преди 2 месеца

хасене ше ти извадят и на тебе розовите гащички-не се притеснявай а бягай по островите с това което окраде :)

71

Анонимен

преди 2 месеца

Ха сега кой има страх в очите Киро

70

Боби

преди 2 месеца

Тези правят всичко възможно да сте все по-бедни и все по-бедни и да не получавате рента от земите си, а големите арендатори да обработват без договори. Който е успял да ги надхитри, той е забогатял. Останалите ще обедняват все повече и все повече. Това е истината.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Голям бе зорът , да станем Бананова Република , ....и успяхме !

68

Анонимен

преди 2 месеца

Стааарият българин :''Орташката работа , кучетата я ялЕ '' .Е не може да се угоди на всичките посолства в Бг .

67

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя не е информиран , Денков пък ПАК ще се допитва до Зеленски , Баце и Пеевски до Галя от посолството , Танас Танасов пък ще се допитва до Галя от украинското посолство ... , Христо Грозев се кекерчи от английското посолство , не остава по-назад и турското посолство ... Аве в Бг , посолство до посолства . Егати държавата , егати ''независимостта'' !

66

А пък аз

преди 2 месеца

До 75, Аз пък се надявам физиономиите на Боко и Шиши да изчезнат от медийното пространство, че вече години наред се измъчваме с тях и на тяхно място да дойдат млади, красиви и образовани българи, учили на Запад и върнали се в Родината ни, за да я направят едно по-добро място за живеене и далеч от мутренските времена!!!! Асен Василев - чест и почитания на такива интелигентни българи като него! Мафията ще го саботира още дълго време, но ще я победим!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Асене , АсенеЕЕЕЕ , колко пъти ви предупреждавахме , за динените кори които постоянно ще ви слагат от герб и ДПС ,... А?Загубихте човешкият си вид , и гласуващите за ВАС !ГОЛА ВОДА И КАЛ ПО ГРЪБО СТЕ !

64

Анонимен

преди 2 месеца

Ся как ши са разберат кой краде повече ? герб или ПП ? Като дойдат избори и почват проверки по митниците . През другото време няма ли митници ? Аве я за по сигурно Възраждане вместо за крадливите партии .

63

рендетУ

преди 2 месеца

Аз пък силно се надявам скоро да настъпи денят, когато физиономията на Асанчу Ококорения напълно ще изчезне от медийното ни пространство!!! В противен слуай, всички които могат, да стават и да бягат от "Географското понятие", в което ще се превъне държавата ни!

62

Мнение

преди 2 месеца

До 72. Каналите са покровителствани жт някой, който е бил 10 години на власт, а не на ПП-ДБ! ПП-ДБ пресякоха каналите и мафията изпищя! "Антимафиотите иззели от бюрото на Банкова разработки за пресичане на допълнителни канали на контрабанда..."(?????)

61

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя не бил информиран ,Денков не бил информиран,е за кво трябва да са информира ДАНС е нали тая Банкова разбивала каналите !е кой беше на власт до сега ПП каналите са на тая партия ,и има още 107 дела от европейската прокуратура за 23г.и кой беше на власт тогава ПП ,долу мошеници всички затвора

60

Анонимен

преди 2 месеца

600 тира контрабанди цигари Кокорец добре ли е ахха, не си играеш на дербно

59

Мхмм

преди 2 месеца

Тази толкова кадърна жена, както и всички, които се завъртяха около промяната. Абе, като сте толкова кадърни, защо не направите бизнес и дадете хляб на хората, защо не изкарвате големите пари в частния сектор, свят широк. Значи, напуснала ДАНС и отишла в митници. Ама голям мерак да оправят държавата и всички агенции. Ако толкова добре се справя, защо не ни искат в Шенген?

58

Анонимен

преди 2 месеца

Притеснен ми изглежда нещо.

57

До Истината

преди 2 месеца

Служители на чуждестранни държавни агенции за борба срещу наркотици и организирана престъпност има по границите не заради госпожа Банкова, а заради бизнеса на ГБС и Домусчиеви. За първи чух да хванат стотици килограми кокаин в банани и да няма арестувани със седмици при тази госпожа Банкова, даже и в Колумбия правят акции!