44

Анонимен

преди 2 месеца

До от БАН - Нали си от БАН (Борис един ът да беше прав - феодални старчета сте ... Денков го доказа) - що е то млякиш ии каквото там произведе от задните си части? Виж - отегчаваш ме. Звучиш ми като социалист, който МРАЗИ всеки с някой лев в джоба. Ако исках да ви слушам, щях да се запиша в някоя специалност съврзана с изкуства или социология.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Съобюение до тези Z, kоито искат да успеят: Приятели - избийте си от главите всички илюзии за социално равенство, за утопии и прочие - това са врели некипели. Нищо не идва лесно в живота. Трябва да се БОРИТЕ за да го вземете. Всеки ден е БОРБА за ОЦЕЛЯВАНЕ. Мислете за живота, като за ВОЙНА, в която всеки ден се води БИТКА. Успехът е измерва с ПАРИ, ТИТЛИ и ПОЗИЦИИ. Всичко останало са глупави приказки, да държат населението кротко. Не бъдете кротки овце! Мързелите скоро ще умират от глад.

42

Христо Христов

преди 2 месеца

Но е дар за либералната демокрация на ЕС.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Айн Ранд се оказва абсолтно права, макар и с 80 години заксънение.

40

Анонимен

преди 2 месеца

До от БАН - Точно това определя сотйността на човек в капиталистическото общество - Икономческият мупринос, печалбата му и възможносите му за бъдещо развитие. Аз съм в горните 1% на общестовот, но целтта ми е, преди да навърша 30, да отида в горните 0.1%, а преди 40, да съм в топ 0.01%. И какво лошо има в това? Амбицита лошо нещо ли е? Когаот можеш да се движи напред, да ПЕЧИШ, защото се БОРИШ, лошо ли е? Мислех, че България сме борбен народ, като Ботев и Левски! Всеки се бори за просепритет!

39

Анонимен

преди 2 месеца

До от БАН - не е нужо да ти го пиша. Може да те удрям и пак да вика, "Кажи ба" (то от перник ли говорехте така ... ако си от там - Съболезнования хахАХАХХАХААХХА)

38

Анонимен

преди 2 месеца

До тоя отдолу - Не е пречка. Брат ми имаше 4 дела за убийство и се размина с вичко, а вече трети племенник чакаме! Зависи до подготовката, уменията и връзките.

37

PBD is the G!

преди 2 месеца

До Поколението П - ТОЧНО! Кажи им го в учите! Каво слушам едно време, децата какво са правили - по-предните са правили къщи н а дървета, лъкове, фунийки, предните са правили сървъри за видео игри, играли са бордови игри, не ззнам си какво, а ние? Инстата, подкремяме лъгътъбуту, събаряли сме капитализма ... ужас! Всичко е иззвинение, щото времената станаха лесни, а знаете, какви мъже се разждат в лесни времена и до какво водят!

36

Анонимен

преди 2 месеца

До 27 - Кое ми е тъжното? Че за онзи месец кеширах 28000 долара по проект? Или че имам бизнес? Икономическият ми принос е като за 150 други gen Z! Ужаси са! Едвам изтраях, да стана 8-ми клас и да премина на самостоятелна. Нямате си и на идея, що за щета са 90% от поколението ми. Все се опакват, че няам възмможности, все не им се работи, все не им се захваща с нищо ... Лщбимото им е, като видят успех, да казава "ааа то комплекси", докато е с телефон за 3000 лева и обувки за 600.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Не им се работи за техните рептилоидни господари.

34

тоя отдолу

преди 2 месеца

майка му да я пуснат за малко от почистващата фирма в Италия и да му спре интернета. В тоя сайт много лесно се намират ip адреси, но аз ако търсех всеки *** да го копая, нямаше да имам време да направя 3 деца.

33

Поколението П

преди 2 месеца

Мога да ви кажа, ще африканските Z-ки са в пъти по- подготвени за живота от българските Z-ки. Африканските могат колиба да сковат, могат храна да намерят, да ползват оръжие могат, да гладуват могат, да правят деца могат, даже и да бачкат ако се налага могат. От друга страна бг зетките могат да плюскат дюнери, да дърпат балони, кристали и амфети, да скимтят като ги набият, да пръцкат могат, да муфтят майките си могат. Това е истината.

32

Анонимен

преди 2 месеца

тия Z и за източна европа са кошмар!!

31

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Епаа я познавам адин кадя е на 30 години,30 минути трудов стаж няаа. И той май не е единствен,? Има таквиз Дека ,Ко не е нарязан ляба ,ляп нимоат си нарежат..Калпав свят еееииий.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Зависи къде се е родило това Z поколение . Ако е в Африка ...никаква разлика. Ако е на запад - възможностите им спрямо предишните са близо до 0та, / да успеят, или да си купят къща../ та затова и не си дават зор изобщо. Лични впечатления

29

До 23

преди 2 месеца

Готин ,мисля че най тъжното нещо е .... че изобщо си се родил ...

28

До 8

преди 2 месеца

Ти си първият който чувам да се чувства добре там....ама щом ти харесва , няма да споря. Факт е че който е кадърен ,си е кадърен навсякъде ,а който не е си търси извинение. Само мога да ти кажа ,че съм мениджър в международна компания , ходя нагоре - надолу по света/ вкл. в Щатите / командировки . и никога не ми е хрумнало даже да емигрирам. Точно обратното, колкото повече обикалям света ,толкова повече оценявам България....А пък ти ми кажи ,экой от двамата е по- добре

27

До 22

преди 2 месеца

Най-тъжното нещо при теб е че си комплексар, а пред комплесарите няма перспективи, те не ги виждат, не желаят да ги виждат, те са просто неудачници, които получават душевен оргазъм когато плюят и се оплакват.

26

от БАН

преди 2 месеца

Колкото имам мои са си. Трябва да си много душевно, психично и физически осакатен, за да пишеш в някакъв пуршив сайт "аз имам 2 мил. ба, ти колко имаш ба, кажи ба, а ба, ти знаш ли *** кой съм ба..." Н Е С Р Е Т Н И К - сигурно и от жени те е страх.

25

Анонимен

преди 2 месеца

До 11 - LLM-ки ги има от 20 години, прости сега не ги чакаш по 3 минути за отговор. Работата е, че няма друго собено подобрение, въореки че хвърлихме 20000x изчислителна мощ и ток + стотина хиляди пъти повече данни.