8

Опааа...инфлация:

преди 2 месеца

до ...daaaa...6...:Дреме им на брюкселските зелки за народите...те нали си взимат високите заплатки...важното е да има БАЛЪЦИ кито да слушкат техните скодоумия и да ги стрижат яко кат оФФФце !!!!

7

хе хе хе

преди 2 месеца

Все евроатлантици - отличници. То и ние сме с такава инфлация, че и по-висока даже. Ама Асан прави шашми, за да ни набута в Зоната. после - беж към островите:))

6

daaaa

преди 2 месеца

До Опааа...инфлация:Така е защото след като влязоха в еврозоната поискаха от банката в Брюксел да вдигнат лихвата за да си оправят инфлацията, ама отговора на брюкселските зелки беше:лихвата в Европа е нормална вие се оправяйте поединично

5

Euromad

преди 2 месеца

*** човците долу се загрижили да не станат като Хърватия. В пълноправен Шенген и еврозоната. Зиме и лете пълно с австрийци и немци, с инфраструктура, с болници, с училища. Не се боите, бе, скоро няма да станете като тях. Сетих се и за крясъците за дето някакво сирийче се било на Витошка. Тук не е Германия, тук не е Франция. Ами не е, вярно, и не се виждат скоро изгледи да стане.

4

мдаа-данните са на:

преди 2 месеца

Европстат-няма лъжа , няма ИЗМАМА...Тенденцията се запазва от 2022 година насам, като през февруари 2024 г. инфлацията е достигнала 7,1%. Втора в класацията е Хърватия с 4,8%, а третото място се заема от Естония с 4,4%....Альоууу ...Кокорчооо...какво ЕВРО и ...какви пет лева бълнуваш бреТУЛУП долен???!!!

3

Анонимен

преди 2 месеца

А България сигурно е с дефлация :)

2

Ехааа...Якоо...

преди 2 месеца

Румъния първа...а после цъфкат тия от най скорошната ЕВРОЗОНА ...ХЪРВАТИЯ с инфлация 4,8% и ЕСТОНИЯ с инфлация 4.4% дето ни ги пробутват за пример !!!!

1

Опааа...инфлация:

преди 2 месеца

Хърватия ...ВТОРА... с 4,8%...не може да бъде...нали приеха еврото....вай...вай...АЛЛАХ !