101

НЕ РУСИЯ А ФАЩ

преди 1 месец

ИМА БАЗИ И ВОЙСКИ НА БАЛКАНИТЕ

100

Анонимен

преди 1 месец

На Путин му трябват незабавно балканите, особено България с нейните неземни красоти и трудолюбив народ. Смех, смех....

99

Анонимен

преди 1 месец

Някой да даде смислено обяснение защо Балканите въобще да са притегателни за Путин? Нито общи граници, нито ресурси, нито икономика....Какво да си присвои интересно? Шенген???? Малко разсъждения по въпроса няма да навредят.

98

rambaldievskievich

преди 1 месец

До Анонимен 104 (за сега): А клането на 7.10'23 г., предшествало войната? А държането на заложници? А поддържането от страна на т. н. "мирно палестинско население" на "хамас" (даже когато един от заложниците по някаква случайност успя да избяга - те го хванаха и го върнаха на "хамас")? Това какво е?

97

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Македония точно рашките я отделиха от България, късопаметний?

96

Сатир

преди 1 месец

Спомняте ли си "Шалимар Магоьсника" , а разрухата и насадената омраза в бивша Югославия. Там Руснаците нямаха пръст.

95

Анонимен

преди 1 месец

Джуджакия завижда на всеки, който е малко по-добре от нея и го освобождава от ресурсите му.

94

Анонимен

преди 1 месец

САЩ узакониха и грабежа на Тракия от Гърция и на Македония отделени от България

93

Анонимен

преди 1 месец

А войната на Израел в Газа морална ли е?

92

Анонимен

преди 1 месец

Стига, бе! И с какво са привлекателни? Ресурси, умни хора, стратегии. Нали разбирате, че че за да искаш нещо, трябва да има защо да го искаш и после да го поддържаш. Ако завладееш някаква територия, после трябва да влагаш пари там-строителство, организация, всичко, а струва ли си?

91

Анонимен

преди 1 месец

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

90

Анонимен

преди 1 месец

Поредната плоска партенка - Путин никога не е изявявал апетити към която и да било част от Балканите. Виж, за САЩ не може да се каже същото - превзеха ги изцяло, разположиха си базите и засмукаха ресурси, без да им се опъват назначените от тях слугинажни правителства.

89

Анонимен

преди 1 месец

На Олександър поредната пропагандна помия

88

Северна Корея 2

преди 1 месец

Русофилите в България казват че Крим е руски и Украйна не е държава ,толкова обичат Русия, че не искат да чуят да отидат там. И децата им на запад и те самите. Като Радев завършил в САЩ , като Станишев - работи в Брюксел и като Корнелия Нинова на която синът учи и живее в САЩ. Русофили в кръчмата иначе в живия живот не искат да чуят ни да видят рашиската свобода и мизерия...

87

хе хе хе

преди 1 месец

Па нали беше Нигерия със сняг и вече 10 години всеки момент рухва под санкциите?

86

Анонимен

преди 1 месец

Модернизираните ракети Х-101 успешно заменят "Калибрите" в руската спецоперация.

85

Анонимен

преди 1 месец

80% от руснаците нямат канализация и ползват външни тоалетни. Извън Москва в градовете е страшна трагедия. Руснаците никога не са виждали и не знаят за друг живот, затова 80% гласуват за Путин.

84

Анонимен

преди 1 месец

Далечко са му западните балкани, ама Часов Яр му е вече на пестин метра. Перемога, с една дума.

83

Анонимен

преди 1 месец

Слава на великия американски принтер , най мощното оръжие създавано някога след хартията.Оооооооо слава на тоалетната хартия без златно покритие ......дълбок поклон, аве байдън , аве обама

82

ДА ГЛАДУВАМЕ

преди 1 месец

Ако всички Български граждани минат на диета два картофа на ден и се лишат от здравни грижи и онразование за децата, за няколко години ще можем да купим 1000 Абрамс танка и да ги стоварим на морската ни граница с дула насочени към Русия! На Всеки 500 метра по един танк! Така ще изплашим Путин, а от Козяк ще получим стикерче за награда.